Ανέκδοτα

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό babouinos » Δευτ, 25 Μάιος 2009 4:01 pm

Ήταν ένας παππάς σ' ένα χωριό που είχε ως μεταφορικό μέσο ένα ποδήλατο. Μια μέρα είναι πεζός ο πάτερ και τον βλέπει ένας πιτσιρικάς:
- Πως και πεζός πάτερ; Που είναι το ποδήλατο;
- Ξέρω 'γω; Μου το κλέψανε, το έχασα, δεν ξέρω.
- Θα σε βοηθήσω να το βρεις πάτερ λέει ο μικρός, που ήθελε να τα έχει καλά με την εξουσία.
- Την Κυριακή που θα έχει μαζευτεί όλο το χωριό στην εκκλησία, θα διαβάσεις τις 10 εντολές. Φτάνοντας στην "ου κλέψεις" θα κοιτάξεις κάτω στο πλήθος και αν δεις κάποιον να έχει ύφος "κάπως" ή το κεφάλι σκυμμένο, έχεις βρει τον κλέφτη...!
Δευτέρα πρωί και ο παππάς ξανά με το ποδήλατο! Τον βλέπει ο μικρός και όλο χαρά του λέει...
- "Είδες πάτερ; Σε βοήθησα να το βρεις".
- Εν μέρει... απαντάει ο άγιος.
- Εν μέρει; Ρωτάει απορημένος ο μικρός. Δηλαδή;
- Να όταν διάβαζα την "ου μοιχεύσεις" θυμήθηκα που το είχα αφήσει.. :D :D :D
babouinos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 25 Μάιος 2009 9:18 pm

Είναι ένας τριαντάρης Πολιτικός Μηχανικός με αρκετά παραπανήσια κιλάκια. Από την πολλή δουλειά γραφείου, τις μπύρες και το κάψιμο στο ίντερνετ έχει αναπτύξει εμφανή μπάκα. Βρίσκει σε μία φάση μια εξαιρετική γκόμενα, αρκετά χρόνια μικρότερη, μοντέλο, πάρα πολύ όμορφη και αυτός γουστάρει τρελά. Οπότε αρχίζει να τη γυροφέρνει και να επιμένει, να πάνε ραντεβού και τα συναφή, κάποτε ενδίδει η γκόμενα και πάνε ραντεβουδάκι για ρομαντικό δείπνο. Οπότε αυτός τρελαμένος από την καψούρα πέφτει στα γόνατα, αποφασισμένος όσο δεν πάει, παντρέψου με και παντρέψου με στη γκόμενα, δαχτυλίδια και τα συναφή. "Αχ μωρό μου", του λέει το κορμί, "είσαι μια χαρά, με ωραία δουλειά, με λεφτά από τις οικοδομές, αλλά δεν μπορώ ρε μωρό μου. Να, έχεις αρκετά παραπανήσια κιλάκια και θέλω ο άνδρας μου να'ναι κορμάρα σαν και μένα. Αν μπορέσεις να φτιάξεις κορμί σε λίγο καιρό και ξανάρθεις να με βρεις, τότε θα έχω αλλάξει άποψη".

Τι να κάνει και ο τύπος, χαλιέται λίγο αλλά γουστάρει τόσο πολύ που τρέχει να βρει το καλύτερο κέντρο αδυνατίσματος. Ψάχνει αρκετά, και μετά από λίγο καιρό βρίσκει ένα Πρότυπο Κέντρο Αδυνατίσματος κάπου στο κέντρο, το οποίο έχει τη φήμη του ταχύτερου αδυνατίσματος.
Μπαίνει μέσα φουριόζος, πάει στο γραφείο του υπευθύνου, σκάει ένας κοστουμάτος κυριλέ υπεύθυνος με το τυπικό χαμόγελο. Του λέει ο Πολιτικός Μηχανικός:
-Γεια σας, έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και χρειάζομαι άμεσα βοήθεια. Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω 20-30 κιλάκια οσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μέσα σε μία-δύο βδομάδες αν γίνετε, πληρώνω όσο-όσο
-Κοιτάξτε, απαντάει ο υπεύθυνος, κάτι τόσο αποτελεσματικό γίνεται με μη συμβατική μέθοδο. Έχουμε κάτι πρωτοποριακά προγράμματα με τα οποία θα χάσετε άμεσα και γρήγορα κιλά.
-Ναι ναι, ασφαλώς, βάλτε με άμεσα σε ένα τέτοιο. Μάλιστα, θέλω να αρχίσω ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.
-Βεβαίως κύριε. Βλέπετε εκείνη την πόρτα εκεί; Πηγαίνετε προς τα εκεί, και θα περάσετε στην επόμενη αίθουσα για το πρόγραμμα.

Περνάει καταχαρούμενος ο ΠολΜηχ μέσα στην αίθουσα πιο πέρα, βρίσκει ένα μεγάλο χώρο με ένα στρογγυλό τραπέζι και δύο πόρτες από την απέναντι. Περιμένει λίγο εκεί πέρα, μετά ξαφνικά σκάει ανοίγει η δεξιά πόρτα, και σκάει μύτη μια γκόμενα, με κάτι δικτυωτά καλσόν, μίνια κτλ. Του λέει η γκόμενα "Τρέχω και με κυνηγάς. Αν με πιάσεις, με πηδάς. Καμπανάκι, σταματάς". Γουστάρει αυτός με το που βλέπει το σκηνικό, οπότε αρχίζει να την κυνηγάει, τρέξε τρέξε τρέξε, σε μια φάση πάει να την πιάσει, κάνει ένα άλμα να τη ρίξει κάτω να την πηδήξει, πάνω που τη φτάνει "ΝΤΡΙΙΙΝ" ένα καμπανάκι από το μεγάφωνο. Μετά από λίγο ξανά τρέξε τρέξε τρέξε, πάει να τη φτάσει, "ΝΤΡΡΙΙΙΙΝ" πάλι το καμπανάκι.
Ε το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται για κάτι ώρες, στο τέλος τα παίζει ο τύπος. Πάει την επόμενη μέρα για την ίδια "θεραπεία", πάλι η ίδια φάση, τρέχει τρέχει τρέχει, πάντα λίγο πριν την πιάσει για να την πηδήξει ΝΤΡΙΙΙΙΝ το κουδουνάκι.

Με τα πολλά ζυγίζεται σε μια βδομάδα και είναι -7 κιλά. Σκάει πάλι στο κέντρο αδυνατίσματος, τον βρίσκει ο υπεύθυνος, του λέει:
-Πως πηγαίνει το πρόγραμμά σας; Είστε ευχαριστημένος με την πρόοδο σας;
-Κοιτάξτε, λέει ο ΠολΜηχ, έχω πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά εγώ θέλω κάτι ακόμα πιο εντατικό. Θέλω να χάσω τα διπλάσια αυτή τη βδομάδα, να γίνω συλφίδα, πως το λένε. Θέλω το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα που έχετε . Επειδή μάλιστα μου αρέσει και η...μέθοδος, αν έχετε κάτι παρόμοιο ακόμα καλύτερα! :mrgreen:
-Βέβαια, λέει ο υπεύθυνος, θα σας βάλω στο υπερεντατικό.
-Ωραία, ξεκινάμε πάλι αμέσως!
-Οκ, περάστε στην αίθουσα να αρχίσουμε πάραυτα!

Περνάει πάλι στην αίθουσα ο τύπος, πάλι το μεγάλο δωμάτιο με το στρογγυλό τραπέζι. Περιμένει λίγο καβ*ωμένος στην ιδέα ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πάλι γκομενοκυνηγητό και τα συναφή. Ξαφνικά ανοίγει η αριστερή πόρτα, βγαίνει ένας δίμετρος μαύρος ολόγυμνος με ένα παλαμάρι, και του λέει με αγριεμένο βλέμμα: "Τρέχω και σε κυνηγώ. Αν σε πιάσω, σε πηδώ. Καμπανάκι και τέτοιες μαλακίες τώρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!" :lol: :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Atakama » Δευτ, 25 Μάιος 2009 9:53 pm

Πότε ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα? Στα 4...
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Δευτ, 25 Μάιος 2009 11:07 pm

Atakama έγραψε:Πότε ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα? Στα 4...
Έγραψε! :D
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό babouinos » Δευτ, 25 Μάιος 2009 11:12 pm

Ποια είναι τα 4 αγαπημένα ζώα μιας γυναίκας;

1) Μια τζάγκουαρ στο γκαράζ
2) Μια αλεπού στη ντουλάπα
3) Ένας τίγρης στο κρεβάτι
4) Ένα βόδι να τα πληρώνει :lol: :lol:
babouinos

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Δευτ, 01 Ιουν 2009 1:19 am

Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του . Μετά από ώρες διασκέδασης , η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει :
- Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σ όποιον πάει απ την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα.
Καμιά κίνηση . Όλοι φοβούνται .
- Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σ όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα .
Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται . Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει .
- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια , ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα .
Ακρα του τάφου σιωπή . Ο πλούσιος σκέφτεται , ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα ;
- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια , ένα αυτοκίνητο , μια όμορφη γυναίκα κι έναν πούσ** .
Πλαφ ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα , κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος . Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι :
- Τον πούσ** , φέρτε μου τον πούσ** !
- Ηρέμησε , φίλε μου , θα στον φέρουμε .
- Τον πούσ** θέλω , σας λέω , φέρτε μου τον πούσ** !
- Μα θα στον φέρουμε , τι κάψα είν αυτή ; του λέει ο πλούσιος .
- Τον πούσ** θέλω , που μ έσπρωξε στην πισίνα , αυτόν τον πούσ** θέλω.
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό homer » Τετ, 26 Αύγ 2009 7:41 pm

Ενας τυπος βλεπει σε οραμα τον Αγιο Πετρο.
-Αγιε μου,σε παρακαλω,ανεστησε την μανουλα μου!
-Δεν γινονται αυτα παιδι μου,η μητερα σου εχει πεθανει.Παντως θα ηθελα να σε βοηθησω αν εχεις καποια αλλη επιθυμια.
-Ε τοτε,κανε να φτασει ο Ολυμπιακος στους 16 του Champions League!
-...Πως ειπαμε οτι την λενε την μανουλα σου??
homer

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό dmvagos » Τετ, 26 Αύγ 2009 8:14 pm

Πάει ο λαγός στο μπουρδέλο των ζώων. Βρίσκει την τσατσά την αλεπού και της λέει:
"Αλεπού, σήμερα έχω άγριες διαθέσεις! Θέλω κάτι kinky, να τη βρω!"
"Α" κάνει η αλεπού "έχω στο πρώτο δωμάτιο την λύκαινα, γουστάρεις;"
Ακούει λύκαινα ο λαγός και φοβάται. "Άσε καλύτερα, μπορεί να της τη δώσει και να με φάει, έχουμε και προηγούμενα..."
"Εντάξει. Στο δεύτερο δωμάτιο είναι η αρκούδα. Ψήνεσαι;"
"Αρκούδα; Όχι, όχι, άσε γιατί είναι και άγαρμπη, μπορεί να με λιώσει αυτή. Άλλο, άλλο..."
"Έχω στο τρίτο δωμάτιο την ανακόντα."
"Ανακόντα, ε; Κορμί φιδίσιο που λένε. Εκεί θα πάω!"
Πάει ο λαγός προς το δωμάτιο. Εν τω μεταξύ πλησίαζε η ώρα του φαγητού και η ανακόντα περίμενε πως και πως. Ανοίγει η πόρτα, μπαίνει ο λαγός, τον βλέπει αυτή "εδώ είμαστε, ήρθε το φαΐ" σκέφτεται και τον κάνει μια χαψιά. Κοιτάει όμως το ρολόι στον τοίχο και βλέπει ότι μέχρι να της φέρουν το φαγητό θέλει ακόμα μισή ώρα.
"Ωχ, την έκανα τη μαλακία, έφαγα πελάτη!" και γρήγορα γρήγορα τον φτύνει. Σκάει ο λαγός στον τοίχο πάνω μες στα σάλια, κάνει ένα σπλατς και κυλάει αργά προς το πάτωμα. Έτσι όπως είναι πεσμένος κάτω λέει: "Πωωω δικέ μου! Και γαμώ τα τσιμπούκια!"
dmvagos

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 26 Αύγ 2009 8:52 pm

Και άλλο ένα με ένα λαγό, αφιερωμένο σε ένα συνάδελφο ο οποίος είχε (ακούσια) παρόμοιους...πειραματισμούς στο Chamonix. :twisted:

Σκάει μύτη ο βασιλιάς της ζούγκλα το λιοντάρι στο κλασσικό πλέον ξέφωτο, όπου και βλέπει το λαγό να την αράζει πάνω σε ένα βράχο, κρατώντας μια μεγάλη πέτρα, με ανοικτά τα πόδια, με τα @@ του να περισσεύουν. Ξαφνικά ο λαγός κατεβάζει την πέτρα ανάμεσα στα σκέλια του με δύναμη **ΓΚΝΤΟΥΠ** και φωνάζει δυνατά "ΓΚΑΒΛΑΑΑΑ".
Πω πω λέει το λιοντάρι, τα παιξε ο λαγός, λολάθηκε και βαράει τα αρχίδια του και τη βρίσκει. Σαδομαζόχα του κερατά.
Ξαναπερνάει το λιοντάρι μετά από λίγο, πάλι ο λαγός στην κλασσική θέση, με τα @@ του να λιάζονται, κατεβάζει πάλι με δύναμη τη μεγάλη πέτρα που κρατάει ανάμεσα στα πόδια του, **ΖΝΤΑΠ**, "ΓΚΑΒΛΑΑΑ"
Καλά λέει το λιοντάρι, δεν κουράστηκε ο τυπάς τόση ώρα, δεν τα χει κάνει σκόνη, τι σκατά. Περνάει πάλι μετά από κανά μισάωρο, πάλι το ίδιο σκηνικό, **ΖΝΤΟΥΠ** η πέτρα ανάμεσα στα πόδια του λαγού. "ΓΚΑΒΛΑΑΑ".
Ε λέει δεν γίνεται τόση ώρα, κάτι θα ξέρει ο λαγός, μάλλον θα ναι άκρως ερεθιστικό να βαράς λίγο τα @@ σου.

Οπότε την αράζει σε ένα πιο μεγάλο βράχο το λιοντάρι, με εμφανή τη διάθεση πειραματισμού, παίρνει μια μεγάλη στρογγυλή πέτρα, ανοίγει τα πόδια του, τη σηκώνει, και την κατεβάζει με δύναμη. **ΓΚΝΤΟΥΠ**.
Μια κραυγή "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα" σκίζει το δάσος απ'άκρη σ'ακρη, και το λιοντάρι σφαδάζει από τους πόνους, τρέχοντας με τα πρησμένα @@ του να κρέμονται. "Ρε μαλ@κα λαγέ τι σκατά κάνεις με την πέτρα, αυτό το πράγμα πονάει πέρα ως πέρα. Που τι βρίσκεις την κ@βλα ρε παλιοανώμαλε!"
Και γυρνάει εκείνη τη στιγμή ο λαγός από τον άλλο βράχο και του λέει: "Η γκάβλα ρε λιοντάρι είναι να μην τα πετύχεις!" :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Τετ, 26 Αύγ 2009 9:14 pm

Παρόλο που έχω μερικά με λαγούς, θα βάλω ένα αποκλίνω λίγο και θα βάλω ένα ανέκδοτο με κουνέλι λόγω της ακαδημαϊκής του προσφοράς.

"Eίναι ένα κουνελάκι που χαίρεται τη ζωή του, έχει βγει έξω να ξεκουραστεί και όπως δεν πρόσεξε, πλησιάζει μια αλεπού και του ορμάει.

- Χα χα χα! Θα γίνεις ωραίο γεύμα!
- Δεν γίνεται να με φας! Όχι τώρα! Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες τουλάχιστον!
- Καλά, είσαι σοβαρός? Τώρα θα σε φάω!
- Μα σε λίγες μέρες τελειώνω τη διατριβή μου με τίτλο "Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους"
- Α, δεν πας καλά, όλοι ξέρουν ότι τα κουνέλια δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στις αλεπούδες!
- Ε, αν δεν πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας.

Πείθεται η αλεπού, πάει στη φωλιά του κουνελιού..... και δεν ξαναβγαίνει ποτέ...

Επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, μόνο που ο κυνηγός αυτή τη φορά είναι ένας λύκος που καταφέρνει και στριμώχνει εύκολα το κουνέλι σε μια γωνιά (Οξιάς και Πλατάνου γωνία, στο νω Δάσος (όχι Χαϊδαρίου))

- Μμμμ, τι ζουμερό μεσημεριανό είσαι εσύ!
- Κάτσε, περίμενε, δεν μπορείς να με φας! Περίμενε μερικές μέρες!
- Ίσως δεν πρέπει να σε φάω, φαίνεσαι πειραγμένος στο κεφάλι! Με δουλεύεις?
- Όχι, σε μερικές μέρες τελειώνω τη διατριβή μου "Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους" και είναι κρίμα!
- Μα καλά, υπάρχουν εκτός από τρελές αγελάδες και τρελά κουνέλια? Ετοιμάσου, σου 'ρχομαι!
- Περίμενε! Περίμενε! Αν δε με πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας.

Όπως και οι πιο μικροί μας φίλοι έχουν καταλάβει τι θα γίνει παρακάτω, πάνε στη φωλιά του κουνελιού μπαίνουν μέσα και πάει ο λύκος, δεν ξαναβγήκε ποτέ...

Σε κάποια άλλη χαζοχαρούμενη στιγμή του κουνελιού, περνάει μια φίλη του κουνέλα

- Τι νέα; Φαίνεσαι χαρούμενος!
- Καλά μωρέ, τέλειωσα τη διατριβή μου και ξελασκάρισα λίγο. Ήταν πολύ επιτυχημένη!
- Μπράβο! Τι θέμα είχε?
- «Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους»!
- Εεεχμμμ.... είσαι σίγουρος; Δεν μου ακούγεται πολύ σωστό αυτό!
- Ναι σου λέω! Αν θες έλα να τη διαβάσεις!

Πηγαίνουν στη φωλιά του κουνελιού, κατεβαίνουν, ήταν λίγο ακατάστατα βέβαια, αλλά ήταν μια γεμάτη εβδομάδα με την παρουσίαση κι όλα αυτά, οπότε κατά σειρά εμφανίσεως βλέπει η κουνέλα ένα κρεβάτι άνω-κάτω, έναν υπολογιστή ταλαιπωρημένο, χαρτιά παντού, ένα σωρό από κόκκαλα αλεπούς, ένα σωρό από κόκκαλα λύκου και ένα θεόρατο χορτασμένο λιοντάρι!

Ηθικόν Δίδαγμα της ιστορίας:
Ο τίτλος του Διδακτορικού σου δεν έχει σημασία.

Tο αντικείμενο του Διδακτορικού σου δεν έχει σημασία.

Η έρευνα στο Διδακτορικό σου δεν έχει σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο Επιβλέπων Καθηγητής..."
Perception dictates reality.
amfisvitias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες