Καλοκαιρινές διακοπες!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Καλοκαιρινές διακοπες!

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 18 Ιουν 2009 9:48 pm

Μα καλά ουδείς /μια γνωρίζει ότι στο υπόγειο του Εργαστηρίου Υδραυλικής λειτουργεί φυσικώς κλιματιζόμενη πισίνα ? :o
Γιατί δεν θέλουμε νομίζετε ορδές στην κατεύθυνση, αλλά μόνο εκλεκτούς /ες ταλεβάν
http://www.youtube.com/watch?v=cfZKjKlL67c
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ, 19 Ιουν 2009 2:30 am

ingenieurin26 έγραψε:Kαι για να απαντήσω και στο αίτημα της fosia89 για προτάσεις, τις καλύτερες παραλίες τις έχει το Ιόνιο. Θα πρότεινα Λευκάδα, και σίγουρα μονοήμερη μίνι κρουζιέρα στα γύρω νησιά.

Εδω νομιζω οτι πρεπει να παρεμβω και να συμφωνησω. Οντως τις καλυτερες παραλιες τις εχει το Ιονιο... Και η κουαζιερα που προτεινεις, επειδη την εχω κανει πολλες φορες (ως βολτα βεβαια), ειναι πραγματικα μαγευτικη... Κι αν για τα Κουφονησια υπηρχε μια ενσταση για το κατα ποσο ηρεμα ειναι, εχω να σας προτεινω τον επιγειο παραδεισο του ιονιου πελαγους: Καλαμος... Ειναι ενα νησακι απεναντι απο Αιτωλοακαρνανια (απο το Μυτικα συγκεκριμενα), 250 μονιμοι κατοικοι, το καλοκαιρι διπλασιαζονται. Καταπρασινο, με μια πεντακαθαρη παραλια. Το γραφικο χωριουδακι και τα νερα της παραλιας σε κανουν να πιστευεις οτι βρισκεσαι αλλου... Υπαρχουν και μικρες απομωνομενες παραλιες που τις προσεγγυζεις μονο με σκαφος, οποτε εδω κολλαει η κρουαζιερα... Το προβλημα ειναι οτι εχει συγκοινωνιακη προσβαση μονο απο το Μυτικα (οποτε με το ζορι θα περασετε κι απο εμας) και οτι υπαρχουν λιγα ενοικιαζομενα δωματια αλλα ωραια barακια και αλλα μαγαζια. Παντως και η κρουαζιερα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως και τα αλλα νησια (Μεγανησι, Σκορπιος, Καστος) ειναι υπεροχα... Αυτα με "λιγη" δοση διαφημισης για τα πατρια ή σχεδον πατρια εδαφη...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό morisson » Παρ, 19 Ιουν 2009 2:44 am

akis έγραψε:... Ειναι ενα νησακι απεναντι απο Αιτωλοακαρνανια (απο το Μυτικα συγκεκριμενα)... Αυτα με "λιγη" δοση διαφημισης για τα πατρια ή σχεδον πατρια εδαφη...

καναμε και τον Κάλαμο Μυτικα τωρα... :lol: :shifty: Αλλα ετσι ειναι,οικιοποιούμαστε ομορφιές-και καλα οπου γης και πατρις :ellinofreneia:
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ, 19 Ιουν 2009 2:47 am

Κανονικα Μυτικας ειναι και ο Καλαμος... Αλλο αν οι κατοικοι του δεν το παραδεχονται... :D

Spoiler: show
Ελπιζω να μην ειναι καποιος απ τον καλαμο στο forum γιατι θα με κηνυγαει :shifty: :wave:
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Παρ, 19 Ιουν 2009 10:37 am

Το θέμα με τις γαλαζοπράσινες παραλίες (οι βόρειες νομίζω) των νησιών του Ιονίου είναι πραγματικά μαγευτικό, ειδικά για όσους έχουν συνηθίσει στα βαθύ μπλε νερά του Αιγαίου, που πολλές φορές λόγω βάθους, αγκιζουν το μαύρο...Άλλη μαγεία αυτή
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τετ, 08 Ιούλ 2009 10:11 pm

Σήμερα επανήλθε το θέμα στο μυαλό μου...Λοιπον Λέρος, Ικαρία, Αστυπαλαια και Νάξος ή αλλιώς χορεύοντας στο αιγαίο..χαχα
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό akis » Δευτ, 03 Αύγ 2009 5:52 pm

Παιδια μετα απο μια πολυημερη περιπλανηση σε 2 κυκλαδιτικα νησια κατεληξα στο συμπερασμα οτι ενα ειναι το απολυτο μερος για διακοπες: Αντιπαρος... Η χωρα της ειναι απλα πανεμορφη και αρκετα οργανωμενη, με ησυχα και πολυβουα μερη και ενα τρομερο after εξω απο αυτη το La Luna... Επισης αμα γουσταρετε και φαση καμπινγκ εχει ενα αρκετα οργανωμενο 10 λεπτα με τα ποδια απο τη χωρα που ειναι αρκετα καθαρο και χωμενο μεσα στις καλαμιες και στα δεντρα ενω μπορειτε ευκολα να ξεφυγετε της προσοχης των ιθυνοντων του καμπινγκ και να μπειτε μεσα λαθραιοι χωρις να σας καταλαβει κανεις ενω κι αν σας καταλαβουν το πολυ πολυ να σας ζητησουν να κανετε check in εκεινη τη στιγμη... Στα νοτια του νησιου υπαρχει και το σπηλαιο με τα 411 σκαλοπατια που αξιζει να το δειτε ενα για μπανιο εχει μια παραλια (γυμνιστων) μπροστα στο καμπινγκ και τις ψαραλυκες, αξιλογες παραλιες και οι δυο...

Αυτα για τη μαγευτικη Αντιπαρο...
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 03 Αύγ 2009 7:05 pm

akis έγραψε:Κανονικα Μυτικας ειναι και ο Καλαμος... Αλλο αν οι κατοικοι του δεν το παραδεχονται... :D

Spoiler: show
Ελπιζω να μην ειναι καποιος απ τον καλαμο στο forum γιατι θα με κηνυγαει :shifty: :wave:

εγώ έχω εξοχικό στο κάλαμο
αλλα δεν ξέρω που είναι ο μύτικας και τι εννοείται!!
πάντως ο κάλαμος και ειδικά agona beach μετράνε!
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Δευτ, 03 Αύγ 2009 7:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό akis » Δευτ, 03 Αύγ 2009 8:21 pm

chris_z έγραψε:εγώ έχω εξοχικό στο κάλαμο
αλλα δεν ξέρω που είναι ο μύτικας και τι εννοείται!!
πάντως ο κάλαμος και ειδικά agona beach μετράνε!

Μαλλον εχεις εξοχικο στον Καλαμο Αττικης... Εμεις συζητουσαμε για τον Καλαμο που ειναι ενα νησακι που διοικητικα ανηκει στο νομο Λευκαδας και ειναι απεναντι απο το Μυτικα της Αιτωλοακαρνανιας...

Δεν εχω παει στον δικο σου Καλαμο αλλα το νησι που λεω ειναι υπεροχο (κοντραρει την Αντιπαρο)...
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό gregoire » Δευτ, 03 Αύγ 2009 9:52 pm

SoundOfSilence έγραψε:Σήμερα επανήλθε το θέμα στο μυαλό μου...Λοιπον Λέρος, Ικαρία, Αστυπαλαια και Νάξος ή αλλιώς χορεύοντας στο αιγαίο..χαχα

Η Λέρος αποτελεί τρομερή και ψαγμένη εμπειρία διακοπών...Μακράν το πιο πράσινο νησί των Δωδεκανήσων, ιδιαίτερο χρώμα παραλιών, ένα δέος να σε κυριεύει παντού αναλογιζόμενος το πως χρησιμοποιείτο το νησί επί την εποχή της Ιταλοκρατίας καθώς θαυμάζεις την υποδειγματική δυτικού τύπου πολεοδομία του( το πολυτεχνειακό κάψιμο δεν πάει διακοπές!!!), όπως και η συγκίνηση και η ιστορική ευθύνη που προκαλούν οι νωπές ακόμα αναμνήσεις από την εποχή της εξορίας και των διωγμών. Θα ήταν έγκλημα να παραλείψω το εκπληκτικό φαγητό που προσφέρει αυτό το νησί με πραγματικές τοπικές gourmet απολαύσεις και ατμοσφαιρικά ταβερνάκια μέσα στη θάλασσα κυριολεκτικά!!! Και σε καμία περίπτωση δεν είναι όυτε εναλλακτική των ασκητών του Σινά, ούτε το θέρετρο του enfant gate των τροφίμων του Δρομοκαιτείου όπως φημολογείται...
Ανάμνηση από Λέρο: Nυχτερινό μπάνιο στην Αγιά Κιουρά, μία από τις ομοορφότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ!

akis έγραψε:Μαλλον εχεις εξοχικο στον Καλαμο Αττικης... Εμεις συζητουσαμε για τον Καλαμο που ειναι ενα νησακι που διοικητικα ανηκει στο νομο Λευκαδας και ειναι απεναντι απο το Μυτικα της Αιτωλοακαρνανιας...

Δεν εχω παει στον δικο σου Καλαμο αλλα το νησι που λεω ειναι υπεροχο (κοντραρει την Αντιπαρο)...

Mόνο την Αντίπαρο ρε Άκη????Εδώ μιλάμε για τον πιο ανερχόμενο hot προορισμό του Ιονίου... :D Ολόκληρος Πρόντι σου λέει ψάχνει για οικόπεδο στον Κάλαμο, μιας και ενθουσιάστηκε προ διετίας όταν έκανε διακοπές στην Επισκοπή(χωριό του νησιού).
Για να μην πω και το άλλο: Oλόκληρος Σολωμός 3 τόπους ανέφερε στα έργα του και ύμνησε: τη Ζάκυνθο, τον Κάλαμο και το....Μεσολόγγι(βεβαίως βεβαίως) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Δευτ, 03 Αύγ 2009 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: [quote]
gregoire

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 4 επισκέπτες