Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 10:48 pm

chris_z μια συμβουλή...επειδή τελευταίο μάθημα γράφεις στις 13 του μηνός,σε συμβουλεύω στις 14,πρωί πρωί να φύγεις για διακοπές..είναι βαρύ το 8ο εξάμηνο που έχει το μπετό 2,είναι και οι ζέστες λίγο απάλευτες,ίσως να μην έπιασες και καποιο 10αρακι π ήθελες,ε είναι αρκετά όλα αυτά για να τραβήξει 17 σελίδες αυτή η ''πρόταση'' κι ακόμα να απαντάς σοβαρά

α και κάτι άλλο..μετά από 4 χρονια το θυμίθηκες ότι η κατάσταση με τα κινητά σε ενοχλεί?και πέραν τούτου η κατάσταση με την τουαλέτα και τα σκονάκια δεν σε ενοχλεί?

είπαμε,ζόρικο το 8ο εξάμηνο
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 04 Ιούλ 2012 10:49 pm

Όντως από εντελώς άστοχη πρόταση ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά πολλά ενδιαφέροντα έχουν γραφεί.
Να προσθέσω κάτι το οποίο θα αναβαθμίσει την Ποιότητα των σπουδών:
Νέο μάθημα κορμού <Εισαγωγή εις τη Μηχανική των Ρευστών και όχι μόνο>, όπου θα διδάσκονται (ενδεικτικώς) οι τέσσερις πράξεις της αριθμητικής , η Γεωμετρία του Ορθογωνίου, η γραφή και ανάγνωση και άλλες απαραίτητες γνώσεις του Δημοτικού...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 04 Ιούλ 2012 10:53 pm

neaoktana έγραψε:Όντως από εντελώς άστοχη πρόταση ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά πολλά ενδιαφέροντα έχουν γραφεί.
Νέο μάθημα κορμού <Εισαγωγή εις τη Μηχανική των Ρευστών και όχι μόνο>, όπου θα διδάσκονται (ενδεικτικώς) οι τέσσερις πράξεις της αριθμητικής , η Γεωμετρία του Ορθογωνίου, η γραφή και ανάγνωση και άλλες απαραίτητες γνώσεις του Δημοτικού...

Να συμπληρώσω (γιατί στο τρόλλ δεν μπορώ να αντισταθώ) και η σεξουαλική αγωγή κοινωνική αγωγή οδική συμπεριφορά και άλλα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 10:56 pm

airetikos έγραψε:Να συμπληρώσω (γιατί στο τρόλλ δεν μπορώ να αντισταθώ) και η σεξουαλική αγωγή κοινωνική αγωγή οδική συμπεριφορά και άλλα.

ε ναι,μιας κι εχει γινει της μοδας το τρολ καλα κανεις..μονο μην τα πιστεψεις ολα αυτα τα τρολ και τα κανεις και στην πραγματικοτητα..εκει δεν εχει γελια
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:00 pm

Η επιθετικότητα σου σε μενα και στον Chris Z χωρις λογο είναι εμφανής ένδειξη εμπάθειας. Στην εμπάθεια δεν απαντώ. Να σαι καλά.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό amelie_a » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:04 pm

neaoktana έγραψε:Όντως από εντελώς άστοχη πρόταση ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά πολλά ενδιαφέροντα έχουν γραφεί.

Ωραία! Μιας και η συζήτηση ωρίμασε και έφτασε ως εδώ θα πω κάτι που ήθελα να πώ πάντα σε αυτή τη σχολή αλλά ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία!
Θα πρότεινα να καταργηθούν όλα τα μαθήματα με 1ο, 2ο ή ν-οστό συνθετικό τη λέξη μηχανική και στη θέση τους να μπει ένα γερό μάθημα κορμού με τίτλο: "Γενικευμένη Μηχανική: των Στερεών, Υγρών και Αερίων", Εκδόσεις ΕΜΠ. (με κλασσικό μπεζ εξώφυλλο!) το οποίο θα διδάσκεται και στα 9 εξάμηνα!!!
Άβαταρ μέλους
amelie_a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:04 pm

airetikos έγραψε:Η επιθετικότητα σου σε μενα και στον Chris Z χωρις λογο είναι εμφανής ένδειξη εμπάθειας. Στην εμπάθεια δεν απαντώ. Να σαι καλά.

μια συμβουλη..ενα τρολ ποτε δεν λεει οτι τρολαρει...απλα το κανει
και δεν ειναι εμπαθεια ολο αυτο...απλα βλεποντας ολα αυτα τα μαργιριταρια που γράφονται δεν μπορώ να ξεσπάσω αλλιώς...είπαμε,είναι ζόρικη η εξεταστικη
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:05 pm

Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει καθολου αν αντιγραφει ο αλλος διοτι πολυ απλα δεν διαβαζεις για κανενα αλλο παρα μονο για τον εαυτο σου .

Εσένα να μη σε νοιάζει. Εμένα με νοιάζει διότι αν βγαίνουν 5 κανονικά από το ΕΜΠ και 10 ημιμαθείς στο τέλος όλοι θα θεωρούνται ημιμαθείς. Έχει απαντηθεί και ερωτηθεί πολλές φορές το ίδιο πράγμα.

Τι κομπλεξικες μαλακιες ειναι αυτες ?

Που νομίζεις ότι είσαι; Και ποιός είσαι για να μιλάς έτσι; Εγώ δεν σου μίλησα έτσι, αν δεν θες μη διαβάζεις τις 17 σελίδες.

Αν εισαι τοσο μαγκας την επομενη φορα που θα δεις καποιος να αντιγραφει να το πεις στον επιτηρητη και να υποστεις τις συνεπειες...

Δεν είμαι τόσο ''μάγκας'', λυπάμαι.

.μετά από 4 χρονια το θυμίθηκες ότι η κατάσταση με τα κινητά σε ενοχλεί?και πέραν τούτου η κατάσταση με την τουαλέτα και τα σκονάκια δεν σε ενοχλεί?

Με ενοχλεί, αλλά σε αυτό δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι.

Όντως από εντελώς άστοχη πρόταση ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά πολλά ενδιαφέροντα έχουν γραφεί.

Αυτή η πρόταση έχει εφαρμοστεί στη Νομική Σχολή Αθηνών, πόσο άστοχη μπορεί να είναι; Επίσης από αυτήν την πρόταση γράψατε στο mycourses ότι απαγορεύονται τα κινητά αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένα ταρακούνημα που έφερε η πρόταση που και μόνο για αυτό και το ότι συζητείται κάτι που ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ήταν εύστοχη.
Τελευταία επεξεργασία από chris_z και Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό poum » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:05 pm

airetikos εσύ δεν έλεγες ότι δεν απαντάς άλλο σ' αυτό το τόπικ; χαχα

pokerman ασχολούμαστε 17 σελίδες με τη μαλακία ε.. την πρόταση του chris_z γιατί είμαστε σε εξεταστική περίοδο και δεν έχουμε πολλές επιλογές για διασκέδαση πιστεύω!!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Τετ, 04 Ιούλ 2012 11:06 pm

χαχαχα0χαχα0αχ0αχ :lol:

Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η !
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή