12/10: Παράσταση Διαμαρτυρίας για το Πρόγραμμα

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: 12/10: Παράσταση Διαμαρτυρίας για το Πρόγραμμα

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τρί, 11 Οκτ 2011 1:43 am

Δυστυχώς όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση με την εξεταστική ούτε καν μπορώ να σκεφτώποια θα ήταν μία καλή λύση!Απλά λέω πως ίσως πριν πάμε στον Γκόλια θα έπρεπε να έχουμε σκεφτεί μία αντιπρόταση λογική και κυρίως εφαρμόσιμη,που να πατάει όπως είπε η ingenieurin26 στο ημερολογιακό πρόγραμμα!!Κάτι σαν την συζήτηση που γίνεται στο mqn για το προσχέδιο της εξεταστικής
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kated » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:10 am

αν ορισμενα μαθηματα δοθουν σαββατοκυριακα μετα τις 24/10, θα ηταν καλο πιστευω!σιγουρα δεν υπαρχουν απεργιες τοτε και θα ξεκινησουμε κανονικα και το χειμερινο εξαμηνο.
kated

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Τρί, 11 Οκτ 2011 3:39 am

Αν καποιος δινει μετα την Στατικη, πως θα παει να διαμαρτυρηθει? Βασικα το ξερω ειναι κουλη η ερωτηση αλλα φανταζομαι θελει πληθος ατομων για να εχει δυναμικη η προταση... η μηπως απλα θα πανε ατομα απο παραταξεις? Δεν το λεω με καποιο κινητρο, μην με παρεξηγεισετε, απλα ρωταω να δω αν εχει νοημα να παω..
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό 50CENT » Τρί, 11 Οκτ 2011 10:32 am

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει νόημα αυτή η κίνηση....γιατί δεν υπάρχουν ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Αυτά να τα σκεφτόσασταν όταν κάνατε τις καταλήψεις!!! Δηλαδή αν αλλάξει πάλι το πρόγαμμα πότε θα μπούν ;;;;; Μέσα στον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο;;;;Το πολυτεχνείο δεν είναι εξεταστικό κέντρο να δίνουμε συνέχεια εξετάσεις!!!Κανονικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η εξεταστική θα έπρεπε να είχε χαθεί και να αρχίζαμε αμέσως μαθήματα....Αλλά από τη στιγμή που άρχισε ας πιεστούμε όλοι ωστε να τελειώσει με το πρόγραμμα που βγήκε...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ....Προσωπικά το έζησα αυτό στις μαζικές καταλήψεις του 2006 -2007 και δεν μου άρεσε καθόλου, όπως πιστεύω δεν άρεσε σε κανέναν. Και αυτά που λέω δεν είναι προς το συμφέρον μου γιατι κι εγώ λίγα μαθήματα έχω ακόμα για να τελειώσω και προφανώς θα με συνέφερε να δίνω συνέχεια εξετασεις...

ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά βγήκε ανακοίνωση για ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ότι θα γίνουν οι εξετάσεις ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10
Εικόνα
50CENT

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό iva » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:22 pm

καλο θα είναι πάντως να δούμε τι εναλλακτικές υπάρχουν ίσως θα ήταν καλύτερα να είχαμε συνεννοηθεί και λίγο μεταξύ μας για να μπορούμε να προβούμε σε ένα πιο επιτακτικό αιτημα . όσον αφορά τον φίλο 50cent αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να έρθει γιατί αν πανε 40 άτομα δεν θα τους ακούσει κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Τρί, 11 Οκτ 2011 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: greeklish
la beaute est dans la rue......
iva

Δημοσίευσηαπό ScAr » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:27 pm

Γράφω Γεωλογία τότε που προγραμματίστηκε
Μαθητευόμενος Στυλίστας με όραμα απασχόλησης σε Reality Shows. . .
ScAr

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 11 Οκτ 2011 2:40 pm

δεν γίνεται να βολεύει όλους η ώρα.

iva τα greeklish απαγορεύονται.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 11 Οκτ 2011 3:17 pm

Eγω αυτο που εχω να πω ειναι,αντε να τελειωνουμε με την εξεταστικη.μας εχει βγει το λαδι.ο καθενας το εχει τσιφλικι του την σχολη.ειτε ειναι φοιτητης ειτε ειναι καθηγητης.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό chris_z » Τρί, 11 Οκτ 2011 3:25 pm

Να κάνω μία πρόταση για τα μαθήματα που αναβλήθηκαν. Είναι όντως πρόβλημα έστω και αν παρουσιάζετε μόνο σε έναν να δίνονται ταυτόχρονα μαθήματα. Σε μία ημέρα μπορούν να δωθούν 4 μαθήματα, στις ώρες 8:30 12 15 18. Σύμφωνα με την ανακοίνωση εδώ: http://www.civil.ntua.gr/uploads/SYMPLH ... TASEON.pdf Το Σάββατο 15/10 έχει 6 μαθήματα, άρα περισσεύουν 2. Το Σάββατο 22/10 έχει 7 μαθήματα, άρα περισσεύουν 3. Σύνολο δημιουργούν πρόβλημα 5 μαθήματα. Αυτά προτείνω να δοθούν την Κυριακή 16/10 η οποία από ότι ξέρω είναι ελεύθερη και την Κυριακή 23/10 όπου ενώ δίνονται 2 μαθήματα ήδη υπάρχει χώρος και για άλλα 2.
Για να μην πάει η έναρξη των μαθημάτων Νοέμβρη και τότε να μην έχουν πρόβλημα όσοι θα πάνε στρατό και όσοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πιστεύω πως αυτή η λύση είναι καλύτερη από την ήδη υπάρχουσα αλλά και από οποιαδήποτε άλλη.
Με ότι ισχύει τώρα για το Σάββατο με τα παράλληλα μαθήματα κάποιοι δεν θα δώσουν κάποιο μάθημα αν είναι άτυχοι. Αν παραταθεί και άλλο η εξεταστική όσοι θα πάνε στρατό θα χάσουν κάποια μαθήματα. Με αυτό που λέω εγώ δίνουν όλοι.
Αυτό που λέω ίσως να μην χρειάζεται καν παράσταση διαμαρτυρίας, με μία συζήτηση νομίζω τακτοποιείται.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 11 Οκτ 2011 3:28 pm

chris_z έγραψε:Να κάνω μία πρόταση για τα μαθήματα που αναβλήθηκαν. Είναι όντως πρόβλημα έστω και αν παρουσιάζετε μόνο σε έναν να δίνονται ταυτόχρονα μαθήματα. Σε μία ημέρα μπορούν να δωθούν 4 μαθήματα, στις ώρες 8:30 12 15 18. Σύμφωνα με την ανακοίνωση εδώ: http://www.civil.ntua.gr/uploads/SYMPLH ... TASEON.pdf Το Σάββατο 15/10 έχει 6 μαθήματα, άρα περισσεύουν 2. Το Σάββατο 22/10 έχει 7 μαθήματα, άρα περισσεύουν 3. Σύνολο δημιουργούν πρόβλημα 5 μαθήματα. Αυτά προτείνω να δοθούν την Κυριακή 16/10 η οποία από ότι ξέρω είναι ελεύθερη και την Κυριακή 23/10 όπου ενώ δίνονται 2 μαθήματα ήδη υπάρχει χώρος και για άλλα 2.
Για να μην πάει η έναρξη των μαθημάτων Νοέμβρη και τότε να μην έχουν πρόβλημα όσοι θα πάνε στρατό και όσοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πιστεύω πως αυτή η λύση είναι καλύτερη από την ήδη υπάρχουσα αλλά και από οποιαδήποτε άλλη.
Με ότι ισχύει τώρα για το Σάββατο με τα παράλληλα μαθήματα κάποιοι δεν θα δώσουν κάποιο μάθημα αν είναι άτυχοι. Αν παραταθεί και άλλο η εξεταστική όσοι θα πάνε στρατό θα χάσουν κάποια μαθήματα. Με αυτό που λέω εγώ δίνουν όλοι.
Αυτό που λέω ίσως να μην χρειάζεται καν παράσταση διαμαρτυρίας, με μία συζήτηση νομίζω τακτοποιείται.

Ελα ρε ...πως δεν το σκεφτήκαμε? Είδατε?Άμα υπάρχει καλή πίστη βρίσκονται λύσεις...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης