Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει καθολου αν αντιγραφει ο αλλος διοτι πολυ απλα δεν διαβαζεις για κανενα αλλο παρα μονο για τον εαυτο σου .
Εσένα να μη σε νοιάζει. Εμένα με νοιάζει διότι αν βγαίνουν 5 κανονικά από το ΕΜΠ και 10 ημιμαθείς στο τέλος όλοι θα θεωρούνται ημιμαθείς. Έχει απαντηθεί και ερωτηθεί πολλές φορές το ίδιο πράγμα.
Τι κομπλεξικες μαλακιες ειναι αυτες ?
Που νομίζεις ότι είσαι; Και ποιός είσαι για να μιλάς έτσι; Εγώ δεν σου μίλησα έτσι, αν δεν θες μη διαβάζεις τις 17 σελίδες.
Αν εισαι τοσο μαγκας την επομενη φορα που θα δεις καποιος να αντιγραφει να το πεις στον επιτηρητη και να υποστεις τις συνεπειες...
Δεν είμαι τόσο ''μάγκας'', λυπάμαι.
.μετά από 4 χρονια το θυμίθηκες ότι η κατάσταση με τα κινητά σε ενοχλεί?και πέραν τούτου η κατάσταση με την τουαλέτα και τα σκονάκια δεν σε ενοχλεί?
Με ενοχλεί, αλλά σε αυτό δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι.
Όντως από εντελώς άστοχη πρόταση ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά πολλά ενδιαφέροντα έχουν γραφεί.
Αυτή η πρόταση έχει εφαρμοστεί στη Νομική Σχολή Αθηνών, πόσο άστοχη μπορεί να είναι; Επίσης από αυτήν την πρόταση γράψατε στο mycourses ότι απαγορεύονται τα κινητά αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένα ταρακούνημα που έφερε η πρόταση που και μόνο για αυτό και το ότι συζητείται κάτι που ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ήταν εύστοχη.