Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:56 pm

Spoiler: show
paktomenos έγραψε:
Επίσης, να απαγορευθεί δια ροπάλου το γλείψιμο, όχι για λόγους ισοτιμίας αλλά για καθαρά αισθητικούς λόγους...

Off topic:
Πολύ εύστοχο

Τώρα να σας χαρακτηρίσω και τους δύο όπως σας αξίζει, ή θα φάω προειδοποίηση πάλι? Αν κρίνω δε από τον τρόπο που απάντησε η "κ".διαχειρίστρια, που μάλλον στην βιασύνη της να επαινέσει τον Οννεδίτη παίζει να έριξε και τον καφέ της κάτω, αν το κάνω, μάλλον για ban πάει. Δεν είναι όμως ότι σε κατηγορούν για γλύψιμο σε καθηγητή ο οποίος δεν σε ξέρει, δεν είσαι στον τομέα του αλλά και τα μαθήματά του τα έχεις περάσει όταν έπρεπε, ούτε ότι αν ανατρέξεις σε παλιότερες αντιπαραθέσεις μας (εμένα και του κ.neaoktana), με έκπληξη θα δει κανείς ότι δεν παρενέβει κανένα από τα τσιράκια της "αισθητικής" για να με χαρακτηρίσει απρεπή που μιλάω έτσι σε ένα δάσκαλο - και που απλά ήταν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Είναι ότι άτομα σαν και του λόγου σας, που έχετε κάνει αισθητικό και ηθικό κανόνα την απουσία αισθητικής, με κατηγορείτε για κάτι που μάλλον δεν θα άρμοζε σε "έξυπνα" παιδιά του πολυτεχνείου. Από το "η Μ.τ.Ρ είναι καλά οργανωμένη" μέχρι το "κ.Neaoktana να σας κρεμάσω το σακάκι" μεσολαβεί το χάος -και όχι μόνο για τους λόγους που ανάφερα παραπάνω.

Υ.Γ- Τουλάχιστον όταν είναι ηδονιστείς για να σου δώσουν σημασία, κάντο με δικές σου ατάκες. Το αισθητικό ζήτημα στο είχαμε τονίσει παλαιότερα και εγώ και ο lybe. Δεν θέλει πολύ φαντασία. "Μηχανικοί είστε" εξάλλου....

Λάθος πόστ. :P Απο πουθενά δεν προκύπτει οτι το λέγαν για εσένα.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:57 pm

Αφού έδωσε πόνο, αφήστε να πιστεύει ότι όλο το σύστημα είναι εναντίον του... :-P
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:58 pm

Γεια σου ρε πακτ, όλους μας πήραξε το 8ο εξάμηνο, αλλά όχι τόσο . Πάρε και εσύ ένα τραγουδάκι http://www.youtube.com/watch?v=D9oYyIFolgM
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:58 pm

Προσπάθησε καλύτερα next time. Του σταλινοειδούς η απάντηση είναι 2η και εσένα 3η κάτω από την δικιά μου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και το μόνο σχόλιο στο οποίο θα μπορούσε να υποθεί κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν λέω, απαιτεί να έχεις και λίγο προκαταληψούλα, λίγο μισάκι, αλλα αν υπάρχει βούληση όλα γίνονται.

edit:

@morisson

Καλά δεν θα με βγάλεις και χαζό. Ξέρω ότι δεν υπάρχει καλύτερη φάση από το να σκάσει τώρα και το stalinακι και να πει "δεν έλεγα για εσένα". Μα θα πέσει γέλιοοοοοοοο. Αλλά ας μην κάνουμε τους χαζούς. Μια έντιμη στάση θα ήταν να το παραδεχόταν και ο ένας και η άλλη και να μην παίζουμε τους ανήξερους.
Τελευταία επεξεργασία από paktomenos και Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:00 pm

Συνέχισε έτσι :lol: :lol: :lol:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:01 pm

Καλά σίγουρα τον paktomeno δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για γλύψιμο...Κι εμένα ουτε καν πήγε το μυαλό μου εκεί....Έφερα στο νου μου κατευθείαν όλους αυτούς, που οταν ο καθηγητής τολμάει να βγάλει για διάλειμμα, πάνε και του γίνονται με τις ώρες για να του δείξουν πόσο τους ενδιαφέρει το μάθημά του και να τον περάσουν δυο τρεις στρώσεις για να τους θυμάται....Μια φορά που πέρναγα από κοντά παρολίγο και να γλιστρήσω....Άρα οι λόγοι άπτονται και της επικινδυνότητας λόγω ολισθηρού δαπέδου...

εδιτ: ρε πακ το ''σταλινοειδές'' τι το θελες πάλι????
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:13 pm

ρε πακ το ''σταλινοειδές'' τι το θελες πάλι????

χαχαχαχααχ. Αφου έτσι είναι το nickname του! Αλλα έχεις δίκιο. Οι cool τυπάδες (όσο έχουν λεφτά) που είναι βουτηγμένοι στην ανεξαρτησία είναι και οι πρώτοι που θα κάνουν το sieg heil όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ιστορικά αποδεδειγμένο. Κάτι από αυτό το γεγονός έχει και η φάση που σχολιάζουμε τώρα. Όπως και οι γερμανοί, μετά το κακό κάνα πως έπεσαν από τα σύννεφα:P

(αλλά ας μην συνεχίσουμε άλλο. Το τοπικ είναι σοβαρό και τα παιδιά "δεν το έλεγαν σε εμένα". Η διαφορά 2 σχολίων έγινε "πολύ προγενέστερη" και φέρω πλέον το βάρος της ευθύνης)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό poum » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:15 pm

το τοπικ ειναι πολυ σοβαρο
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:21 pm

paktomenos έγραψε:
ρε πακ το ''σταλινοειδές'' τι το θελες πάλι????

χαχαχαχααχ. Αφου έτσι είναι το nickname του! Αλλα έχεις δίκιο. Οι cool τυπάδες (όσο έχουν λεφτά) που είναι βουτηγμένοι στην ανεξαρτησία είναι και οι πρώτοι που θα κάνουν το sieg heil όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ιστορικά αποδεδειγμένο. Κάτι από αυτό το γεγονός έχει και η φάση που σχολιάζουμε τώρα. Όπως και οι γερμανοί, μετά το κακό κάνα πως έπεσαν από τα σύννεφα:P

(αλλά ας μην συνεχίσουμε άλλο. Το τοπικ είναι σοβαρό και τα παιδιά "δεν το έλεγαν σε εμένα". Η διαφορά 2 σχολίων έγινε "πολύ προγενέστερη" και φέρω πλέον το βάρος της ευθύνης)

Βρήκες και στοιχείο που καταρρίπτει αυτό που λέω. Δικηγόρος θα πρεπε να γίνεις. Για σκέψου λίγο, ποιο λόγο θα είχα να σε θεωρώ γλείφτη και να μη νομιζα το ίδιο με το ρεπορτερ; Μα δεν είπες και τίποτα! Στις 5 πρώτες γραμμές συμφωνώ με αυτά που λές, αλλά θεωρώ ότι όλη η συζήτηση για τη δυσκολία των μαθημάτων θα έπρεπε να γίνει σε άλλο σχετικό topic κι ότι δεν δικαιολογεί τις οργανωμένες από κυκλώματα και φροντιστήρια αντιγραφές όπως μπορεί να υποννοούν άλλοι (το τονίζω αυτο :lol: :lol: ). Πάντως έχεις πλάκα.

Η επίμαχη δημοσιευση
paktomenos έγραψε:@black

Η Μ.τ.Ρ είναι ίσως από τα δυσκολότερα μαθήματα, αν βάλουμε και μέσα τον παράγοντα ότι είναι στο τέταρτο εξάμηνο. Από την άλλη, αν είσαι 4ο εξάμηνο, έχεις φρέσκο τον απειροστικό και απλά θέλει να κάτσεις να διαβάσεις θεωρία. Αν είσαι μεγάλο έτος, δικαιολογημένα, δεν μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις διαφορικούς τελεστές και ανάδελτα για να περάσεις ένα μάθημα που μπορεί να μην είναι καν στον τομέα σου. Πάντως, αν είναι να συγκρίνω με δύσκολα μαθήματα του δομοστατικού τομέα, η Μ.τ.Ρ έχει μια χαρά οργάνωση. Αν δεν είχε, θα ήταν κάτι σαν το μπετό 2. Το ζήτημα δεν είναι πως περνάς ένα δύσκολο μάθημα λοιπόν, γιατί όλα τα μαθήματα της σχολής μας θέλουν απλά διάβασμα και τίποτα περισσότερο. Το ζήτημα είναι τι κάνεις όταν σου κάτσουν 6-7 παλούκια σε ένα εξάμηνο. Αυτό δεν το θίγει κανένας κιαρατάς. Στα παπάρια του αν η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται όλο και περισσότερο κάτι σαν την βιομηχανική εργασία, όπου γυρνάς σπίτι σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να βρεις δυνάμεις για την παρακολούθηση της επόμενης μέρας. Και μετά μας λένε για τις αντιγραφές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 04 Ιούλ 2012 3:44 pm

Ενταξει, καλά κάνει και το λέει άμα νιώθει προσωπικά θιγμένος, γιατί εδώ είναι φόρουμ οπότε σχόλια γίνονται επί των γραφομένων....Άλλο αν εμένα το μυαλό μου πήγε σε παραστάσεις από την αίθουσα την ώρα του διαλείμματος...Αυτά που έγραψε ο πακτωμένος για τη μ.τ.ρ. θα μπορούσα να τα είχα γράψει κι εγώ μαζί με σχόλιο πικρίας για την χθεσινή εξέταση :D :D ...Άμα λοιπόν έβγαινε κάποιος και έλεγε αόριστα για γλείψιμο μπορεί κι εγώ να θιγόμουν, αφού θα είχα γράψει και ίσως κάποιος μου έκανε προσωπική επίθεση...Κατά τη γνώμη μου ο,τι είναι να πει ο καθένας (π.χ ''stalin'') να το λέει στα ίσια και όχι αόριστα....Οπότε θα είναι ξεκάθαρο τι εννοεί και θα αποφεύγονται παρεξηγήσεις και καταλογισμός ''τρέλας'' ή ''μυγιάσματος'''....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης