Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Σάβ, 10 Οκτ 2009 3:59 pm

Ναι, το θεωρώ καλύτερο.
253
48%
Όχι, προτιμώ να διεξάγονται στο κτίριο Γκίνη.
269
52%

Σύνολο ψήφων : 522

Re: Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 23 Ιούλ 2009 10:24 pm

vasilistrk έγραψε:Ρε παιδιά, όταν εγώ κ τόσοι άλλοι ήρθαμε από επαρχία να σπουδάσουμε, ξέραμε ότι η σχολή είναι ζωγράφου. Έτσι κ νοικιάσαμε σπίτια ζωγράφου. Γιατί λοιπον πρεπει να τραβιόμαστε μέχρι κέντρο?
γιατί δεν κάνατε καλή ερευνα αγοράς να δείτε την πραγματικότητα , ότι 170 χρόνια οι εξετάσεις γίνονται στο παλιό πολυτεχνείο.

vasilistrk έγραψε:Γιατί πρέπει να ξυπνάμε στις 6:30 όταν γράφουμε μάθημα στις 8?

εμείς δηλαδή που το κάνουμε ,είμαστε @αλάκες,ε; Ξέρεις πόσες ώρες χρειαζόταν για να πάς από περιστέρι στου ζωγράφου πριν φτιαχτεί το μετρό;2 ώρες!2ώρες!(αμα έβρεχε ακόμα χειρότερα).

vasilistrk έγραψε:Κάποιος είπε για πανάκριβα διθέσια, εμένα το αυτοκίνητο μου είναι ενα φθηνο 4θεσιο κ πάλι ζοριζομαι να παρκαρω κέντρο, άσε που τις μισές μερες δεν κυκλοφορώ!
ρε νεοελληνάρες, πού ζούσατε, στη μέση της ερήμου μοχάβε και έχετε γίνει ένα με το αυτοκίνητο;;;;έλεος πια, από ζωγράφου ξεκινάς, δεν ξεκινάς από βούλα!

και δεν λες και ευχαριστώ που έχεις και το φθηνό 4θέσιο, άλλοι δεν έχουν ούτε για πατίνι!

Off topic:
vasilistrk έγραψε:τη μία μηχανικη2 κ 3 είναι ένα μαθημα, την άλλη είναι δυο διαφορετικά μαθημάτα...Γιαυτο κ για πολλά άλλα το ΕΜΠ δε βρίσκεται καν στη λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρωπης.

ο καθένας με τον πόνο του
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό vasilistrk » Παρ, 24 Ιούλ 2009 1:56 am

170 χρόνια γινόντουσαν κάτω οι εξεταστικές όπως επίσης κ τα μαθήματα!!! Αν ήταν έτσι δε θα με πείραζε, θα νοίκιαζα εξάρχεια. Από περιστέρι είναι μεν 2 ώρες που λες αλλά ο μπαμπάκας σου δεν πληρωνει 400 ευρω ενοικιο, συν κοινόχρηστα, συν διπλο λογαριασμό οτε, συν διπλό λογαριασμό ΔΕΗ, συν διπλό λογαριασμό ΕΥΔΑΠ, συν συν συν... Τέλος, αν δεν κατάφερες αν πάρεις ενα φθηνό 4θέσιο είσαι άξιος της μόιρας σου, πάνε δουλεψε μπας και κολλήσεις κανα ένσημο κ άσε τα fora!
Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, ειμαι...κομμένος!
vasilistrk

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό vasilistrk » Παρ, 24 Ιούλ 2009 2:22 am

Κ αν το κάτω Πολυτεχνείο είναι ιστορικό κτίριο όπως είπαν μερικοί, ας το φτιάξουν μουσείο! Ο χώρος είναι ακατάλληλος για μαθήματα κ διεξαγωγή εξετάσεων. Αν θεωρείς πολυτέλεια του νεοέλληνα το air-condition,τις καθαρές τουαλέτες, τον επαρκή φωτισμό, τα ευρύχωρα έδρανα κτλ, τότε έχεις πολύ χαμηλά τον πήχη...
vasilistrk

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 24 Ιούλ 2009 2:45 am

vasilistrk έγραψε:Αν θεωρείς πολυτέλεια του νεοέλληνα το air-condition,τις καθαρές τουαλέτες, τον επαρκή φωτισμό, τα ευρύχωρα έδρανα κτλ, τότε έχεις πολύ χαμηλά τον πήχη...

dude, δεν διαφωνώ, αλλά να μην μπερδεύουμε την ντίζα με την μίζα, αυτά δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στον κόσμο ως κριτήρια γαι να ανέβει ένα πανεπιστήμιο σε κατάταξη...

vasilistrk έγραψε:δεν πληρωνει 400 ευρω ενοικιο, συν κοινόχρηστα, συν διπλο λογαριασμό οτε, συν διπλό λογαριασμό ΔΕΗ, συν διπλό λογαριασμό ΕΥΔΑΠ, συν συν συν...

και τί είναι αυτό, μια φόρμα εξίσωσης οφελών;δηλαδή αν πάω για μεταπτυχιακό στο λονδίνο, επειδή θα πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου στα ενοίκια, θα πρέπει να ζητήσω να πηγαίνει ο λονδρέζος μέσω λίβερπουλ για να τα εξισώσουμε; --άλλωστε μην ξεχνάς ότι εμείς που μένουμε μακρια από του ζωγράφου τα κερατιάτικα που πληρώνεις εσυ άμεσα(λογαρισσμοί κλπ) εμείς τα πληρώνουμε έμμεσα (χάνουμε καθημερινά 2 με δυομιση ώρες από την ζωή μας για μεταφορά)*5χρόνια=πολλά κερατιάτικα....

vasilistrk έγραψε:Τέλος, αν δεν κατάφερες αν πάρεις ενα φθηνό 4θέσιο είσαι άξιος της μόιρας σου, πάνε δουλεψε μπας και κολλήσεις κανα ένσημο κ άσε τα fora!

δεν το λαμβάνω ως σχόλιο επί προσωπικού...δεν νομίζω όταν παρακολουθείς φουλ σχολή, να μπορείς να δουλεύεις και παράλληλα...οπότε μάλλον και αυτό το πληρώνει ο μπαμπάς...και αν μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο, δεν δικαιολογεί το ότι είσαι εξαρτημένος από το αυτοκίνητο χωρίς λόγο...και το ότι δεν μπορείς να πας από ζωγράφου στο κέντρο...

Btw...και στα φόρα είμαι...και δουλεύω....και αυτοκίνητο φθηνό 4θέσιο έχω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...και πάλι 1 ώρα κάνω για ζωγράφου...απλά δεν πρέπει να κοιτάζουμε τα παντα μέσα από το πρίσμα του παρτακισμού....
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό vasilistrk » Παρ, 24 Ιούλ 2009 3:19 am

Δεν είναι θέμα παρτακισμού, ίσα ίσα! Εφόσον όμως δεν κατάφερα να γίνω σαφής, δεν το συνεχίζω άλλο...Στην τελική το γαμόχαρτο θέλω να σηκωθώ να φύγω, μπας κ το φθηνό μου 4θέσιο γίνει καμια Aston Martin. Δε λέω Ferrari, μη με πεις υπερβολικό!
(άσχετο, το painter έχει να κάνει με τπτ καλλιτεχνικό όπως ζωγραφική?)
vasilistrk

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Παρ, 24 Ιούλ 2009 4:11 pm

vasilistrk έγραψε:(άσχετο, το painter έχει να κάνει με τπτ καλλιτεχνικό όπως ζωγραφική?)

έχεις pm!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό soso » Δευτ, 31 Αύγ 2009 4:48 pm

νομιζω οτι τα παρακατω συμμεριζονται και οσοι ακομα (ατυχοι) εδιναν σημερα στα κατω κτηρια. μετα την εμπειρια του να δινεις ζωγραφου ( σε ταξεις με κλιματισμο και τεραστια εδρανα να χωρανε και ανθρωποι πανω απο 1.70 γτ γεννιουνται και τετοιοι...) , θεωρω απαραδεκτο και να συζηταμε για το θεμα. ολα τα επιχειρηματα για "απονεκρωση του ιστορικου χωρου ΜΠΛΑ μπλα μπλα " πεφτουν στο κενο οταν δν μπορεις να γραψεις αυτο που μπορεις ! ειδικα οταν δινεις 12-3 (δλδ τις πιο ζεστες ωρες ) στη μια ωρα νιωθεις τα ρουχα να κολλανε πανω σου ! και το χειμωνα αμα δινεις 8:30 παθαινεις κρυοπαγηματα ! το ξερω πως υπερβαλλω αλλα οι συνθηκες πανω ειναι ανθρωπινες ! να πηγαινουμε στο κατω για ορκομωσια και καμια προβολη ταινιας.δν θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να γραφω στη 18 που το εδρανο ειναι δειγμα απο ξυλο με κλιση 10% και σου πεφτουν ολα ! ελεος ! οσοι υποστηριζετε να δινουμε κατω τι πραγματικη επιχειρηματολογια εχετε ?

P.S: αμα ακουσω για καμια απονεκρωση θα κανω απονευρωση ... κεντρο ειναι και του ζωγραφου αντε γτ το χουμε ξεφτιλισει και για να επιχειρηματολογησουν καποιοι μιλανε για τη περιοχη λες και ειναι στη κινεττα
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό roxy » Δευτ, 31 Αύγ 2009 6:16 pm

:clap: :thumbup:
roxy Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Δευτ, 31 Αύγ 2009 8:52 pm

Το πολυτεχνείο είναι από τους πιο ιστορικούς χώρους της αθήνας, και γι'αυτό είναι και στο κέντρο. Και αυτός είναι κατά τη γνώμη μου ο πιο σημαντικός λόγος να γίνονται οι εξετάσεις εκεί πέρα. Όχι για ιστορικούς λόγους, αλλά για λόγους πρόσβασης. Δεκτό, μπορεί για όσους έχουν αμάξι να είναι πιο σύντομη η διαδρομή για ζωγράφου, αλλά δεν πρέπει να λαμβάνονται όλοι υπόψη σε μια περίοδο τόσο σημαντική όπως αυτή των εξετάσεων και όχι μόνο οι πιο τυχεροί;

Όσο για τις καιρικές συνθήκες, έδωσα και εγώ στις 12-3 και τολμώ να πω πως ακόμα και τέτοιες ώρες το φθινόπωρο δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα και οι θερμοκρασίες είναι ευχάριστες (μην είμαστε και ενεργοβόροι :D ). Και το χειμώνα δεν είναι τόσο τραγικές οι θερμοκρασίες και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το ντύσιμο που αρμόζει στη συγκεκριμένη εποχή. Μόνο το καλοκαίρι ειδικά στις ώρες που αναφέρεις θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα αλλά και πάλι προτιμώ να δίνω μες στη ζέστη παρά να πρέπει να ξυπνήσω 40 λεπτά νωρίτερα (ειδικά αν δίνω 8:30).

Όσο για τις αίθουσες που αναφέρεις, ακόμα και για άτομα πάνω από 1,70 μπορεί να είναι πολύ καλές. Δεκτό τα αμφιθέατρα είναι στριμωγμένα και ένα άγχος μην σου πέσουν όλα κάτω το έχεις, αλλά τα σχεδιαστήρια (δίνουμε και εκεί), είναι πολύ άνετα. Μπορεί να μου πεις πως άμα είσαι άτυχος θα δεινοπαθήσεις, αλλά αυτό δεν ίσχυε και το καλοκαίρι στα νέα κτίρια; Όσοι ήταν σε κάτι κτίρια αντοχής υλικών δεν έδιναν κάτω από ανυπόφορες συνθήκες; Και όσοι τύγχαινε να δίνουν σε αμφιθέατρα είχαν το προνόμιο του κλιματισμού;

P.S. Μήπως να φροντίσουμε να βάλουμε κλιματισμό στο παλαιό πολυτεχνείο; Από ότι βλέπω αυτό είναι το κύριο επιχείρημα όσων υποστηρίζουν την μετακίνηση και παρόλο που δεν είμαι ειδικός δεν νομίζω να είναι πολύ ακριβό. Άσε που αν βιαστούμε μπορεί να προλάβουμε και καμία επιδότηση. :lol:
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 31 Αύγ 2009 9:52 pm

soso έγραψε:ειδικα οταν δινεις 12-3 (δλδ τις πιο ζεστες ωρες ) στη μια ωρα νιωθεις τα ρουχα να κολλανε πανω σου ! και το χειμωνα αμα δινεις 8:30 παθαινεις κρυοπαγηματα

amfisvitias έγραψε:Όσοι ήταν σε κάτι κτίρια αντοχής υλικών δεν έδιναν κάτω από ανυπόφορες συνθήκες; Και όσοι τύγχαινε να δίνουν σε αμφιθέατρα είχαν το προνόμιο του κλιματισμού;

Σημαία ρε παιδί μου πια έχει γίνει το θέμα του κλιματισμού! :lol:
Είναι πάντως υπερβολή να λες ότι στο Γκίνη ή τουρτουρίζεις ή σκας, όσο με θυμάμαι να γράφω εκεί, σπάνια θυμάμαι να έχω ενοχληθεί πολύ από το κρύο ή τη ζέστη. Πιο σημαντικό θέμα θα μπορούσες να θεωρήσεις, π.χ , την ηχορρύπανση και το θόρυβο από τη Στουρνάρη απ'έξω, που όντως είναι πολύ ενοχλητικός παράγοντας. Θυμάμαι να έχω δώσει κάτι μαθήματα με...κομπρεσέρ συνοδεία, ή με ορδές από κλαξόνια, και το κεφάλι μου μετά να είναι σαν καζάνι.
Και επιπλέον, συγγνώμη αν σας χαλάω το μύθο του εκπληκτικού κτιρίου στη Ζωγράφου, στην αίθουσα που έγραφα beton στην εαρινή ήμουνα λούουτσα στον ιδρώτα, σε βαθμό που να είμαι ένα κλικ πριν από τη λιποθυμία στα πρώτα είκοσι λεπτά της εξέτασης. Το ότι υπάρχει κλιματισμός δεν σημαίνει ότι θα λειτουργεί πάντα ή ότι θα λειτουργεί ορθά, και σε εκείνη την αίθουσα τουλάχιστον, είχε αποτύχει παταγωδώς να "φτιάξει ατμόσφαιρα".
Επίσης υπάρχουν αίθουσες στα πάνω Κτίρια που κάνουν το Γκίνη να μοιάζει με deluxe εξεταστήριο, π.χ τα Αντοχής Υλικών και το Αμφιθέατρο Υδραυλικής. Ας μην το παρακανουμε και με τις φοβερές "υποδομές" που μας προσφέρονται πάνω.

Και υπενθυμίζω, αν μόνο οι υποδομές σας ενοχλούν στο Γκίνη, παλέψτε για τη βελτίωσή τους, ή για πιο ορθολογικό προγραμματισμό των αιθουσών (π.χ να δίνουμε μόνο σε σχεδιαστήρια, που είναι υλοποιήσιμο στα περισσότερα μαθήματα). Αν πάλι σας ενοχλεί επειδή το αμαξάκι σας δεν πάει κάτω, είστε άξιοι της μοίρας σας...

soso έγραψε:οσοι υποστηριζετε να δινουμε κατω τι πραγματικη επιχειρηματολογια εχετε ?

Τόσες σελίδες αυτό αναλύουμε. Τα λέμε, τα ξαναλέμε. Κάνε ένα rewind, να δεις την πραγματική επιχειρηματολογία. Εγώ πάντως δεν λέω ότι κάποιος από τους δύο δεν έχει επιχειρηματολογία, και οι δύο πλευρές έχουν σοβαρούς λόγους. Απλά είναι θέμα οπτικής. Της θέσης και της ιστορικότητας του κτιρίου έναντι των υποδομών.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες