[Πρωταπριλιά] Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

Δημοσίευσηαπό d3ckart » Κυρ, 01 Απρ 2012 6:45 pm

παιδιά καλοφάγωτα , παρακαλώ ότι έχω ανεβάσει σε αυτό το σαιτ να κατεβεί. ΕΙΣΤΕ ΑΗΔΙΑ
d3ckart

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 01 Απρ 2012 6:51 pm

εμετός πραγματικά. κρίμα το σκατό που φάγαμε κάποιοι για να στηθεί αυτό. ούστ χαμούρηδες
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό πλατσα » Κυρ, 01 Απρ 2012 7:55 pm

αίσχος ρε... τραβάτε στο αμερικάνικο κολλέγιο να πάρετε "ηγετικές θέσεις" και να ελέγχετε άλλα "ανθρωπάκια" που κοιτάνε πως να βελτιώσουν την κατάσταση σε αυτην την μπουρδελοχώρα, που κάποτε είχε περισσότερους αγωνιστές κε πατριώτες, παρά προδότες... και αν οι "ηγέτες" του αύριο θέλουν να βρούν τέτοιου είδους μεταπτυχιακά, νομίζω οτι μπορούν να τα βρουν και χωρίς την "καθοδήγηση" του mqn.... έλεος!
πλατσα

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Mike el jefe » Κυρ, 01 Απρ 2012 8:02 pm

Συμφωνώ να προάγεται η ενημέρωση μέσω του MQN πάνω σε οποιοδήποτε θέμα πιστεύει κανείς ότι έχει ενδιαφέρον.
Αυτό όμως σίγουρα δεν ήταν ενημέρωση αλλά διαφήμιση. Ενημέρωση θα ήταν να είχες απλώς δώσει την πληροφορία περί των υποτροφιών και να έβαζες κι ένα link να ψάξει όποιος ήθελε. Το εκτενέστατο post με υπογραμμίσεις, θαυμαστικά και bold χαρακτήρες είναι διαφήμιση!!
Αν έλεγες ξεκάθαρα ότι ναι ρε παίδες έφτιαξα το site, είναι δικό μου και θέλω να βγάλω κανα χρήμα κι έκανα διαφήμιση θα έλεγα ΟΚ είσαι σαφής και ειλικρινής. Αλλά αντί αυτού να λες "η πληροφορία είναι το παν κτλ"...εεε.. και δεν πείθεις και είναι και cheesy :P. Μου φαίνεται τελείως ανάρμοστο Post, όπως διατυπώθηκε, για το site γιατί απλά δεν συνάδει με το MQN που τουλάχιστον οι παλιότεροι γνωρίζουμε. Δικαίωμα σου προφανώς να εκμεταλλευτείς το site σου κατά τα άλλα. Από κει και πέρα κράτα μια ξεκάθαρη στάση και άσε όσους δεν τους αρέσει να πράξουν κι αυτοί αναλόγως.
( Δεν τοποθετούμε περί ιδιωτικών κολεγίων κτλ σκόπιμα.Το σχόλιο μου θα ήταν ίδιο για οποιαδήποτε καταφανή διαφήμιση)
Mike el jefe

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 01 Απρ 2012 8:15 pm

Τουλάχιστον, τώρα που η σ.ο του mqn τα πιάνει από τις διαφημίσεις, ελπίζω να αλλάξει στάση και να απαντάει σ όλες τις ερωτήσεις μας το συντομότερο δυνατόν καθώς και να ανεβάζει τις σημειώσεις που της ζητάμε. Πλέον είμαστε πελάτες γι αυτούς και έχουμε πάντα δίκιο ;) ...Μην το ξεχνάτε....Τη Δευτέρα θέλω να δω φωτογραφίες από θαλάσσια υδραυλική και με καλυμμένα τα ονόματα όπως πρέπει...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Dust » Κυρ, 01 Απρ 2012 8:28 pm

Πλέον έχω αηδιάσει και γω και σκέφτομαι να φύγω απ' τη συντονιστική ομάδα. Έλεος που φτάσαμε. Φτου μας.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Κυρ, 01 Απρ 2012 8:55 pm

Mike el jefe έγραψε:Συμφωνώ να προάγεται η ενημέρωση μέσω του MQN πάνω σε οποιοδήποτε θέμα πιστεύει κανείς ότι έχει ενδιαφέρον.
Αυτό όμως σίγουρα δεν ήταν ενημέρωση αλλά διαφήμιση. Ενημέρωση θα ήταν να είχες απλώς δώσει την πληροφορία περί των υποτροφιών και να έβαζες κι ένα link να ψάξει όποιος ήθελε. Το εκτενέστατο post με υπογραμμίσεις, θαυμαστικά και bold χαρακτήρες είναι διαφήμιση!!
Αν έλεγες ξεκάθαρα ότι ναι ρε παίδες έφτιαξα το site, είναι δικό μου και θέλω να βγάλω κανα χρήμα κι έκανα διαφήμιση θα έλεγα ΟΚ είσαι σαφής και ειλικρινής. Αλλά αντί αυτού να λες "η πληροφορία είναι το παν κτλ"...εεε.. και δεν πείθεις και είναι και cheesy :P. Μου φαίνεται τελείως ανάρμοστο Post, όπως διατυπώθηκε, για το site γιατί απλά δεν συνάδει με το MQN που τουλάχιστον οι παλιότεροι γνωρίζουμε. Δικαίωμα σου προφανώς να εκμεταλλευτείς το site σου κατά τα άλλα. Από κει και πέρα κράτα μια ξεκάθαρη στάση και άσε όσους δεν τους αρέσει να πράξουν κι αυτοί αναλόγως.
( Δεν τοποθετούμε περί ιδιωτικών κολεγίων κτλ σκόπιμα.Το σχόλιο μου θα ήταν ίδιο για οποιαδήποτε καταφανή διαφήμιση)

+100
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:01 pm

FEM-me έγραψε:γιατί? δεν είναι καλά τα μεταπτυχιακά του DEREE? αν ξέρεις κάτι πες μας....

Δεν γνωρίζω για τα μεταπτυχιακά, πάντως πολύ υψηλού επιπέδου είναι τα προπτυχιακά τους(undergraduate degrees). Η ξαδέρφη μου τελείωσε οικονομικά στο Deree και από την επόμενη κιόλας μέρα την ειδοποιήσανε να γίνει CEO στη Xerox. Και είναι και λίγο χαζούλα.

Πάντως μπράβο στα παιδιά που δεν είναι τόσο μονόχνωτοι και προωθούν εναλλακτικές πορείες για την συνέχεια των σπουδών.
Και ένα πολύ ωραίο βίντεο αποφοίτησης από αυτή τη λαμπρή σχολή:DEREE - Commencement 2010

Deree. A huge tank of knowledge. Be part of it.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:10 pm

Eίστε για τον πούτσο!Και κρίμα γιατί το mqn χτίστηκε σαν ανιδιοτελής προσπάθεια για να σπάσουν οι πελατειακές σχέσεις με το dapcv.ΝΤΡΟΠΗ στους συντονιστές που σίγουρα δεν εκφράζουν την πλειοψηφεία των ατόμων που στήσαν και βοηθήσαν το mqn κατά καιρούς.
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Gerber » Κυρ, 01 Απρ 2012 9:12 pm

Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο... από το πρωί η αστυνομία (ύστερα από παράκληση της αμερικάνικης πρεσβείας) περιφρουρεί το σπίτι του morisson (επισυνάπτω και αποδεικτικά στοιχεία). Φήμες λένε ότι ομάδες κουκουλοφόρων ετοιμάζονται να του κάνουν μια ανακαίνιση το βράδυ...
Κρίμα πάντως ... ως παλιός κι εγώ πλέον. εκφράζω την αγανάκτηση μου για την κατάντια του mqn. Με πληγώνουν τούτα τα λόγια αλλά αυτό morisson ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...(μετα την καταργηση του shoutbox έπρεπε να το περιμένουμε κι αυτό...)
Συνημμένα
2403police.jpg
2403police.jpg (61.65 KiB) 2692 προβολές
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης