chris_z έγραψε:Έκανα μία πρόταση και έγινε όλο αυτό το χάος. Οπότε θα ξέρει τώρα και όποιος άλλος θα θέλει να αλλάξει κάτι στο πανεπιστήμιο τι έχει να αντιμετωπίσει. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί κανείς (εκτός των κομμάτων) δεν ασχολείται με τα κοινά. Και ειδικά εσείς οι αριστεροί που κατηγορείται τους φοιτητές για απολιτίκ στάση να ξέρετε ότι με τέτοια συμπεριφορά εσείς είστε ένας από τους παράγοντες που την προκαλεί. Είστε ΠΟΛΥ κουραστικοί άνθρωποι. Amazing δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις τόσο υπερβολικά. Γιατί τέτοια κακία; Αναγνωρίζετε και εσείς το πρόβλημα, απορρίπτεται τη λύση μου, ας προτείνετε μία άλλη, πολύ καλή λύση και η συνέλευση. Έγκλημα είναι πια να κάνεις μια πρόταση έξω από την πεπατημένη σας;
Έχω διαφορετική άποψη/αντίληψη από εσάς για το τι θα πει ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ στην εξεταστική διαδικασία. Αξίζω όλον αυτόν τον κατ' ουσίαν πόλεμο; Αυτή είναι η ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης που υπεραμύνεστε όλοι μέσω του ασύλου και τέτοια;
Ότι είχα να πω για το θέμα το είπα. Εάν έχετε απορία κάντε αναζήτηση και θα βρείτε την απάντηση στις προηγούμενες σελίδες. Ας γίνει συνέλευση επί του ζητήματος γενικότερα(όχι υποχρεωτικά για το μηχάνημα).
I REST MY CASE
Υ.Γ. δεν με νοιάζει και να κλειδωθεί πλέον το τόπικ
Συναδελφε δεν ειναι κακια! Ουτε σε ξερω, ουτε με ξερεις! Η γνωμη μου απλα, ειναι οτι εισαι εκτος κλιματος!
Γραφεις: Αξίζω όλον αυτόν τον κατ' ουσίαν πόλεμο;
Μηπως θα πρεπει να σε κανει να αναρωτηθεις... τα εχεις διαβασει τα αρχικα μου ποσταρισματα (οταν "εγραφα-μιλαγα" σοβαρα) και ξερεις, που πιστευω οτι παραπεμπει η νοοτροπια σου! Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια! Η αναφορα σου σχετικα με την πολιτικη περα ως περα αστοχη! Η "ιδιοφυεστατη" προταση σου, οχι απλα δεν εχει πολιτικη βαση αλλά αν θελησουμε να της δωσουμε "κοινωνικο-πολιτικο" χρωμα, θα εχει αναμφιβολα το χρωμα της "αλληλεγγυας" ρουφιανιάς! (στο λεει ενας ανθρωπος που δεν θελει την πολιτικη, αυτη καθ αυτη στα ελληνικα πανεπιστημια)
Για επιλογο θα σου πω, καλυτερα να κρατησεις την υποσχεση σου ( "I REST MY CASE" ) για να παψεις να εκτιθεσαι και να σταματησει ολη αυτη η "ατυπη επιθεση" εναντιον σου. Ειναι ασχημο θεαμα!
P.S - Το καλοκαιρι ξαναδιαβασε το "Χαρούμενο Πρίγκιπα'' του Όσκαρ Ουάιλντ (επειδη βλεπω οτι το εχεις photo profile) και προσπαθησε να δεις τι ακριβως θελει να πει ο "ποιητης"- συγγραφεας... εχει φοβερα νοηματα αυτο το βιβλιο.
Φιλικα,