Καλησπέρα,
Επειδή το έψαξα αρκετά σχετικά με το αν δικαιούμαστε συγγράμματα στα επιπλέον μαθήματα θα ήθελα να ενημερώσω και όσους άλλους έχουν τις ίδιες αμφιβολίες που είχα και εγώ.
Επικοινώνησα τηλεφωνικά με το γραφείο αρωγής χρηστών του Ευδόξου και με διαβεβαίωσαν ότι έχουμε δικαίωμα να λάβουμε συγγράμματα για τα επιπλέον μαθήματα αρκεί συνολικός αριθμός συγγραμμάτων που θα λάβουμε μέχρι να πάρουμε πτυχίο να μην υπερβαίνει τον συνολικό αριθμό μαθημάτων που απιτούνται για τη ληψη πτυχίου (σε εμάς νομίζω ότι είναι 64). Πιο απλά αυτό σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να λάβουμε 64 συγγράμματα κατά τη διάρκεια της φοίτησης μας, το σε ποια μαθήματα θα τα λάβουμε είναι δικό μας θέμα.
Επιπλέον επισήμανα ότι στην παράγραφο 4 του εγγράφου "Όροι και προϋποθέσεις" γράφει:
"Εάν προπτυχιακοί φοιτητές ή σπουδαστές επιλέξουν περισσότερα επιλεγόμενα
μαθήματα από όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου, το δικαίωμα επιλογής και
δωρεάν προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων δεν επεκτείνεται και στα επιπλέον
μαθήματα που αυτοί επέλεξαν και εξετάστηκαν, ακόμη και αν αυτά υπολογίζονται για
τη λήψη του πτυχίου."
http://eudoxus.gr/Files/StudentTermsAnd ... _final.pdf
το οποίο αποτέλεσε και πηγή του προβληματισμού μου. Η απάντηση που πήρα είναι ότι τα επιπλέον μαθήματα που αναφέρονται εδώ είναι πέραν των 64 με το να έχουμε πάρει συγγραμμα στα 64 μαθήματα.
Επίσης ζήτησα να μου απαντήσουν και γραπτά και μου είπαν ότι λόγω αυξημένου φόρτου είναι δύσκολο και ότι ούτε σχετική ανακοίνωση είναι δυνατόν να αναρτηθεί.