vanilla έγραψε:Ρε παιδιά συγνώμη, για κανέναν δεν μπορεί να είναι τέλειο το πρόγραμμα, πόσο μάλλον να είναι τέλειο για όλους μας συγχρόνως! Θα συμβιβαστούμε όλοι όπως μπορούμε, από το να καθόμαστε να ασχολούμαστε με αλλαγές που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εισακουστούν, ας καθίσουμε να φτιάξουμε το προσωπικό μας πρόγραμμα διαβάσματος, μιας και γνωρίζουμε το πρόγραμμα 2 μήνες νωρίτερα!!!Τι κολλάτε στις μέρες λες και περιμένετε να βγάλουμε όλα τα μαθήματα στις 2-3 μέρες που μεσολαβούν? Είμαι κι εγώ της καλοπέρασης αλλά 10 μέρες κενό να διαβάσουμε Στατικές δε θα μας δώσουν ότι αλλαγές κι αν ζητάμε.Υπάρχουν σχολές που γράφουν συμπυκνωμένα όλα τα μαθήματα σε 10 μέρες, ας συνέλθουμε λιγάκι, στη μουρμούρα είμαστε πρώτοι....
Alexander έγραψε:Aυτά τα έχουμε πει και σε προηγούμενες σελίδες και θεωρούνται αυτονόητα. Άλλο σχολιάζεται εδώ πέρα, εκτός κι αν είδες κάποιον να ζητάει "αλλαγές".
vanilla έγραψε:Alexander έγραψε:Aυτά τα έχουμε πει και σε προηγούμενες σελίδες και θεωρούνται αυτονόητα. Άλλο σχολιάζεται εδώ πέρα, εκτός κι αν είδες κάποιον να ζητάει "αλλαγές".
Ποιο είναι το άλλο που σχολιάζεται εδώ, γιατί μάλλον δεν το κατάλαβα.Εγώ βλέπω 16 σελίδες με προτεινόμενες αλλαγές του υποψήφιου προγράμματος Σεπτεμβρίου....αν βλέπω λάθος τότε έχεις δίκιο, επισημαίνω τα αυτονόητα που μερικοί τα ξεχνούν...
pirlo έγραψε:Οι 16 σελιδες που βλεπεις αναφερονται σε αλλαγες που προτιναμε μεχρι τωρα και πολυ καλα καναμε...Αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που ανοιξε αυτο το topic.(το λεει και ο τιτλος του δεν χρειαζεται πολυ μυαλο να το καταλαβεις)
Ο Αlexander εχει δικιο.Τα σημερινα σχολια εχουν να κανουν με τις αλλαγες της γραμματειας σε σχεση με αυτο που ειχαμε προτεινει εμεις.
Δεν ειναι κακο να σχολιασουμε ενα γεγονος...
vanilla έγραψε:ούτε αυτό είναι κακό!
lybe33 έγραψε:Μία απορία:Η εξέταση του μαθήματος Σχεδίαση Έργων ΠΜ σε Η/Υ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει στο κτίριο Γκίνη.Δηλαδή θα γράφουμε τις εντολές στο χαρτί?
Κάποιος που εξετάστηκε τον Ιούνιο στο μάθημα θα μπορούσε να μας διαφωτίσει περί της εξέτασης?
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες