Απαντάτε με ερώτηση....plz

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 11:52 am

Που μπορεί να φθάσει κάποιος για να προσελκύσει περισσότερες / ους ταλεβάν σε κάποια κατεύθυνση ?
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό homer » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 11:56 am

Σε τι κοσμο θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα? :)
homer

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό rosebud » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 12:32 pm

Mήπως τις εξαιρέσεις να τις αφήσω για μετά την εξεταστική amfisvitia?? ;) :roll:
Έτσι κι αλλιώς υδραυλικός θα πήγαινα... :roll: ...μ ένα σμπάρο 2 τριγώνια?? :lol: :lol:
rosebud

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 1:09 pm

Και εγώ δεν έχω ευγενείς σκοπούς για αυτή την εξεταστική; Μήπως όμως αδυνατώ να τους πραγματοποιήσω; Μήπως πάνω που αποφασίζω να διαβάσω βλέπω πόσο ενδιαφέρουσα είναι η μηχανολογία και αποφασίζω τελικά να διαβάσω κάτι αρκετά πιο ενδιαφέρον αλλά που δυστυχώς δεν είναι και μέρος της εξεταστικής; Οπότε μέχρι να νιώσω την πίεση της τελευταίας στιγμής μήπως οι εξαιρέσεις μου δεν έχουν τόση βαρύτητα;

Να αποκαλύψω πως έχω μία περιέργεια για το πόσοι θα ακολουθήσουν την κατεύθυνσή μας δεδομένου πως ακούω πως είναι ντεμοντέ;

Μήπως να αποχωρήσω για σήμερα μιας και συνειδητοποιώ πως τελικά έφτασα στην τελευταία στιγμή;
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:01 pm

Μήπως η γνήσια νησιώτισσα φαίνεται από το ψάρι που τρώει;
Μήπως να αφήναμε τις πισίνες και να τρέξουμε στις θάλασσες;
Μήπως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η τελευταια στιγμή; Απλά αυτή δεν κουραζει συνηθως;
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 10:37 pm

Μα πως μπορείς να απορρίπτεις πισίνες έτσι; Να μην έχουμε καμία πισίνα να χαλαρώνουμε σε τυχόν κενά, μιας και δεν προλαβαίνουμε να πάμε σε θάλασσες;

Μήπως το αποτέλεσμα καθορίζεται από την τελευταία στιγμή; Μήπως στην περίπτωσή μου εξαρτάται αποκλειστικά από την τελευταία στιγμή; :lol:
Να αποκαλύψω πως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι γίνεται τόσο συχνά, που σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να το επιδιώκω υποσυνείδητα; Πρέπει να με προβληματίζει πως μπορώ να σκεφτώ το λόγο που μπορεί να επιδίωκα κάτι τέτοιο, αν και δεν είναι πολύ σοφός; Αλλά από την άλλη δεν έχουν το συνειδητό μέρος του μυαλού και το υποσυνείδητο διαφορετικά κριτήρια;
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 11:39 pm

Δεν είναι καλύτερα να μη δεχόμαστε ημίμετρα ή θάλασσα ή τίποτα; Μήπως οι πισίνες είναι επίσης πιο επικίνδυνες για την μεταδοση ασθενειών γιατί ποτε δεν ξέρεις πως καθαρίζονται;

Μήπως δεν βρίσκω καμία διαφορα σε αυτά τα δύο και μου φαινεται πως παιζεις με τις λέξεις; Αλλιώς δεν το θέτεις πιο ξεκάθαρα;

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 10 Ιούλ 2009 1:05 am

Είμαι παιχνιδιάρης, τι να κάνουμε; :D

Να φέρω ένα παράδειγμα για να βοηθήσω στο διαχωρισμό των δύο εννοιών; Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις λαχείο ή τίποτα παρόμοιο; Όταν το έπραξες το συνειδητό μέρος του μυαλού σου δεν σου έλεγε πως οι πιθανότητες ήταν εναντίον σου, και γι' αυτό υπήρχε ακόμα το παιχνίδι; Αυτό δεν σε έκανε μερικές φορές να μην αγοράσεις ενώ άλλες (π.χ. πρωτοχρονιά) να υποκύψεις στην παρόρμησή σου; Ακόμα και ειδική να ήταν η μέρα η λογική σου δε σου λέει πως δεν έχεις επιπλέον πιθανότητες να κερδίσεις; Το υποσυνείδητό σου δεν είναι που σε ωθεί, δεδομένου πως τείνουμε να συνδέουμε την αρχή του χρόνου με έννοιες όπως αυτή της αλλαγής;

Γιατί πιστεύω πως θα είμαι τόσο γκαντέμης που θα αποφεύγεις τα τυχερά παιχνίδια; :lol:
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Παρ, 10 Ιούλ 2009 1:15 am

Μήπως το υποσυνείδητο μέρος του μυαλού μου επικρατεί του υποσυνείδητου μου; Καλά δεν κατάλαβα; Για αυτό το λόγο δεν παίζω τυχερά παιχνίδια δηλαδη, ε;

Δημοσίευσηαπό tsiou » Παρ, 10 Ιούλ 2009 1:27 am

τι θα γίνει κάθε βράδυ με σας τους δύο σε αυτό το topic? :lol:
(Να φύγετε να πάτε αλλού! κι εμείς είχαμε κύριες θεματικές ενότητες και δημοσιεύσεις αλλά όχι έτσι τάκα τούκα τάκα τούκα, δε μας αφήνετε να κοιμηθούμε κάθε βράδυ :lol: )
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες