chris_z έγραψε:Να κάνω μία πρόταση για τα μαθήματα που αναβλήθηκαν. Είναι όντως πρόβλημα έστω και αν παρουσιάζετε μόνο σε έναν να δίνονται ταυτόχρονα μαθήματα. Σε μία ημέρα μπορούν να δωθούν 4 μαθήματα, στις ώρες 8:30 12 15 18. Σύμφωνα με την ανακοίνωση εδώ: http://www.civil.ntua.gr/uploads/SYMPLH ... TASEON.pdf Το Σάββατο 15/10 έχει 6 μαθήματα, άρα περισσεύουν 2. Το Σάββατο 22/10 έχει 7 μαθήματα, άρα περισσεύουν 3. Σύνολο δημιουργούν πρόβλημα 5 μαθήματα. Αυτά προτείνω να δοθούν την Κυριακή 16/10 η οποία από ότι ξέρω είναι ελεύθερη και την Κυριακή 23/10 όπου ενώ δίνονται 2 μαθήματα ήδη υπάρχει χώρος και για άλλα 2.
Για να μην πάει η έναρξη των μαθημάτων Νοέμβρη και τότε να μην έχουν πρόβλημα όσοι θα πάνε στρατό και όσοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πιστεύω πως αυτή η λύση είναι καλύτερη από την ήδη υπάρχουσα αλλά και από οποιαδήποτε άλλη.
Με ότι ισχύει τώρα για το Σάββατο με τα παράλληλα μαθήματα κάποιοι δεν θα δώσουν κάποιο μάθημα αν είναι άτυχοι. Αν παραταθεί και άλλο η εξεταστική όσοι θα πάνε στρατό θα χάσουν κάποια μαθήματα. Με αυτό που λέω εγώ δίνουν όλοι.
Αυτό που λέω ίσως να μην χρειάζεται καν παράσταση διαμαρτυρίας, με μία συζήτηση νομίζω τακτοποιείται.
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης