γιατί δεν κάνατε καλή ερευνα αγοράς να δείτε την πραγματικότητα , ότι 170 χρόνια οι εξετάσεις γίνονται στο παλιό πολυτεχνείο.vasilistrk έγραψε:Ρε παιδιά, όταν εγώ κ τόσοι άλλοι ήρθαμε από επαρχία να σπουδάσουμε, ξέραμε ότι η σχολή είναι ζωγράφου. Έτσι κ νοικιάσαμε σπίτια ζωγράφου. Γιατί λοιπον πρεπει να τραβιόμαστε μέχρι κέντρο?
vasilistrk έγραψε:Γιατί πρέπει να ξυπνάμε στις 6:30 όταν γράφουμε μάθημα στις 8?
εμείς δηλαδή που το κάνουμε ,είμαστε @αλάκες,ε; Ξέρεις πόσες ώρες χρειαζόταν για να πάς από περιστέρι στου ζωγράφου πριν φτιαχτεί το μετρό;2 ώρες!2ώρες!(αμα έβρεχε ακόμα χειρότερα).
ρε νεοελληνάρες, πού ζούσατε, στη μέση της ερήμου μοχάβε και έχετε γίνει ένα με το αυτοκίνητο;;;;έλεος πια, από ζωγράφου ξεκινάς, δεν ξεκινάς από βούλα!vasilistrk έγραψε:Κάποιος είπε για πανάκριβα διθέσια, εμένα το αυτοκίνητο μου είναι ενα φθηνο 4θεσιο κ πάλι ζοριζομαι να παρκαρω κέντρο, άσε που τις μισές μερες δεν κυκλοφορώ!
και δεν λες και ευχαριστώ που έχεις και το φθηνό 4θέσιο, άλλοι δεν έχουν ούτε για πατίνι!
Off topic:
vasilistrk έγραψε:τη μία μηχανικη2 κ 3 είναι ένα μαθημα, την άλλη είναι δυο διαφορετικά μαθημάτα...Γιαυτο κ για πολλά άλλα το ΕΜΠ δε βρίσκεται καν στη λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρωπης.
ο καθένας με τον πόνο του