[Πρωταπριλιά] Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

Δημοσίευσηαπό dimos » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:13 pm

Κρίμα, πολύ κρίμα...

Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από περίπου 4 χρόνια, κατάφερε να θεμελιωθεί ως η διαδικτυακή πλατφόρμα της σχολής και να δώσει βήμα σε όλους τους φοιτητές. Στόχος της ήταν να βελτιώσει (όσο αυτό είναι εφικτό) τα κακώς κείμενα της σχολής και του δημόσιου πανεπιστημίου. Ανέκαθεν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν τη συντονιστική ομάδα μιας και ο καθένας εκπροσωπεί (ή πιο σωστά εκπροσωπούσε μέχρι σήμερα...) μόνο τον εαυτό του. Ποτέ όμως δεν είχε ξαναγίνει κίνηση σαν αυτή, δηλαδή να μη ρωτηθούν κάποια μέλη (και εντελώς τυχαία τα παλαιότερα...), με αποτέλεσμα να ανέβει η σημερινή αναίσχυντη διαφήμιση.

Προφανώς και δε μπορώ να πω ότι θα σταματήσω να γράφω στο MQN, όμως η απογοήτευση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί.
Καλή τύχη στο δρόμο που επιλέξατε να ακολουθήσετε παίδες.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:14 pm

Εγώ ως άνθρωπος του κακού καπιταλιστικού συστήματος ως ξεπουλημένος δεξιός ως τσάτσος των Αμερικανών και ως απόφοιτος Αμερικανικής (λέεεεεμε τώρα) παιδείας θα πώ τα εξής. Το συγκεκριμένο .... ίδρυμα είναι ενος επιπέδου που για να το πω πολύ κομψά και επιεικώς χρησιμοποιώντας το χείριστο σχήμα λιτότητας δεν συνάδει με αποφοίτους του καλύτερου τεχνολογικού ιδρύματος στην Ελλάδα και ενος από τα καλύτερα στην Ευρώπη Δεν τα λέω εγώ οι στατιστικές από το εξωτερικό τα λένε . Και από πού το ξέρω αυτό? Έ γιατί στο σχολείο το είχαμε σαν τον προορισμό των μαθητών του 9. Τώρα βέβαια μπορεί να με μπανάρουν γιατί δυσφημίζω αυτό που διαφημίζεται εδώ στο site αλλά εγώ έχω την υποχρέωση να το καταθέσω και όποιος θέλει ας το ασπαστεί ή ας το απορρίψει. Πάντως το να με διαψεύσει δεν μπορεί να το κάνει. :lol: :lol: Αυτά τα ολίγα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:19 pm

Το όλο topic είναι διαμάντι.Από την μια η ξεκάθαρη τρολιά του deree και η παρουσίασή του ως "αξιόπιστου" και από την άλλη οι σοβαροφανείς απαντήσεις, λύπης ή χαράς. Τύφλα να΄χει ο σύντροφος Μίμης Ανδρουλάκης!!!!!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό lawine » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:21 pm

morisson έγραψε:Τέλος πάγια σκέψη, και δικιά μου αλλά και των περισσοτέρων πιστεύω, είναι το τι θα γίνει μετά το πτυχίο.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να παραμείνω και να κάνω μάστερ στη χώρα μου, αφού τέτοια ιδρύματα παρέχουν αξιόλογο επίπεδο, χωρίς να χρειαστεί να "ξενιτευτείς".

Το δίπλωμα μας είναι MASTER! Και στο εξωτερικό μας βγάζουν το καπέλο! Το υπουργείο "παραπαιδείας" μόνο δε μας αναγνωρίζει ως Master και προφανώς εσκεμμένα, αφού δε έχουμε συμμορφωθεί ακόμα στις Ευρωπαϊκές επιταγές. Πάντως πολλά πολυτεχνεία της Ευρώπης έχουν αντισταθεί και δεν έχουν σπάσει το δίπλωμα τους (Bachelor και Master).
Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις επιπλέον Master και να τα σκάσεις τα Ευρουλάκια τσάμπα και βερεσέ από άποψη γνώσης...με γεια σου με χαρά σου. Αν πάλι προτιμώνται οι απόφοιτοι του Deere στην αγορά εργασίας σε σχέση με εσένα που τελείωσες το ΕΜΠ, τότε να πάτε όλοι στο Deere να μείνουν λίγοι και εκλεκτοί στο ΕΜΠ για να ξεχωρίσουμε λίγο την κατάσταση. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.
Και ένα μήνυμα προς τα υγιή στοιχεία του site. Μη χάνετε την ελπίδα σας και μην τρώτε κουτόχορτο!! Είστε σε μια δύσκολη περίοδο φοιτητές. Αγωνιστείτε για το Πολυτεχνείο μας και για τον εαυτό σας. Η ζωή θα σας δικαιώσει!
Όσο για τη διαφήμιση ήλπιζα ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Αλλά από ό,τι φαίνεται σας έχει βαρέσει η κρίση κατακούτελα.
Δεν έχει πιο χαμηλά να φτάσετε! Πιάσατε πάτο! ΟΥΣΤ και από μένα.
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:22 pm

Ανεξαρτήτως του ότι:
1. Έχω εκτιμήσει το επίπεδο των σπουδών εις το εν λόγω Ίδρυμα ως (επιεικώς) αμφιλεγόμενο.
2. Η μητέρα μου έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και (ex-officio) Μέλος του Board of Trustees (Συμβούλιο Διοίκησης καμπανάκι;) και έχει απονείμει παλαιότερον τα πτυχία σε αντίστοιχες τελετές.
3. Έχω δεχτεί κατά καιρούς (και απορρίψει) προτάσεις να διδάξω παραλλήλως (με διπλάσια απότι εις το ΕΜΠ αμοιβή)...
4. Όντως καθείς/μία έχει το δικαίωμα πληροφόρησης και επιλογής...
5. Δεν καταλογίζω, ούτε καν υποπτεύομαι στροφή στην κονόμα του MQN.
Θεωρώ ότι:
Η ανάρτηση ως διαφήμιση και ουχί ως κανονική πληροφόρηση αποτελεί ουσιώδη ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
(Η ως άνω έκφραση στη γλώσσα της Ποιότητας αποτελεί βαρύ χαρακτηρισμό).
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Κυρ, 01 Απρ 2012 10:06 pm

http://www.youtube.com/watch?v=LjMWwf8RtTQ&ob=av2n

:angel:

''Σε καθεστώς ελεύθερης οικονομία ζεις ο καθένας μπορεί να διαφημίζεται όποτε και όπως θέλει.''
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 01 Απρ 2012 10:36 pm

Έχω να καταγγείλω δημοσίως κι επωνύμως τους intelx86, morisson, lost.in.athens & ingenieurin26 για κατάφωρη παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας! Που είναι το μερίδιό μου ρε αλήτες; Ακόμα δεν τα πήραμε τα μισά τα στείλατε Ελβετία και τα υπόλοιπα τα φάγατε στα κωλάδικα; Έτσι είστε; έναν έναν τους πετάμε από το πλοίο; ΑΙΣΧΟΣ! Κρίμα τα χρόνια της συμπαράταξής μου μαζί σας....
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό terry » Κυρ, 01 Απρ 2012 10:39 pm

http://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc
για τα λεφτα τα κάνεις όλα... για τα λεφτά δεν μ'αγαπάς!
4 χρόνια σχέση και με παρατάς για τα λεφτά
κρίμα δεν το περίμενα αυτό απο εσένα
terry

Δημοσίευσηαπό Alucard » Κυρ, 01 Απρ 2012 10:40 pm

Πρωταπριλιάτικο αστείο είναι, και μάλλον αρκετά πετυχημένο. Δεν μπορώ να το εκλάβω ως τίποτε άλλο, αρνούμαι...
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 01 Απρ 2012 10:41 pm

Alucard έγραψε:Πρωταπριλιάτικο αστείο είναι, και μάλλον αρκετά πετυχημένο. Δεν μπορώ να το εκλάβω ως τίποτε άλλο, αρνούμαι...

Εντάξει είσαι σε άρνηση ακόμα , αλλά θα το συνηθίσεις. Έχουμε κλείσει τρίμηνη συμφωνία. Τα comments των ιδρυτικών μελών ασχολίαστα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης