Ανέκδοτα

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Δευτ, 03 Δεκ 2012 12:10 am

Hταν ο Aγιος Βασίλης σε μια πλατεία και διάφορα παιδάκια κάθονταν στα πόδια του και του ζητούσαν διάφορα πράγματα. Πάει το πρώτο παιδί και του λέει ''Aγιε μου Βασίλη εγώ θέλω μια φεράρι'' και ο Aγιος Βασίλης λέει στον καλικάντζαρο: '' γράψε μια φεράρι για τιν φίλο μας''. Πάει άλλο παιδι και του λεει ''Αγιε μου Βασίλη θέλω μια φεράρι'' ,''Καλικάντζαρε γράψε αλλη μια φεραρι για το παιδί'' .Πάει το τρίτο παιδί και του λέει:''Αγιε Βασίλη εγώ θέλω για δώρο ένα αρx...ι γιατι γεννήθηκα μόνο με ένα'' και ο Aγιος Βασίλης:''γράψε μια φεράρι'',και το παιδί του λέει:''μα εγώ αρx...ι ζήτησα όχι φεράρι''.και του λέει ο Αγιος Βασίλης :''γιατί οι άλλοι τι θα πάρουν;τα αρχ..α μου θα παρουν''.

Μιας και πλησιαζουν και Χριστουγεννα :raspberry:
Stanley7

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ntua » Δευτ, 03 Δεκ 2012 1:10 am

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ!!!!!!!! :lol:
ntua

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Δευτ, 03 Δεκ 2012 1:17 pm

Υπήρχε ένας νεαρός άντρας στην Αεροπορία που ήταν τόσο "προικισμένος" που τον ενοχλούσε στο γόνατό του... Τρείς γιατροί της Αεροπορίας και μια Νοσοκόμα βρίσκονταν στο χειρουργείο και προσπαθούσαν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά του.
Ο πρώτος γιατρός είπε: "λοιπόν, θα κόψουμε ένα κομμάτι από την άκρη". Το συζήτησαν και αποφάσισαν ότι αυτό θα επηρέαζε την αίσθησή του.
Ο δεύτερος γιατρός είπε: "Λοιπόν, θα κόψουμε ένα κομμάτι από τη μέση". Το συζήτησαν και πάλι και αποφάσισαν ότι θα επηρέαζε την υφή του.
Ο τρίτος γιατρός είπε: "Θα κόψουμε ένα κομμάτι από τη βάση του" . Το συζήτησαν και αποφάσισαν ότι αυτό θα του προκαλούσε προβλήματα στη στύση του. Οι γιατροί γύρισαν και κοίταξαν τη νοσοκόμα που με δάκρυα στα μάτια της τους είπε σπαραχτικά:
"Σας παρακαλώ, δεν μπορούμε να κάνουμε τα πόδια του λίγο μακρύτερα;"
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Δευτ, 03 Δεκ 2012 6:10 pm

Ηταν δυο αναρχικοι και επαιζαν σκακι.Λεει ο ενας καποια στιγμη ''ΜΑΤ''!και λεει ο αλλος ''ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ''
Stanley7

Δημοσίευσηαπό ua1908 » Δευτ, 03 Δεκ 2012 10:55 pm

:lol:
Spoiler: show
Πάει ένα ζευγάρι στο γιατρό και η γυναίκα του εξηγεί πως ενώ ήταν στην παραλία της μπήκε στο κ... μία μέλισσα και έχει χωθεί σε σημείο που δεν μπορεί να βγει παρόλες τις προσπάθειες της. Ο γιατρός την εξετάζει για λίγο και λέει στο σύζυγο πως θα πρέπει να κάνει στην γυναίκα του
πρωκτικό έρωτα και μόλις νιώσει τη μέλισσα πάνω στο πέος του θα πρέπει να τραβηχτεί για να την παρασύρει έξω. O σύζυγος όμως δεν είναι διετεθημένος να παίξει κορώνα-γράμματα το πουλί του και έτσι προτίθεται ο γιατρός (ως ειδικός) να το κάνει.
Γδύνεται λοιπόν η γυναίκα και πέφτει στα τέσσερα. Πάει από πίσω της ο γιατρός της τον χώνει και αρχίζει να την πηδάει. Αντί να τραβηχτεί με τη μέλισσα συνεχίζει να τη πηδάει ανελέητα. Ο σύζυγος σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει:
- Τι έγινε γιατρέ; Πρόβλημα;
- Αλλαγή σχεδίου! Θα την πνίξω την που...!
ua1908

Έτος εισαγωγής: 1966

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 04 Δεκ 2012 1:44 am

ua1908 έγραψε::lol:
Spoiler: show
Πάει ένα ζευγάρι στο γιατρό και η γυναίκα του εξηγεί πως ενώ ήταν στην παραλία της μπήκε στο κ... μία μέλισσα και έχει χωθεί σε σημείο που δεν μπορεί να βγει παρόλες τις προσπάθειες της. Ο γιατρός την εξετάζει για λίγο και λέει στο σύζυγο πως θα πρέπει να κάνει στην γυναίκα του
πρωκτικό έρωτα και μόλις νιώσει τη μέλισσα πάνω στο πέος του θα πρέπει να τραβηχτεί για να την παρασύρει έξω. O σύζυγος όμως δεν είναι διετεθημένος να παίξει κορώνα-γράμματα το πουλί του και έτσι προτίθεται ο γιατρός (ως ειδικός) να το κάνει.
Γδύνεται λοιπόν η γυναίκα και πέφτει στα τέσσερα. Πάει από πίσω της ο γιατρός της τον χώνει και αρχίζει να την πηδάει. Αντί να τραβηχτεί με τη μέλισσα συνεχίζει να τη πηδάει ανελέητα. Ο σύζυγος σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει:
- Τι έγινε γιατρέ; Πρόβλημα;
- Αλλαγή σχεδίου! Θα την πνίξω την που...!

Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
Κορυφαίο!!! :thumbup:
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τετ, 26 Δεκ 2012 12:15 am

Ένας τρελός δραπετεύει από το ψυχιατρείο , μπαίνει σε ένα Ι . Χ . που ήταν απ έξω παρκαρισμένο , βάζει μπροστά τη μηχανή και φεύγει .
Μπαίνει στην Εθνική Οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα , αλλά στο αντίθετο ρεύμα .
Οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων που τον έβλεπαν να ξεφυτρώνει μπροστά τους άρχιζαν να κορνάρουν , να φρενάρουν , να του αναβοσβήνουν τα φώτα ..... Πανικός ! .
Η Αστυνομία δίνει την είδηση σ όλους τους σταθμούς για να αποφευχθούν ατυχήματα .
" Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια έκτακτη είδηση .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ ! Τρελός οδηγός στην Εθνική Οδό τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας " .
Το ακούει το μήνυμα κι ο τρελός , κοιτάζει δεξιά , κοιτάζει αριστερά , κουνάει το κεφάλι του και μονολογεί : " Να τανε μόνο ένας ! " .
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό gousia » Κυρ, 09 Ιουν 2013 5:13 pm

Κάποτε πηγαίναμε στο σουπερ μαρκετ με 100 δρχ και πέρναμε 1 κρουασαν 1 κουκουρουκου 1 κοκα κολα 1 πατατάκι 3 γόμες 2 ξύστρες... Μετά ρε π..στη μου βάλανε κάμερες..
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τετ, 19 Ιουν 2013 5:06 pm

Πώς απαντούν διάφοροι άνθρωποι σε καιρούς αναδουλειάς,
όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :
Μανάβης: Κολοκύθια
Αγρότης: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα
Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί
Ψαράς: Ούτε λέπι
Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φως
Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά
Έμπορος χαλιών : Χάλια
Κομμωτής: Τρίχες
Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα
Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα
Βοθρατζής: Σκατά
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό Dust » Δευτ, 09 Σεπ 2013 9:41 pm

-My name is Bond. James Bond.
-Χάρηκα. Συγγελάκης. Θεόδωρος Συγγελάκης. Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης. Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης από τη Ρώμη. Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης από τη Ρώμη για τον Alpha.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες