Αφότου συμφωνήσω με το merde να συλληφθεί ο dimos, να σαμποτάρω και εγώ με τη σειρά μου το διάβασμά μας, συγγνώμη… να συνεισφέρω στην ενημέρωση των επιλογών για αυτό το καλοκαίρι.
Επειδή το ταξίδι με πλοίο είναι η άλλη μου αγάπη (μαζί με τα άλλα 2 μέσα που διδασκόμαστε στη σχολή) να πω μερικές (διαφορετικές) ιδέες όχι τόσο για το που, αλλά για το πώς μπορούμε να πάμε.
Το Ιόνιο είναι πράγματι όμορφο, αλλά δεν έχει μόνο αυτό γαλαζοπράσινα νερά. Υπάρχουν και στο Αιγαίο, στις Σποράδες. Στις Σποράδες πάμε είτε από το Βόλο είτε από τον Άγιο Κωνσταντίνο (καθημερινά) τόσο με συμβατικό πλοίο όσο και με Flying Cat και ιπτάμενο δελφίνι. Μην κάνετε το λάθος όμως να προτιμήσετε το δελφίνι. Η εναλλακτική εκδοχή είναι από την Κύμη (στην Εύβοια) κάθε Τρίτη και Πέμπτη με τον «Αχιλλέα». Ο οποίος ανήκει στη Ν.Ε. Σκύρου και εκτός από τα δυο προηγούμενα δρομολόγια, συνδέει καθημερινά τη Σκύρο με την Κύμη. Η Σκύρος ανήκει μεν διοικητικά στην Εύβοια, μορφολογικά όμως μοιάζει πολύ με τις Σποράδες.
Αν πάτε Πάρο ή Νάξο αφήστε τα «κλασσικά» Blue Star Paros και Naxos και προτιμήστε το Διαγόρα ή το Νήσος Ρόδος (μόνο για Πάρο). Θα απολαύσετε περισσότερο το ταξίδι (χωρίς το στρίμωγμα κυρίως των πρώτων) και θα σας μείνουν και μερικά Ευρώ παραπάνω. Δυστυχώς οι ώρες των δρομολογίων δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αν πάλι πάτε Ικαρία ή Σάμο θα γλιτώσετε από τον προβληματισμό για το ποιο πλοίο να διαλέξετε αφού (με τα έως τώρα δεδομένα) πάει μόνο το (ελληνικής κατασκευής) Νήσος Μύκονος, μέσω Σύρου και του ομώνυμου νησιού. (Καθόλου αστείο βέβαια αυτό για τους κατοίκους των νησιών αυτών.

)
Για τη Χίο (που είσαι intelx86, και εγώ 11 χρόνια (και) στη Χιο σαπίζω … δεν είμαι από εκεί, ξεκίνησα να πηγαίνω λόγω δουλειάς του πατέρα μου και μετά κόλλησα και εγώ τα καλοκαίρια εκεί στο Μέγα Λιμιώνα

) η διαφορετική εκδοχή πέρα του γνωστού Πειραιάς – Χίος είναι το Λαύριο – Μεστά (με ταχύπλοο). Η πλάκα είναι ότι το πλοίο προσεγγίζει πρώτα τα Ψαρά οπότε ο χρόνος ταξιδιού δεν είναι και τόσο ταχυπλόου, αλλά αυτό δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα και το λεω με επιφύλαξη. Προϋποθέτει πάντως αυτοκίνητο. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο η εταιρεία ( η γνωστή του Β. Αιγαίου με σήμα την τριήρη) έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές.
Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει (κακώς) το που θα πάτε, αλλά το να πάτε φτηνά η λύση είναι η Κρήτη στην οποία μπορεί να μεταβεί κανείς (αναλόγως εταιρείας) με 180 έως 250 Ε για 4 άτομα σε καμπίνα και αυτοκίνητο (συνολικά πήγαινε - έλα), αρκεί να επιλέξει τα ημερήσια δρομολόγια. Με τόσα χρήματα πάνε και έρχονται 2 άτομα σε οικονομική και ένα «παπάκι» στη Σαντορίνη! Στην Κρήτη μπορείτε να φτάσετε με κάποιο από τα ΥπερΤαχύ Νο 12, Παλάτι της Κνωσού, Παλάτι της Φαιστού, Κυανός Ορίζοντας και λοιπά πλοία φέροντα ονόματα αρχαίων πόλεων της Κρήτη ή γνωστών Κρητικών . Η Κρήτη είναι πολύ όμορφη, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι το καλοκαίρι δεν μπορεί να την χαρεί κανείς όπως πρέπει. Επίσης αν πάτε μην ξεχνάτε: τοπικιστής είναι αυτός που πιστεύει ότι ο τόπος του είναι ομορφότερος από την Κρήτη.
Αν σας φάνηκε ενδιαφέρον θα επανέλθω…