Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Παρ, 19 Ιουν 2015 9:33 am

Off topic:
Φιλε GianniRad, το να εχεις Ευρω η εισαι μελος της Ευρωπαικης Ενωσης (προσεξε, λεω της Ευρωπαικης Ενωσης, οχι της Ευρωπης), ειναι καποιου ειδους φετιχ για σενα; Σωνει και καλα πρεπει να μεινεις μεσα σε μια οικονομικη και μονο "ενωση", στης οποιας το νομισματικο σκελος τουλαχιστον, δεν θα επρεπε να ειχες μπει ποτε κρινοντας εκ του αποτελεσματος; Και για να παραμεινεις εκει εισαι ετοιμος να πατησεις επι πτωματων και μαλιστα επι των πτωματων των συμπολιτων σου; Ε οχι ρε φιλε.

Δεν ξερω αν εσυ ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ η ΝΔ, η αν ψηφιζαν οι δικοι σου επι 30 χρονια και ετσι λογω τυψεων θελετε να "αυτομαστιγωθειτε", αλλα εγω που δεν ψηφιζα θελω να ζησω ενα μελλον με αξιοπρεπεια. Αν εσενα 486 Ευρω βασικος μισθος σου φαινονται αξιοπρεπη, ειναι μαλλον επειδη εχεις εξασφαλισει το μελλον σου απο κουνια και δεν θα τα χρειαστεις ποτε.

Αν απο την αλλη, θεωρεις οτι οτι τα 486 Ευρω βασικος μισθος, ειναι αδικο αλλα αναγκαιο λογω των ατασθαλιων 30 χρονων (που για να μην παρεξηγηθω, το "οικονομικα οργια" θα ηταν μαλλον πιο ευστοχο), καθως οι διαφοροι καλοκαρδοι επενδυτες θα ερθουν να επενδυσουν βασιζομενοι σε εναν εργατικο στρατο εξαθλιωμενων χαμηλομισθων, και μετα τα λεφτα αυτων των επενδυσεων θα επιστραφουν σε σενα λογω της "αναπτυξης" και του "success story" τοτε δυστυχως μαλλον εσυ ψαχνεις μια ουτοπια. Α, και ολα αυτα δεν στα λεει καποιος αριστερος που γουσταρει να γινουμε σοβιετ αλλα ενας μετριοπαθης δεξιος.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 19 Ιουν 2015 3:26 pm

Οχι φιλε, δεν αποτελει κανενα φετιχ ουτε η ευρωπαικη ενωση, ουτε η ευρωπη. Ειναι απλα μια κατακτηση της Ελλαδας να ειναι μερος του πυρηνα της Ευρωπης και οσο αξιοπρεπεια ειναι η "διαπραγματευση", αλλο τοσο ειναι να παιρνεις την ταυτοτητα σου και να μην χρειαζεσε βιζα για να πας ενα ταξιδι στην ευρωπη.

Spoiler: show
Αποψη μου ειναι πως αν η Ελλαδα κανει το μπαμ, δεν θα ειμαστε πλεον μελη της ευρωπης, πολιτικα και κοινωνικα, αλλα μονο γεωγραφικα, οσο δηλαδη ειναι και η Λευκορωσια, τα Σκοπια, κοκ. Επισης αποψη μου ειναι πως αν η Ελλαδα κανει το μπαμ, θα ειναι επειδη οι τωρινη κυβερνηση εχει καποιο σοβιετικο οραμα και ρε φιλε, οχι, δεν θελω να δω κομουνισμο ουτε ζωγραφιστο.

Οχι φιλε, δεν ειμαι απο οικογενεια ΝΔ, ουτε ΠΑΣΟΚ, απο τιποτα δεν ειμαι και τιποτα δεν ειμαι. Μονο (θελω να πιστευω) πως ειμαι λογικος.

Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος διαβαζει τρια τεσσερα βιβλια και νομιζει οτι εμαθε τι ειναι κομμουνισμος, ομως αν δεν πανε καμια βολτα Αλβανια μερια, να δουνε την καταστροφη που φερνει ο κομμουνισμος, δεν θα καταλαβουν ποτε. Και αν δεν αναγνωριστικε η αλβανικη εξουσια ως κομμουνισμος, μη νομιζετε πως τα μικρα σοβιετικα κρατη ειναι σε καλυτερη μοιρα, στην βουλγαρια ο μισθος ειναι 150 ευρω.

Κατι ομως που δεν κατανοω ειναι πως ο κοσμος θεωρει οτι επειδη αυτος ψηφισε ΚΚΕ σε μια κοινωνια που εβγαζε κυβερνηση ΝΔ, οτι το φταιξιμο ειναι στους αλλους. Παιδια, δημοκρατια σημαινει ακολουθουμε τηη πλειοψηφια, ανεξαρτητως ψηφου. Ολη η Ελλαδα φταει για την κατασταση, δεν εχει να κανει ουτε με τυψεις, ουτε με αυτομαστιγωμα.

Επειδη πλατιαζω ομως, να επανελθω στο θεμα: μισθος 500 ευρω.

Προφανως και δεν με ικανοποιει, αλλα προφανως επισης δεν καταλαβαινω προς τι τοση εκπληξη για το νουμερο. Ο μισθος καθε οικονομιας βρισκετε σε αμεση σχεση με την ανταγωνιστηκοτητα της οικονομιας αυτης. Δεν γινετε να ζητας μισθο 1000 ευρω, σε οικονομια που αντεχει να δωσει 600, απλα δημιουργεις ελλειματα ή εστω μια κατασταση που θα καταληξει σε αγοραστικη δυναμη 600 ευρω.

Για παραδειγμα, 9 χωρες στην Ευρωπη ΔΕΝ εχουν κατωτατο μισθο, συμπεριλαμβανομενης και της Αγγλιας. Δεν βλεπω ομως κανεναν να παιρνει 200 ευρω μισθο στην Αγγλια, καθως το "αορατο χερι" της οικονομιας κανονιζει τον μισθο του καθενος, οποτε ο κοσμος παιρνει τον μισθο που του αξιζει, με βαση την ανταγωνιστικοτητα της οικονομιας του.

Ειναι ασχημη η κατασταση; Βεβαιως και ειναι. Πειναει κοσμος; Βεβαιως. Πρεπει να γινει κατι για αυτο; Αμε. Τι ομως; Σοβιετ;

Οχι, αυτο που πρεπει να γινει ειναι αρχικα να υπαρξει προθεση για δουλεια, μια κυβερνηση που ξερει τι κανει και δεν φοβαται το πολιτικο κοστος, υπομονη και επιμονη. Και δυστυχως, ειναι εμφανες οτι στην σημερινη Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα, στον απαιτουμενο βαθμο. Γιατι το να πεινας, δεν σημαινει οτι κανεις και κατι για να σταματησει η πεινα. Αν δεν βοηθησουμε εμεις τους εαυτους μας, πως περιμενουμε να το κανουν οι αλλοι;

Ζηταμε μισθους με βαση τις σπουδες μας, απο μια οικονομια που δεν φαινετε να αντεχει να τους προσφερει. Δεν γουσταρω ρε φιλε μισθο 500 ευρω, αλλα δεν ειμαι παραλογος, επιστημονας θελω να γινω οποτε κατανοω την αληθεια των αριθμων.

Εχουμε μια κυβερνηση που ενω σωστα μαχεται, το κανει με ολους τους λαθος τροπους, φοβαται το πολιτικο κοστος, ειναι εντελως ασυνδετη και γενικα ασοβαρη. Δεν γινετε να παρουσιαζεις μετρο στους εταιρους 100 εκατ. εισφορα για φετος απο τα καναλια, οταν εχουν τζιρο 250. Δεν γινετε να λες οτι φετος θα εισπραξεις 70 εκατομυρια απο την αυξηση του ΦΠΑ και του χρονου 700! Πως θα γινει αυτο το μαγικο; Δεν γινετε να εχεις εναμισι εκατομυριο υοαλληλους στον ιδιωτικο τομεα, απο τους φορους των οποιων πληρωνεις το δημοσιο (συνολο δυομισι εκατομυρια μαζι με συνταξιουχους) και να λες δεν κανω περικοπες, θα αυξησω τους φορους! Ποσο να πληρωσει πια ο ιδιωτικος τομεας.

Λεει ο Συριζα, δεν σεβονται την νωπη λαικη εντολη! Οι Ολλανδοι και οι Φινλανδοι εχουν νωπωτερη! Δηλαδη τι, οποιος κανει εκλογες τελευταιος, περναει το δικο του; Οτι για να βοηθησει εμας η Γερμανια, πρεπει να περασει απο ψηφιση στο κουνοβουλιο της τη βοηθεια, δεν το σκεφτομαστε; Οτι ο Φινλανδος ψηφοφορος, δεν γουσταρει ρε φιλε να δωσει βοηθεια στον Ελληνα που δεν λεει να εξυγειανει την οικονομια του και τον λεει και φασιστα απο πανω, ειναι παραλογο; Οτι ενα κρατος με σκατα κρατος, οπως η Ελλαδα, διατυμπανιζει οτι θα σωσει την Ευρωπη(ακουσον ακουσον!!), και μετα δεν μας παιρνουν στα σοβαρα, ειναι παραλογο;

Δεν γινετε να θες να προοδευσεις με σκεπτικο το εξω οι επιχειρησεις απο τα πανεπιστημια! Ποιος εξω; Ο αυριανος εργοδοτης σου! Αντι να παρακαλαμε να μπουν μεσα, μπας και υπαρξει μια σοβαρη αποκατασταση των αποφοιτων και αναπτυξη της αγορας, μεσω της τεχνολογικης προοδου, εμεις κλεινουμε το πανεπιστημιο για να πολεμισουμε τον αυριανο μας εργοδοτη!

Ειμαστε 5 χρονια σε μνημονια, οταν ολα τα υπολοιπα κρατη μπηκαν και εχουν ηδη βγει, με μικροτερα βεβαια προγραμματα, αλλα με πραξεις.

Οταν περασε ο νομος που επετρεπε να πωλειτε το βρεφικο γαλα απο σουπερ μαρκετ, εντος 6μηνου επεσε η μεση τιμη κατα 20%. Παρολα αυτα, εμεις για να συντηρισουμε τους φαρμακοποιους, δεν δινουμε τα ΜΗΣΥΦΑ στα σουπερ! Δηλαδη, να μην κερδισει ο καταναλωτης απο την πτωση των τιμων, γιατι θα κανουν απεργια οι βολεμενοι της Ελλαδας!

Εν τελη, ναι, πιστευω πως η κατασταση ειναι τραγικη. Τι να την κανω την ευρωπη με μισθο πεινας; Το θεμα ειναι οτι μπορω να τα φτιαξω ολα, χωρις να φερω την εθνικη καταστροφη. Δεν πιστευω πως ειναι παραλογοι μονο οι δανειστες, πιστευω πως οσο παραλογοι ειναι αυτοι, αλλο τοσο ειναι ο Συριζα. Πιστευω πως ενα κρατος που εισαγει πατατα απο την τουρκια, δεν μπορει να κανει ονειρα χρεωκοπειας, γιατι αν νομιζουμε οτι πειναμε τωρα, θα πειναμε επι 10 μετα.

Οποτε καταληγω πως, σοφα ειπαν οι αρχαιοι, το μη χειρον βελτιστον.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό gousia » Παρ, 19 Ιουν 2015 4:22 pm

''Το θεμα ειναι οτι μπορω να τα φτιαξω ολα, χωρις να φερω την εθνικη καταστροφη''
Κάτι μου θυμίζει... ;)

θεο.JPG

Γενικά όλο το κείμενό σου αυτόν μου θύμιζε.
Μην αρχίσεις τα περί ''ταμπέλας'' ή ''δεν ανήκω πουθενά'' κτλ κτλ
Απλά μου θύμισες τον Σταύρο.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Παρ, 19 Ιουν 2015 4:35 pm

Χαχα! Κοιτα, εγω δεν θελω να παρω θεση για τον Θεωδορακη,ειμαι εντελως ουδετερος απενταντι του, απλα να παρατηρησω οτι αφου υποστηριζει πως "ειναι της νεας γενειας" το Ποταμι, στημενο ή οχι σαν κομμα, δεν φαινετε παραλογο οτι γραφει λογο που μοιαζει με νεανικο, ελπιδοφορο, κτλ.

Παντως, επειδη ισως να μην γινω κατανοητος σε καποιους, οσα εχω γραψει μεχρι τωρα απλα αναφερονται στο οτι δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο, ουτε πρεπει να κανουμε μπαμ, ουτε να ειμαστε δουλοι μια ζωη. Απλα, μια μεση λυση. Και προφανως θεωρω παραλογες τις απαιτησεις των δανειστων, ομως πιστευω πως εχουν σχεση με το παραλογο των προτασεων του Συριζα. Αν οχι, τοτε ο μπαμ ειναι μονοδρομος.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Παρ, 19 Ιουν 2015 7:16 pm

Τα εχεις χαομενα στο κεφαλι σου, Γιανη. Ισως αν διαβαζες κανα βιβλιο απ αυτα που λες οτι δεν βοηθανε, να αποκτουσες λιγο πιο σφαιρικη αποψη. Οπως φαινεται, οι αποψεις σου ειναι συνονθυλευμα συζητησεων καφενειου, οικογενειακου τραπεζιου το πασχα και πανελ του σκαι. Φιλικα παντα.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Παρ, 19 Ιουν 2015 10:02 pm

Λοιπον καποια πραγματα επιγραμματικα για να μην απασχολουμε αλλο το (κατ' εμε) καλυτερο topic του forum:

1) Εισαι μαλλον λανθασμενα πεπεισμενος πως οι Ευρωπαιοι θα αφησουν να γινει το μπαμ.

2) Εισαι σιγουρα λανθασμενα πεπεισμενος πως αν τελικα γινει το μπαμ θα μετατραπουμε σε σοβιετ βγαλμενο απο τους χειροτερους εφιαλτες σου.
-->Εχουμε χρεοκοπησει και αλλες φορες στο παρελθον και δεν θυμαμαι να γιναμε σοβιετ.
-->Μαλλον βασιζεσαι στην πεποιθηση σου οτι η κυβερνηση αποτελειται απο hardcore μπολσεβικους (χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: )

3) Οντως μπορει να φαινεται παραλογο να ζηταω 1000 ευρω σε μια οικονομια που μπορει να προσφερει 600. Ειναι ομως 1χ10^6 φορες πιο παραλογο ο Λατσης (τυχαιο παραδειγμα) καθε χρονο να εχει καθαρα κερδη που φτανουν για να συντηρησουν πλουσιοπαροχα αλλες 10 γενιες Λατσηδων. Αν ο Λατσης και ο καθε Λατσης δεν ειχε δικαιωμα να βγαζει δισεκατομμυρια (τα οποια δεν θα του φτασουν και 10 ζωες για να τα φαει σε τελικη βαση) εις βαρος μου και εις βαρος του Δημοσιου γενικα, τοτε θα ηταν 100% ρεαλιστικο η οικονομια μας να μπορει να μου προσφερει 900 ευρω αν οχι 1000. Μια φορα καθισα και υπολογισα στο περιπου τους φορους/εισφορες που πληρωνει ο πατερας μου στο κρατος μεσα σε ενα ετος. (Με την φορολογια της εθνοσωτηριας κυβερνησης Σαμαρα οχι των κομμουνιστοσυμμωρητων του ΣΥΡΙΖΑ). Απο το Ε9 μεχρι τον ΕΝΦΙΑ και απο το χαρατσι της ΔΕΗ μεχρι τα τελη κυκλοφοριας του αυτοκινητου. Μου βγηκαν πανω απο το 50% του ετησιου εισοδηματος του. Αν ο Λατσης και ο καθε Λατσης εδινε, οχι το 50% αλλα εστω το 25% θα ειχαμε λυσει τα περισσοτερα προβληματα μας μονοι μας.

4) Σε σχεση με το παραδειγμα της Αγγλιας και των αλλων χωρων, που οπως λες δεν εχουν θεσμοθετημενο κατωτατο μισθο, ξεχνας να συγκρινει τα ποσοστα ανεργιας. Εκει πιθανον η ζητηση για εργασια να ειναι ακομα και μεγαλυτερη απο την προσφορα. Εδω για μια θεση μπορει να συνωστιζονται στην ουρα και 100 ατομα. Και φυσικα ο επιχειρηματιας θα κοιταξει να παρει τον πιο απελπισμενο (αρα και πιο οικονομικο). Κανε τον κοπο και δες στο topic "Funny Pictures" μια καθολου funny εικονα που ειχα ανεβασει με αγγελιες για δουλεια. Αν ουτε η ωμη πραγματικοτητα δεν μπορει να σε πεισει, δεν ξερω τι μπορει.

5) Αν και ψιλο ασχετο με την υπολοιπη κουβεντα...
Σχετικα με την εισοδο επιχειρησεων στα Πανεπιστημια, αν και δεν διαφωνω 100% μαζι σου, σιγουρα οι αποψεις μας απεχουν αρκετα. Μια ανευ ορων παραδοση της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης στους επιχειρηματιες, απλα θα δημιουργησει υπερ-ειδικευμενους εργαζομενους αναλογα με τα εκαστοτε project της επιχειρησης που σπονσοραρει τη Σχολη Πολ. Μηχ. π.χ. Και οταν φυσικα το project αυτο τελιωσει και τη θεση του παρει ενα εντελως διαφορετικο project, θα εισαι αχρηστος στην επιχειρηση γιατι δεν θα εχεις τα καταλληλα προσοντα. Τα οποια βεβαια θα πρεπει να αποκτησεις ($$$). Και δεδομενου οτι τα $$$ μπαινουν στη μεση αυτο ως απολυτα φυσιολογικη συνεπεια θα εχει τη δημιουργια εργαζομενων 2 ταχυτητων. Εκτος βεβαια και αν πιστευεις οτι μονο οσοι εχουν τα $$$ εχουν το δικαιωμα να γινουν Πολ. Μηχανικοι οποτε.... πασο. Η αγορα εργασιας πρεπει να συνδεθει με το Πανεπιστημιο μονο προς το δικο μας οφελος οχι προς το οφελος του καθενος που θελει να βγαλει μερικα εκατομμυριακια παραπανω

6) "Εχουμε μια κυβερνηση που ενω σωστα μαχεται, το κανει με ολους τους λαθος τροπους, φοβαται το πολιτικο κοστος, ειναι εντελως ασυνδετη και γενικα ασοβαρη." Συμφωνω 100%. Το θεμα ειναι αν θες μια κυβερνηση που εστω και ασοβαρη θετει καποιες αντιστασεις, η μια "σοβαρη" που το "ναι σε ολα" το εχει πιο ευκολο και απ΄το κλασιμο. Εδω μαλλον ειναι καθαρα θεμα προτιμησης, φοβαμαι πως δεν υπαρχει μια αντικεμενικη αληθεια.

7) Οι δανειστες και τα μετρα που ζητανε δεν ειναι καθολου παραλογα. Ειναι πολυ λογικα αν κατανοησεις τα συμφεροντα που κρυβονται απο πισω. (Τρανο παραδειγμα οι απαιτησεις μειωσης βασικου μισθου στον ιδιωτικο τομεα. Πως θα ερθει αλλωστε ο γερμανος βιομηχανος να ανοιξει ενα franchise αν δεν τον συμφερει καλυτερα απο το να παει στην Βουλγαρια;;;)

8) Οντως ειμαστε 5 χρονια στα μνημονια. Και χρονο με το χρονο το δημοσιο χρεος μεγαλωνει. Για εμενα ειναι φως φαναρι πως με την προσεγγιση της καταστασης που υπηρξε τα τελευταια 5 χρονια, ολο αυτο δεν καταληγει πουθενα.

ΑΡΑ

για να συνοψισω το (τελικα καθολου επιγραμματικο :roll: ) post μου, πρεπει να υπαρξει μια ριζικη αλλαγη πλευσης. Κατι που οι δανειστες ξεκαθαρα αρνουνται. Και αν με μια ενδεχομενη εξοδο απο το Ευρω και την Ε.Ε. υποφερω 1 μηνα, 6 μηνες η 2 χρονια, με ανταλλαγμα μια μελλοντικη ζωη χωρις τις απαιτησεις καποιου αμορφωτου Νταισενμπλουμ ειμαι πανετοιμος να το κανω. Στην τελικη αυτο που με νοιαζει ειναι η ΧΩΡΑ μου και οι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου. Ουτε η Ευρωπη ουτε η Ε.Ε. ουτε το ΔΝΤ ουτε κανεις αλλος. (Το ιδιο ακριβως που νοιαζει απολυτως δικαιολογημενα τον καθε Φινλανδο και τον Γερμανο πολιτη.)

Υ.Γ. Το διλημμα αξιοπρεπη διαβιωση με βιζα η οικονομικη εξαθλιωση με ταυτοτητα πραγματικα ελπιζω να το εθεσες χαριτολογωντας.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Σάβ, 20 Ιουν 2015 2:40 am

Για τον κατωτατο μισθο, προφανως και αντιλαμβανομαι οτι αν καταργηθει, στην ελλαδα, θα μιλαμε για μισθους 150 ευρω. Ομως, το γεγονος αυτο, υποδεικνυει πως η οικονομια μας ειναι για 150 μισθο, ειδικα αν σκεφτεις πως ο αυριανος εργοδοτης σου μαλλον θα ειναι καποιος μικρομεσαιος και οχι ο Λατσης.

Ισως ο Λατσης να εχει, αλλα οσους μικρομεσαιους ξερω, δεν εχουνε.

Προσοχη, δεν ειμαι με το μερος κανενος, ουτε υπερασπιζομαι την προηγουμενη ή αυτη την κυβερνηση. Το μονο που λεω ειναι πως η λυση δεν νομιζω να ειναι η ρηξη, κυριως επειδη δεν πιστευω πως αν τα σπασουμε, θα πειναμε για 2 μονο χρονια, αλλα βλεπω οριζοντα 5 ετων και βαλε.

Οσο για το κομμεντ του κουτσουμπιλο, λογικο να τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου, ουδεν οιδα ειπε ο αρχαιος φιλοσοφος, εγω θα το παιξω εξυπνος? Γιαυτο και δεν παιρνω θεση απολυτα, απλα συμμετεχω στη συζητηση, υποστηριζοντας τις αποψεις που μου φαινονται λογικες και θετωντας τα επιχειρηματα της αλλης πλευρας, μιας και στο φορουμ ειναι γενικα απουσα.

Πιστευω παντως πως το κυριο λαθος που κανουν οι αριστεριζοντες φοιτητες ειναι πως ξεχνανε αυτο ακριβως το ουδεν οιδα, νομιζοντας πως ειναι ανωτεροι απο τους "καναπεδατους" υπολοιπους, ελπιζω να ειναι αποψη μου λανθασμενη.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό abacus » Σάβ, 20 Ιουν 2015 9:53 am

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…
«Το Υπουργείο Ειρήνης ασχολείται με τον πόλεμο, το Υπουργείο Αλήθειας με τα ψέματα, το Υπουργείο Αγάπης με τα βασανιστήρια και το Υπουργείο της Αφθονίας με την πείνα.» 1984, Τζορτζ Όργουελ.
Tην σύσταση Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, με την επωνυμία «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», ανακοίνωσε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου
abacus

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Κυρ, 21 Ιουν 2015 11:42 am

...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 23 Ιουν 2015 12:03 am

Εικόνα
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους