05/10-07/10: Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: 05/10-07/10: Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 03 Οκτ 2012 3:31 pm

Sugahspank Κυριακή 7 Οκτώβρη φεστιβάλ νέων ΣΥΡΙΖΑ!
poum on topic!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 03 Οκτ 2012 3:36 pm

omerta έγραψε:Αν θεωρησουμε την παρατηρηση μου ως μπηχτη, τοτε αν καποια στιγμη καποιος διαφημισει μεσω μκν μια εκδηλωση οννεδ , παιζει κ να λαβει 20 σελιδες με μπηχτες.. Να το θυμασαι αυτο γτ παιζει να το κανω παραθεση στο μελλον. Και τοτε δε βρησκεις δικιο ουτε του αγιου Π ανημερα γτ παραμονη δν υπαρχει!!
Spoiler: show
:shh: :shh: :shh:

Η μπηχτή σου δεν ήταν για τον Συριζα, ήταν για το mqn και δεν καταλαβαίνω ποια η σύγκριση Mqn-οννέδ. Όποιος είναι σε κάποια νεολαία κόμματος (είτε Συριζαίος είτε Οννεδίτης) θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί την ανάλογη κριτική, πολιτική κάνουν αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Αυτό έχει και κάποιες συνέπειες. Αν θεωρείτε ότι είστε πολυ νέοι για να δέχεστε κριτική να γραφόσασταν σε καμιά οργανωση όπως το Best που κάνει μόνο πάρτυ και εκδρομές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 03 Οκτ 2012 3:50 pm

Ζω για να δω τριήμερο φεστιβάλ ΟΝΝΕΔ (με ΠΑΣΠ και νεολαίους Κουβέλη (?) ) , με σύνθημα 'ενάντια στην κρίση' και τρία stages. Στο πρώτο το ελαφρολαϊκό να παίζει Πάολα, στο δεύτερο το πιο βαρύ λαϊκό Βασιλάκης Καρράς, και στο τρίτο το εναλλακτικό Μέλισσες και Χατζηγιάννη.

Προσωπικώς δε δεσμεύομαι ότι αν γίνει τέτοια φεστιβαλάρα εγώ αμέσως το ανεβάζω είδηση στο κεντρικό, και ας μου κοστίσει την ταμπέλα του φασίστα που μου προσάπτουν και την αντικατάστασή της με 'μετριοπαθής δεξιός'.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 04 Οκτ 2012 2:31 am

Reporter έγραψε:υ.γ: αν και όταν ανέβαζα κείμενα που δεν πολυγούσταρες, μου την έλεγες σε στυλ: ''δεν υπάρχει μόνο το τόπικ ''ειδήσεις και κείμενα'' ''funny pictures'' κτλ''
Να είμαστε συνεπείς....
Σωστό, απολογούμαι :angel:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό akis » Πέμ, 04 Οκτ 2012 9:36 pm

Αύριο στις 9 η ώρα στο χώρο προβολών του Φεστιβάλ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Εξάντα "Πωλείται Ζωή" με θέμα την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Χιλή από τη θεματική ομάδα περιβάλλοντος των νέων ΣΥΡΙΖΑ.

Το ντοκιμαντέρ θέλει να φωτίσει τις καταστροφικές συνέπειες που έχει η ιδιωτικοποίηση ενός κοινωνικού αγαθού όπως το νερό για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Να δείξει το πώς η βούληση για κέρδος δε διστάζει να καταστρέψει ολόκληρες περιοχές. Ένα ντοκιμαντέρ αρκετά επίκαιρο στο σήμερα μιας και στο πλαίσιο των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης συζητείται η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 05 Οκτ 2012 1:54 am

akis έγραψε:από τη θεματική ομάδα περιβάλλοντος των νέων ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι? :mrgreen:

Image2.png
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης