Αποστολή e-mails από φοιτητικές παρατάξεις κ.α.

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Αποστολή e-mails από φοιτητικές παρατάξεις κ.α.

Δημοσίευσηαπό ksiv » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:16 pm

shoukar έγραψε:@Reporter
Νομίζω το ζήτημα εδώ δεν είναι αν η γραμματεία δίνει τα email μας σε παρατάξεις (που και αυτό χρήζει συζήτησης) αλλά το ότι η ίδια η γραμματεία μας στέλλει, από επίσημο email, παραταξιακές ανακοινώσεις. Είναι πραγματικά λυπηρό.

Όχι μόνο παραταξιακές, το ανέφερα στο πρώτο post. Οποιεσδήποτε ανακοινώσεις άσχετες με το καθαρά σπουδαστικό περιεχόμενο.

Reporter έγραψε:@ A-nik-i
Πρώτα απ όλα να σου πω οτι δεν ανήκω σε καμμία παράταξη.
Για το θέμα που θίγεις δε νομίζω να υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά σου δεδομένα. Τα e-mail που λαμβάνουμε κατά καιρούς από διάφορες παρατάξεις , συλλόγους, εταιρίες κ.λ.π λογικά γίνονται μετά από αίτημα προς τη γραμματεία ή με πρωτοβουλία της γραμματείας. Νομίζω οποιαδήποτε παράταξη έχει δικαίωμα να το ζητήσει από τη γραμματεία χωρίς η ίδια να έχει πρόσβαση στα μέιλ. Έχω ξαναλάβει από παρατάξεις παρόμοια μέιλ μέσω του noreply@ci​vil.ntua.gr. Αν είναι τόσο ενοχλητικά στην τελική πατάς μια διαγραφή και δεν τα διαβάζεις καν. Δε νομίζω οτι έχουμε κάτι να φοβηθούμε από αυτό.

Καταρχήν, δεν εννοώ οτι έχουν στήσει τον δορυφόρο και βλέπουν τι κάνω αυτή τη στιγμή (επ! ατιμούτσικα). Αλλά δεν νομίζω οτι μόνο εκεί πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Όπως ανέφερα και παραπάνω στην ingenieurin26 και μου το επιβεβαίωσε, δε νομίζω πως υπήρχε όρος που να αποδέχομαι τη χρήση της διεύθυνσης μου (ηλεκτρονικής και φυσικής) για την προώθηση προϊόντων, θέσεων, παραταξιακές/συνδικαλιστικές/κομματικές ανακοινώσεις κ.ο.κ.Όταν δίνω το e-mail μου στο Amazon, το Πλαίσιο ή οπουδήποτε, κλικάρω κάτι που λέει
"συμφωνώ και αποδέχομαι τους παραπάνω όρους" κλπ και όταν λοιπόν μου στέλνουν, πατάω ένα "unsubscribe" και τελείωσα. Τα στοιχεία όμως που έδωσα στη γραμματεία, δεν περιείχαν κανέναν τέτοιο όρο, δε θα έπρεπε να λαμβάνω κανενός είδους e-mail ή γράμμα ή οτιδήποτε. Κατά τη γνώμη σου, πότε πρέπει να "φοβηθούμε";

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Επειδή εν γένει είναι μία περίοδος κάπως τεταμένη, και η γραμματεία είναι λογικό να μην λειτουργεί με τον απολύτως ορθό τρόπο, θεωρώ πως το συμβάν είναι απλώς κάπως ατυχές.Η πιθανή εξήγηση που δίνει η ingenieurin παραπάνω, εμένα μου φαντάζει πολύ λογική...Δεν νομίζω πως του αρμόζουν μεγαλύτερες διαστάσεις...
Spoiler: show
Εντούτοις, χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, γνωρίζω από πολύ προσωπική πείρα, πως η γραμματεία δεν έχει και πολλούς ενδοιασμούς να δώσει τους περίφημους ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ της με τα στοιχεία των πρωτοεγεγγραμμένων φοιτητών της σχολής σε κάποιες (δεν γνωρίζω ειλικρινά για όλες) τις παρατάξεις
Νομίζω οτι αυτά έχουν γίνει και σε μη τεταμένες περιόδους πρώτον, και δεύτερον δεν νομίζω οτι δικαιολογεί κάτι τέτοιο.
ingenieurin26 έγραψε:Η ιδιότητα μου σαν συντονίστρια δεν μου αποδίδει παραπάνω γνώσεις. Αλλά, ως άτομο που είμαι 6 χρόνια στη σχολή, έχω λάβει mail από σελίδα του ΕΜΠ από το ΚΚΕ, από φροντιστήριο, και δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο. Έχουν γίνει παρόμοια πράπονα και στο παρελθόν. Απλά, δεν ξέρω αν υπάρχει όντως διαρροή στοιχείων, ή τα στέλνει ο εργαζόμενος που είναι υπέυθυνος για το mail. Όχι, δεν υπάρχει κάποιος όρος που να σε προειδοποιεί.

Δε σου αποδίδει γνώσεις, αλλά ενδεχομένως η τριβή με ζητήματα της σχολής ή της λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών και ιστοτόπων, να προσφέρει.

Εγώ βρίσκω την ευθύνη στη γραμματεία και κάποιος πιστεύω οτι πρέπει να βγει υπεύθυνα και με χαρτιά και να πει "έγινε αυτή η αίτηση, από αυτήν την εταιρία/παράταξη/σύνδεσμο και αυτός ο υπάλληλος έδωσε μια λίστα με στοιχεία". Είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουν κατά τη γνώμη μου.

Για την ΕΑΑΚ δε με νοιάζει. Όπως μια εταιρία που θα μου κάνει προώθηση προϊόντων με τον τρόπο που ανέφερε ο reporter ή πολύ απλά καλώντας με σε ώρες κοινής ησυχίας στο προσωπικό μου τηλέφωνο, έτσι και την ΕΑΑΚ απλώς δε θα την παρακολουθήσω διότι θεωρώ αυτές τις μεθόδους έκφρασης μη ηθικές (βάσει της δικής μου θεώρησης των πραγμάτων)
ksiv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:25 pm

@Reporter
Αν ενδιαφέρει κάποιον, τότε να ζητήσει από τις παρατάξεις να τον ενημέρώνουν είτε με email είτε με ταχυδρομείο είτε αυτοπροσώπως η όπως αλλιώς προτιμά, για τα του κόμματος. Όταν έδωσα το email μου στη γραμματεία δεν μου είπαν ότι θα λαμβάνω παραταξιακές ανακοινώσεις, ούτε το ζήτησα. Γι' αυτό είναι λυπηρό. Ξέρεις, υπάρχει λόγος που όταν δίνεις το email σου οπουδήποτε επιλέγεις αν θα λαμβάνεις διαφημιστικά. Και φυσικά θα προτιμούσα να λαμβάνω email σχετικά με εταιρείες, αλλά αφού δώσω έγκριση πρώτα. Τέλος συμφωνούμε πως ούτε να δίνει η γραμματεία σε τρίτους τα στοιχεία είναι σωστό.
shoukar

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:28 pm

@ A-nik-i

Εντάξει, όπως το θέτεις είναι δικαιωμά σου να μην λαμβάνεις κάτι στο μέιλ που έχεις δώσει στη γραμματεία, το οποίο να μην έχει σχέση στενά με τη φοιτητική σου ιδιότητα. Μπορείς να το συζητήσεις με τον υπεύθυνο της γραμματείας αν σε ενοχλεί τόσο πολύ. Το μείζον πιστεύω είναι να διασφαλίσουμε οτι δεν υπάρχει διαρροή αυτής της βάσης δεδομένων σε τρίτους (παρατάξεις, εταιρίες κλπ), και όχι να μη λαμβάνουμε μια στο τόσο κάποιο μέιλ που άλλος μπορεί να το θεωρεί ενοχλητικό , ,ενώ κάποιος άλλος χρήσιμο.

@shoukar
Πάντως και το να δίνεις έγκριση για το τι θέλεις να λαμβάνεις , είναι ένα είδος φακελώματος. Γιατί μετά θα υπάρχει μία βάση δεδομένων που θα λέει ο τάδε είναι αδιάφορος για πολιτικά, ο δείνα ενδιαφέρεται να λαμβάνει μόνο από εταιρίες , ο τάδε μόνο από δαπ κλπ. Καταλαβαίνεις οτι περιπλέκονται τα πράγματα, ενώ απλά θα μπορούσες να πατήσεις μια διαγραφή και κανείς να μην ξέρει τι καπνό φουμάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από Reporter και Τρί, 22 Οκτ 2013 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Reporter

Δημοσίευσηαπό ksiv » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:31 pm

@Reporter

Ας πάρουμε εσένα. Εάν σε ενδιαφέρει κάτι, δε θα κάνεις subscribe κάπου; Εγώ, ότι με ενδιαφέρει το ακολουθώ δεν λέω "μπορεί να μου στείλει κάποιος τυχαία κάτι και να με ενδιαφέρει". Ειδικά από το e-mail της σχολής.
ksiv

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:32 pm

σχετικά με τα email της γραμματείας, μιας και αναφέρθηκε αυτό το θέμα, δεν πιστεύετε ότι θα ήταν καλό οι ανακοινώσεις του επισήμου site της σχολής μας να στέλνονται και μέσω email?
(λίγο offtopic?)
Ολοκληρωμένος Τύπος

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:45 pm

A-nik-i έγραψε:Ας πάρουμε εσένα. Εάν σε ενδιαφέρει κάτι, δε θα κάνεις subscribe κάπου; Εγώ, ότι με ενδιαφέρει το ακολουθώ δεν λέω "μπορεί να μου στείλει κάποιος τυχαία κάτι και να με ενδιαφέρει". Ειδικά από το e-mail της σχολής.

Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με μια εταιρεία που αγόρασα το προϊόν της και κάνω subscribe, για να λαμβάνω ενημερώσεις και διαφημίσεις για νέα προϊόντα. Το πολυτεχνείο είναι μια κοινότητα , στην οποία πρέπει να επιδιώκουμε την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και να εξασκούμε και οι ίδιοι την κρίση μας σε οποιαδήποτε άποψη , αν θέλουμε και έχουμε το χρόνο. Γι αυτό πέρα από το πρακτικό ζήτημα που ενδεχομένως να οδηγεί σε αυτοφακέλωμα όπως έγραψα στην απάντηση στον shoukar, τίθεται και θέμα διακίνησης ιδεών και ειδήσεων μέσα από ένα σύγχρονο μέσο επικοινωνίας. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς ούτε καν να το διαβάσει αν δεν θέλει. Επίσης, δεν μπορούμε να στερήσουμε ισοπεδωτικά απ όλους αυτόν τον τρόπο πληροφόρησης, για να μην ''στοχοποιηθούν'' όσοι δεν θέλουν να έχουν σχέση με οτιδήποτε πολιτικοσυνδικαλιστικό.
Reporter

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:51 pm

@Reporter
Αν ο άλλος δεν έχει ζωή και ασχολείται με το τι θέλω να λαμβάνω στο email για να με φακελώνει, χαλάλι του. Είναι από τα πιο ανούσια πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος, αλλά γούστα σου λενε
Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς ούτε καν να το διαβάσει αν δεν θέλει

Ούτε καν να το λαμβάνει θα σου έλεγα
shoukar

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 22 Οκτ 2013 8:54 pm

Συνάδελφοι, όταν μπαίνεται στα νέα κτίρια, και βλέπετε ανακοινώσειςπαρατάξεων δεν προσβάλεστε. Όταν κατα τη διάρκεια μαθήματος, μπαίνει κάποιος και ανακοινώνει κάτι, δεν προσβάλεστε. Όταν έρχεται μπροστά σας και σας δίνει ένα κείμενο με αφορμή να αρχίσει κουβέντα, δεν προσβάλεστε. Όταν βλέπετε παρατάξεις να λένε ανοιχτά ότι ο ρόλος τους στη σχολή είναι να σταματήσουν κάθε φωνή έκφρασης, ακόμα και αυτό περνάει από την απόλυση 1500 εργαζομένων
ΔΑΠ
, δεν προσβάλεστε.
Αλλά όταν σταλθεί κάτι στο mail, είναι όντως ένα ακόμα βήμα του μεγάλου αδερφου. Η NSA έχει ισχωρήσει στη σχολή και παρέα με το google bot στο Mqn.gr προσπαθεί να καταλάβει τις ανάγκες σας για να εκτιμήσει την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Δεν είμαι πολύ σοβαρός, αλλά μου φαίνεται αστείο ότι μετά από 7 εβδομάδες απεργίας, που η σχολή αγωνίζεται για το αν θα παραμείνει δημόσια και δωρεάν, υπάρχει κάποιος που θα κάνει σχόλια τύπου, η ''προσωπική μου ζωή δεν ανέχεται ανακοινώσεις'' ή ότι ''η γραμματεία τελευταία λειτουργεί περίεργα''. Είναι πιο λυπητερό από το να πάτε να ψηφίσετε στο Anoixtes Sxoles. Το οποίο όμως δεν βλέπω να ενοχλεί κάποιον, γιατί προφανώς έχει κάνει πιο κομψή την παρουσία του. Να σας θυμίσω κάτι, η εαακ, είναι ανεξάρτητη από κρατικούς μηχανισμούς, διοικήσεις σχολών, καθηγητές. Η ενημέρωση έγινε από τη γραμματεία γιατί είναι ένα ζήτημα που το θεωρεί καίριο για την συγκυρία. Ναι, κάποιος που η ανεργία του χτυπάει την πόρτα το 2013, τόλμησε να σας στείλει ένα Mail για να έρθετε στη σχολή και να ενδυναμώστε τον αγώνα του. Κάποιος που θα μπορούσε, στις 6/9 να πεί, δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τη σχολή, ας πιάσω τον τάδε καθηγητή να με κρατήσει στη δουλειά. Αυτός ο εργαζόμενος, που έχει βάλει τόσες πλάτες για να έχουμε εμείς μια αξιοπρεπή παιδεία, σας καλεί να έρθετε στη σχολή και να αγωνιστείτε μαζί του. Γιατί δε βλέπει τοβ αγώνα του συντεχιακά. Δεν βάζει ως μόνο αίτημα την ανάκληση των απολύσεων. Έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει ατομική νίκη και προσπαθεί να εγκολπώσει ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας, αρχίζοντας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
τους φοιτητές

A-nik-i έγραψε:Με αφορμή το τελευταίο e-mail που έλαβα(μιλάω για το e-mail χωρίς υπογραφή μεν(ωραία πράγματα ε; Στέλνουμε e-mail αλλά δεν λέμε ποιοι είμαστε...) αλλά με σαφή αναφορά στην "Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση"), σε μια διεύθυνση ταχυδρομείου που ξέρω πολύ καλά πως δεν έχω δώσει σε κανέναν παραταξιακό/κομματικό/συνδικαλιστικό χώρο και ενθυμούμενος οτι έχει συμβεί τουλάχιστον 2 ακόμη φορές κάτι ανάλογο , θέλω να θίξω αυτό το ζήτημα της διείσδυσης δηλαδή, σε προσωπικά δεδομένα.

Το κείμενό μας δεν έχει υπογραφή γιατί δε θέλουμε να δείξουμε ότι η εκδήλωση θα αποτελείται μονο από εαακιτες/ισσες αλλά γίνεται σαφές κάλεσμα στο κομμάτι της σχολής που αντί να μπαίνει κάθε 2 μέρες στο Mqn.gr να ρωτήσει τι γίνεται, ενδιαφέρεται για τον αγώνα των εργαζομένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθεί κόσμος που όντως προβληματίζεται και τις τελευταίες 7 εβδομάδες δεν χάρηκε που απλά δεν έχουμε σχολή ή μπήκε να υπογράψει στο site της ΔΑΠ για ανοιχτές σχολές.
Η γραμματεία, αντιλαμβανόμενη ότι χωρίς φοιτητές έχει χάσει ένα δυνατό χαρτί στο παιχνίδι, αυτό της συμμαχίας με τα κομμάτια της κοινωνίας που θα την υπερασπιστούνε δέχτηκε να αποστείλει την ανακοίνωση ως έχει γιατί βρίσκει σύμφωνους τους εργαζομένους του ιδρύματος.
ingenieurin26 έγραψε:Δείτε πώς ενημερώνει η σχολή των αρχιτεκτόνων:
http://www.arch.ntua.gr/
χαρακτηριστικό είναι ότι στη σχολή των αρχιτεκτόνων αποστέλλεται κάθε εβδομάδα Mail στα στοιχεία των φοιτητών για να ενημερώσει για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Ναι, τόσο μπροστά είναι οι εργαζόμενοι στο κάτω πολυτεχνείο, που σκέφτηκαν νωρίτερα ότι οι φοιτητές δεν έχουν άλλο μέσο ενημέρωσης , και αφού τους καλέσαν δέκα φορές στη σχολή για συζήτηση, χρησιμοποίησαν κάθε μέσο.

A-nik-i έγραψε:3) Τί άλλες προσωπικές πληροφορίες έχουν
Για να ξεκαθαρίσει κάθε αμφιβολία, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους εργαζομένους. Εξάλλου ανθρώπους με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτούς που κάνουν 7 εβδομάδες απεργία και καθημερινά περιφρουρούν τους χώρους τους δε ξέρω που θα βρείτε, ίσως στη ΒΙΟΜΕ ή στην ΕΡΤ. Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι που άμα μοιρίσουν λεφτά και εξουσία τα παρατάνε όλα.
Αλήθεια θα ήθελα να μάθω ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ksiv » Τρί, 22 Οκτ 2013 9:40 pm

Nysta έγραψε: [.....]

Ανέφερες για τις ανακοινώσεις στις αίθουσες σε συζητήσεις κλπ. Οφείλω όμως να διαχωρίσω τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ από τον προσωπικό μου χώρο. Δεν έδωσα το e-mail μου στην ΕΑΑΚ, στη ΔΑΠ ή στην οποιαδήποτε εταιρία. Το έδωσα στη γραμματεία της σχολής μου και γενικά έχει λειτουργήσει θετικά ως τώρα με ενημερώσεις από διδάσκοντες και ανακοινώσεις/προσκλήσεις για ΕΠΙΣΗΜΕΣ εκδηλώσεις του ιδρύματος. Πιστεύω λοιπόν οτι η ηλεκτρονική ή φυσική μου διεύθυνση (επειδή αναφέρθηκε και περιστατικό αλληλογραφίας από τον Reporter) αποτελεί προσωπικό μου χώρο. Δεν νομίζω να σου έδωσα το e-mail μου, εσένα ή σε κάποιον άλλον σχετικό, ώστε να ενημερώνομαι για τις δράσεις σας.

Επίσης. Το κείμενο, μου φάνηκε μια ανακοίνωση της ΕΑΑΚ κι όχι μια ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων, εκτός κι αν ταυτίζονται. Συνεπώς, το να επικαλείσαι την ενημέρωση για τον αγώνα τους, όταν το κείμενο είναι μιας φοιτητικής παράταξης, νομίζω πέφτει σε λογικό κενό.

Ακόμη, το θέμα αυτό, όπως είδες στην πρώτη τοποθέτησή μου, δεν στόχευε σε πολιτική αντιπαράθεση καθόλου. Μαγκιά σου που σ'αρέσει η ΕΑΑΚ, μαγκιά μου που μ'αρέσει κάτι άλλο (εφόσον δε σε δέρνω ή δε σε βρίζω, νομίζω είμαστε καλά). Το θέμα άνοιξε για να σχολιάσουμε ένα πραγματικό γεγονός κι όχι να πολιτικολογήσουμε γενικότερα. Διότι αν πάει προς τα εκεί, θα πάει άκλαφτο και ούτε εγώ και όποιος άλλος θα εκφράσουμε τη δυσφορία μας, ούτε εσύ θα μπορέσεις να απαντήσεις ανθρώπινα και να επιχειρηματολογήσεις γιατί κατ'εσέ δεν είναι στρεβλό όλο αυτό.

Δεν μίλησα ούτε για τεμπέληδες, ούτε για βολεψάκηδες ούτε τίποτα. Ρώτησα τρία πολύ απλά πραγματάκια, που αν κατά τη γνώμη σου η όλη πρακτική είναι τόσο φυσιολογική, δεν ξέρω γιατί να μείνουν κρυφά... Φαντάζομαι, θα έχει αποδοχή και όχι απόρριψη. Δεν εικάζω τίποτα, περιμένω απλώς επίσημες, ενυπόγραφες(με την έννοια να γράφει από κάνω ΕΑΑΚ ή Συλ. Εργαζομένων ΕΜΠ) τοποθετήσεις.

Και για να επανέλθω, αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω τα εξής:

1) Το mail αυτό, εστάλη από τη γραμματεία της σχολής;
2) Το περιεχόμενο, αυτήν την ανακοίνωση, τους τη δώσατε εσείς να την προωθήσουν ή την προώθησαν επειδή θεωρούν οτι εκφράζει τις θέσεις τους;

Νομίζω μπορείς να απαντήσεις σε αυτά αν γνωρίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από leo8 και Τρί, 22 Οκτ 2013 9:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: συγχώνευση δημοσιεύσεων
ksiv

Δημοσίευσηαπό ze » Τρί, 22 Οκτ 2013 10:34 pm

Άλλη μια φορά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η ανακοίνωση λοιπόν γράφτηκε από την εαακ και προτείναμε στους εργαζόμενους να τη μοιράσουν μέσω mail. Εκείνοι δέχτηκαν και έτσι έγινε. Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι οι εργαζόμενοι ξαφνικά υιοθέτησαν το πολιτικό λόγο της εαακ και μας κάνουν προμοσιον. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι απεργούν 7 εβδομάδες και πραγματικά διψάνε να βρουν στήριξη πάνω στους φοιτητές. Σε αυτό το πλαίσιο νομίζω οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται από πλευρά των φοιτητών ,έχει τη στήριξη τους (βλ. αρχιτεκτονική, γιαπί, κτλ). Επίσης να σας καθησυχάσω ότι ούτε την αναλυτική σας βαθμολογία έχουμε, ούτε τίποτα. Για να είμαι όμως ειλικρινής δε νομίζω ότι πρέπει να περιμένει κανείς την αναρπα για να ανησυχήσει για τα προσωπικά του στοιχεία στο διαδίκτυο το 2013! Πιστεύω δηλαδή πως αυτή η ανησυχία που περιγράφεται στο τοπικ περιλαμβάνει πιο πολύ την ανησυχία για αποφυγή οποιασδήποτε πολιτικής διαδικασίας/διαλόγου. Συγκεκριμένα όταν μεγάλη μερίδα φοιτητών εδώ και 1.5 μήνα αποφεύγουν με κάθε τρόπο να μπουν σε μια κουβέντα για το πανεπιστήμιο, όταν η ''κουβέντα'' μπει απο μόνη της σπίτι τους...λογικό είναι να ''σπαστούν''.
ze

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης