Mike el jefe έγραψε:Συμφωνώ να προάγεται η ενημέρωση μέσω του MQN πάνω σε οποιοδήποτε θέμα πιστεύει κανείς ότι έχει ενδιαφέρον.
Αυτό όμως σίγουρα δεν ήταν ενημέρωση αλλά διαφήμιση. Ενημέρωση θα ήταν να είχες απλώς δώσει την πληροφορία περί των υποτροφιών και να έβαζες κι ένα link να ψάξει όποιος ήθελε. Το εκτενέστατο post με υπογραμμίσεις, θαυμαστικά και bold χαρακτήρες είναι διαφήμιση!!
Αν έλεγες ξεκάθαρα ότι ναι ρε παίδες έφτιαξα το site, είναι δικό μου και θέλω να βγάλω κανα χρήμα κι έκανα διαφήμιση θα έλεγα ΟΚ είσαι σαφής και ειλικρινής. Αλλά αντί αυτού να λες "η πληροφορία είναι το παν κτλ"...εεε.. και δεν πείθεις και είναι και cheesy. Μου φαίνεται τελείως ανάρμοστο Post, όπως διατυπώθηκε, για το site γιατί απλά δεν συνάδει με το MQN που τουλάχιστον οι παλιότεροι γνωρίζουμε. Δικαίωμα σου προφανώς να εκμεταλλευτείς το site σου κατά τα άλλα. Από κει και πέρα κράτα μια ξεκάθαρη στάση και άσε όσους δεν τους αρέσει να πράξουν κι αυτοί αναλόγως.
( Δεν τοποθετούμε περί ιδιωτικών κολεγίων κτλ σκόπιμα.Το σχόλιο μου θα ήταν ίδιο για οποιαδήποτε καταφανή διαφήμιση)
FEM-me έγραψε:γιατί? δεν είναι καλά τα μεταπτυχιακά του DEREE? αν ξέρεις κάτι πες μας....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης