Αρχικά, εδώ θα γράψω ότι το φόρουμ στο οποίο όλοι συμμετέχουμε έχει κανόνες τους όποιους θα πρέπει να σεβόμαστε όλοι ανεξαρτήτως και στη τελική όλοι συμφωνήσαμε να τηρούμε όταν γραφτήκαμε εδώ. Καλώς ή κακώς αυτοί οι κανόνες γράφτηκαν από την ομάδα που ίδρυσε αυτό το φόρουμ κι εμείς που το συνεχίζουμε τους αλλάζουμε ή κρατάμε. Αν θεωρείται ότι κάτι γίνεται λάθος ή η διαχείριση του φόρουμ είναι λάθος έχετε κάθε ελευθερία να το γράψετε και να το συζητήσουμε αλλά είναι πολύ κουραστικό να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και να γίνεσαι δέκτης αυτού του ύφους.
και τώρα οι.. καμπάνες:
Αποκλεισμός του χρήστη neaoktana έως την 1/10/15
Για τις άκομψες εκφράσεις που χρησιμοποιήσε και για την αντίδραση του στο post του shoutbox. Ο ίδιος μου ζήτησε να διαγράψω το λογαριασμό του αλλά δε θα το κάνω κι η ημερομηνία είναι συμβολική μιας που θα είναι η τελευταία χρονιά που θα κάνει μάθημα. Για οποιδήποτε επικοινωνία θα τον βρείτε στο μέηλ του και στο γραφείο του, όλοι ξέρουμε που είναι.
Αποκλεισμός του χρήστη Nysta για 3 μήνες
Όσα και τα ποστ που έγραψες μετά από μένα στο shoutbox κι ένας μήνας παραπάνω για το δικό μου που σου απάντησα. Πραγματικά γιατί το κάνεις αυτό; Βλέπεις ότι είμαι συγχυσμένος και γράφω αυτό που γράφω κι εσύ ρίχνεις λάδι στη φωτία μιλώντας για υφάκι δικό μου; Εσύ μιλάς για υφάκι;
Αποκλεισμός του χρήστη xaxixo για 1 μήνα
Ακολουθώντας τον παραπάνω συλλογισμό για τα ποστ στο shoutbox. Δηλαδή έπρεπε να το κάνεις το κομμάτι σου κι εσύ. ΟΚ εγώ ήμουν λάθος, δεν μίλησα σωστά, εσύ γιατί το συνεχίζεις;
- και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες:
xaxixo έγραψε:αν οι σπουδαστες δεν καταφερνουν να αλλαξουν την μικροκοινωνια του πανεπιστημιου, δεν εχουν καμια ελπιδα να αλλαξουν την πραγματικη κοινωνια...
ας ξεκινήσει ο καθένας από τον εαυτό του
Σε αυτό το σημείο θέλω να ζητήσω και τη δική μου συγγνώμη για το δικό μου ύφος, στο shoutbox κυρίως, αλλά όταν με ειδοποίησαν να τσεκάρω τι γίνεται στο φόρουμ βγήκα εκτός εαυτού.
Δόθηκε προειδοποιήση σε gousia για το post του στο shoutbox.
Υ.Γ. το shoutbox έχει χαρακτηρισθεί ως πιο χαλαρό chat κλπ. Ναι ΟΚ, ισχύει αυτό αλλά δε σημαίνει ότι γράφουμε ό,τι κι όπως θέλουμε, το υπενθυμίζω αυτό. Οι κανόνες δε κάνουν διακρίσεις.