Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:35 pm

chris_z πόλυ ωραία τα σκέφτεσαι τα πράγματα και θα συμφωνήσω μάζι σου ως προσ το ότι είμαστε 5 χρονών κυρίως γιατί και έσυ και αυτοί που αντιγράφουν (και όλοι μας τελικά) προτιμούμε να αποφεύγουμε ένα πρόβλημα και όχι να το λύνουμε.Η πρόταση σου θα ήταν συζητήσιμη αν τουλάχιστον έλυνε το πρόβλημα,πράγμα που δε γίνεται γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται.Αυτό που βλέπω έγω είναι ότι προτείνεις κάτι εφήμερο ίσα ίσα να εμποδίσεις την αντιγραφή μέσω κινητού για κανά χρόνο? και ούτε.Τα πράγματά δε βελτιώνονται από τη μια μέρα στην άλλη για αυτό να έχεις υπομόνη και όταν θα προτείνεις κάτι να μπορεί να λύσει το πρόβλημα έστω και μακροχροπρόθεσμα.Όταν λοίπον όλοι οι τρόποι μέσω τέχνολογίας εξαντληθούν και φυσίκα κάνεις φοιτητής δε θα έχει αλλάξει μυαλά τι θα προτείνεις?Μήπως να γινέται σωματικός έλεχγος?Η μήπως να γράφουμε γυμνοί για να μην έχουμε που να κρύψουμε τα κινητά μας? :D Ή ακόμα καλύτερα θα χείς αποφοιτήσει και πλέον το πρόβλημα για σένα δε θα υπάρχει?Μάλλον όλοι τη πάρτη μας σκεφτόμαστε.... ;)
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:36 pm

merde θα συμφωνησω μαζι σου,πως πρεπει να μπουν οικονομικα κριτηρια,αλλα οπως προειπα ειμαι σχεδον σιγουρος πως πλεον αυτο δεν ισχυει.....

Δεν γνωρίζω τώρα πως έχει μεταβληθεί η διαδικασία...τώρα νομίζω οι ειδικές κατηγορίες έχουν ξεχωριστή μοριοδότηση, οπότε και από εκεί παίζουν αλλα παραθυράκια (π.χ χτυπάς ΕΜΠ με 11000 μόρια γιούχου!) ^_^

Εγώ θα δεχτώ να μπουν περιορισμοί αντιγραφών - αυστηρές επιτηρήσεις - συντεντεύξεις - δίδακτρα - face control προ της εξέτασης, αν και οι καθηγητές συμφωνήσουν να μπουν σε διαδικασία τυποποίησης της εξεταστικής διαδικασίας, με κανονικοποίηση αποτελεσμάτων και τήρηση προθεσμιών. Σκοπίμως το θέτω έτσι γιατί δεν παίζει να γίνει ποτέ :D
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:37 pm

sofibo έγραψε: Όπα ξέχασα και το θεσμό της Eurovision.

Σε παρακαλω πολυ ασε τη Eurovision απ εξω! Ειδικα φετος! Μας ποναει πολυ ολους εμας τους Euro-fans! Ανακαλεσε για Eurovision! Ειχαμε μια αστοχη χρονια και αμεσως πεσατε ολοι να μας φατε! Η φετινη χρηματοδοτηση της ΕΡΤ ηταν πενιχρη και ο Τζοννυ Καλημερης ηταν απων απο το Μπακου! Τι να κανει μονη της η Ελευθερια, δεν καταλαβα? Αμεσως ολοι ξαφνικα τους ενοχλησε η Eurovision! Η Eurovision ειναι ισως το μονο αξιοκρατικο πραγμα που μας εχει μεινει στην Ελλαδα! Αν επιστρεψει και η Δαφνη Μποκωτα θα μιλαμε για την επιτομη της οργανωσης και της διοικητικης λειτουργιας!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΟΥΜΕ!
Για το φιλο Mixalis
Φανταζομαι σκηνικο με επιθεωρητη αναποδα στα ταβανια του Γκινη και κλαιω μονος μου......!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

http://www.youtube.com/watch?v=a7-XbyTk ... ure=fvwrel
Τελευταία επεξεργασία από amazing_happens και Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:38 pm

Επί του θεωρητικού οι τρίτεκνοι καταργήθηκαν με τον "κατάπτυστο" Νόμο της Διαμαντοπούλου.
Δηλαδή εφέτος δεν θα μπουν(;)
Το έχω ξαναγράψει, οι δήθεν ανέξοδες κοινωνικές πολιτικές αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα για το χάλι μας ως χώρα.
Αντί να υπάρχουν βοηθήματα, εστίες κ.λπ. όπως σε όλα τα ευνομούμενα κράτη, φάτε ένα διακοσιοπενηντάρι (250) εισαγόμενους στη Σχολή και κόψτε το λαιμό σας για Ποιότητα .
Υπενθυμίζω επίσης ότι προ δεκαετίας οι Διδάσκοντες του <Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Υδραυλικής> (<Μ.τΡ.>, <ΕφΥδρ>) ήταν 10 (ΔΕΚΑ) και από το επόμενο εξάμηνο (συνταξιοδοτείται ο κος Σπαθόπουλος) θα είναι 5 (ΠΕΝΤΕ) με σχεδόν διπλασιασμό του αριθμού των Σπουδαστών.
Ευρύτερον, εις τον Τομέα συνταξιοδοτούνται την επόμενη 3ετία, άλλοι 10 (ΔΕΚΑ) Διδάσκοντες, με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προοπτική αναπλήρωσης.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 04 Ιούλ 2012 1:45 pm

Κατά Εργαστήριο - "Όροφο":
Χριστοδούλου, Κατσαρέλης
Μιμίκου, Κουτσογιάννης, Βασιλόπουλος,
Ανδρεαδάκης, Κατσίρη, Χατζημπίρος
Στεφανάκος, Χατζηκομνηνού
Μουτζούρης, Μέμος, Ανδριάνης
Ουπς! ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ είναι... και ίσως παρέλειψα...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό mixalis » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:33 pm

merde αν μου μετεφεραν σωστα,θα βγαλουν χ θεσεις για πολυτεκνους,ψ θεσεις για τριτεκνους,που το συστημα θα ειναι οπως στις κανονικες θεσεις,απλα θα ειναι μονο γι αυτες τις κατηγοριες και ετσι δε θα γινονται μεταγραφες...
και ναι υπαρχει το ενδεχομενο να μπει καποιος με 11000 μορια ΕΜΠ(αν και μου φαινεται απιθανο...) και κακως που δεν μπαινει καποιος περιορισμος!!!αν και αποψη μου ειναι πως αν μπει καποιος με 11000 μορια,δε νομιζω πως θα τελειωσει ποτε!!!
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:36 pm

Σιγά, θα μπει σε καμιά ΔΑΠ θα τελειώσει στα 5 :yawn:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:37 pm

στο ΕΜΠ νομίζω δεν υπήρχε υψηλόβαθμη σχολή με τόσο λίγα μόρια, αλλά η βάση των πολυτέκνων Πολ.Μηχ. στη Θράκη πέρσι που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά αυτό, ήταν κάπου εκεί.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:50 pm

Επίσης, να απαγορευθεί δια ροπάλου το γλείψιμο, όχι για λόγους ισοτιμίας αλλά για καθαρά αισθητικούς λόγους...

Off topic:
Πολύ εύστοχο

Τώρα να σας χαρακτηρίσω και τους δύο όπως σας αξίζει, ή θα φάω προειδοποίηση πάλι? Αν κρίνω δε από τον τρόπο που απάντησε η "κ".διαχειρίστρια, που μάλλον στην βιασύνη της να επαινέσει τον Οννεδίτη παίζει να έριξε και τον καφέ της κάτω, αν το κάνω, μάλλον για ban πάει. Δεν είναι όμως ότι σε κατηγορούν για γλύψιμο σε καθηγητή ο οποίος δεν σε ξέρει, δεν είσαι στον τομέα του αλλά και τα μαθήματά του τα έχεις περάσει όταν έπρεπε, ούτε ότι αν ανατρέξεις σε παλιότερες αντιπαραθέσεις μας (εμένα και του κ.neaoktana), με έκπληξη θα δει κανείς ότι δεν παρενέβει κανένα από τα τσιράκια της "αισθητικής" για να με χαρακτηρίσει απρεπή που μιλάω έτσι σε ένα δάσκαλο - και που απλά ήταν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Είναι ότι άτομα σαν και του λόγου σας, που έχετε κάνει αισθητικό και ηθικό κανόνα την απουσία αισθητικής, με κατηγορείτε για κάτι που μάλλον δεν θα άρμοζε σε "έξυπνα" παιδιά του πολυτεχνείου. Από το "η Μ.τ.Ρ είναι καλά οργανωμένη" μέχρι το "κ.Neaoktana να σας κρεμάσω το σακάκι" μεσολαβεί το χάος -και όχι μόνο για τους λόγους που ανάφερα παραπάνω.

Υ.Γ- Τουλάχιστον όταν είναι ηδονιστείς για να σου δώσουν σημασία, κάντο με δικές σου ατάκες. Το αισθητικό ζήτημα στο είχαμε τονίσει παλαιότερα και εγώ και ο lybe. Δεν θέλει πολύ φαντασία. "Μηχανικοί είστε" εξάλλου....
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 04 Ιούλ 2012 2:53 pm

εγώ πάντως δεν το είπα για σένα, αλλά γενικά. Η δημοσίευση σου ήταν πολύ προγενέστερη για να τη θυμάμαι.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης