Απαράδεχτος συνάδελφε. Επιεικώς απαράδεκτος για ένα φόρουμ που την τελευταία φορά που κοίταξα τους κανόνες λειτουργίας μα και την ιστορία του δεν κατέτασσε του συναδέλφους της σχολής ανάλογα με το πόσο συμπαθούν η όχι το φόρουμ, πόσο βοήθησαν ή πόσο καταχράστηκαν την προσφορά άλλων κτλ αντιθέτως προσπαθούσε, στα γραπτά τουλάχιστον, να τους εμφυσήσει άλλη νοοτροπία όσον αφορά τη συμμετοχή και την μετάδοση της πληροφορίας.
Προφανώς δεν έγινε ποτέ μια τέτοια κατάταξη και δεν εκφράζω παρά μόνο την προσωπική μου άποψη, κι ας είναι και biased εναντίον των ΕΑΑΚ ή οποιασδήποτε άλλης παράταξης. Ωστόσο, κι ενώ το MQN αξιακά έδωσε πηγαία το δικαίωμα συμμετοχής στον καθένα, στο βαθμό που αυτός ήθελε, οι πολιτικοί χώροι της σχολής φάνηκε να υιοθετούν μια θετική/αρνητική στάση απέναντί του, όχι ως συλλογικότητα αλλά ακόμα και μέσα από ιδέες-μέσους όρους των ατόμων που τα απαρτίζουν. Άλλοι λοιπόν ένιωσαν να απειλούνται (μιας και το MQN τους στέρησε μέρος της παραπολιτικής τους δραστηριότητας, βλ. προηγούμενα φόρουμ), άλλοι το είδαν θετικά, άλλοι πάλι αρκέστηκαν σε μία στείρα κριτική τύπου "το MQN είναι κακό και δεξιό/αριστερό/[insert label here]". Στο βαθμό που αυτοί οι χώροι λοιπόν καθορίζουν (όχι μέσα από επίσημες γραμμές αλλά ιδέες-γραμμές επιρροής) τη στάση και των ατόμων τους, ναι, μπορώ να πω π.χ. ότι ο μέσος όρος των μελών της x παράταξης μας πολέμησε. Θεωρώ ότι με αυτή τη γενίκευση, ακόμα και αν σου φαίνεται άδικη, δεν κρίνω όλα τα άτομα (όπως εσένα) αλλά το μέσο όρο απόψεων μιας παράταξης. Στατιστικά, θεωρώ ότι αυτός ο μέσος όρος απόψεων αντανακλάται στην πυκνότητα μελών της ομάδας που έτυχε να ανήκουν και στη χ παράταξη. Μπορεί να είναι λάθος δείκτης, βρες μου καλύτερο.
Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που θα έπρεπε να μου πεις (ορθώς) είναι ότι δεν έχω πλέον βάρος άποψης. Δεν είμαι φοιτητής στη σχολή πλέον και δεν πρέπει να με νοιάζει. Αλλά όταν κοιτάω εξυπνάδες και αριστερίστικες δηθενιές όπως του Nysta διαολίζομαι, γιατί πονάω ένα site που το έχω δει από το μηδέν και γιατί αντανακλάει τη λάσπη που φάγαμε από πολλά άτομα με παρόμοια λογική. Όπως και να χει, οι δικές σας απόψεις μετράνε πιο πολύ, γιατί μπορούν να γίνουν πράξη. Αν νιώθεις αδικημένος και λες ότι είμαι "απαράδεκτος", ιδού η Ρόδος. Το MQN το τρέχουν μερικά άρρωστα ατομάκια και σε λίγα χρόνια μπορεί καν να μην υπάρχει έτσι όπως πάει η τάση παρτακισμού του κόσμου στη σχολή, τότε ίσως να αντιληφθείτε ότι ίσως και εσείς συμμετείχατε στο κλείσιμο με την αδράνειά σας. Κάποιοι μπορεί και να χαρείτε, ας έχει. Δε θα γράψω άλλο γιατί δεν έχει νόημα - για μένα ιδίως, εφ'όσον απάντησα στο Nysta για την κριτική (sic) του.