[Πρωταπριλιά] Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Υποτροφίες για το DEREE-The American College of Greece

Δημοσίευσηαπό teo » Κυρ, 01 Απρ 2012 1:53 pm

Οι προπαγανδηστικές πολιτικές της άκρκως αστικής-νεοφιλελεύθερης αντ'ιληψης της ομάδας του ΜQN πρέπει να σταματήσουν εδω! το φόρουμ αυτό ξεκίνησε ενάντια στις πελατειακές σχέσεις τοων παρατάξεων του δικομματισμού και ξεκίνησε με συμμετοχή του κόσμου από τα κάτω και δεν νομίζω ότι ειναι επιθυμιτο σε καιρό που το δημόσιο πανεπιστήμιο πλήττεται να γίνονται διαφημίσεις σε κολλέγια και λοιπα ΚΕΣ που αφενός υποβαθμίζουν το επίπεδο σπουδών και αφετέρου το φοιτητικό κίνημα και συνολικότερα η πανεπιστημιακή κοινότητα έχουν απορρίψει.
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blink » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:06 pm

Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μία επίσκεψη κάποιων εκπροσώπων του DEREE-ACG στο ΕΜΠ για παριουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρουν, καθώς και των υποτροφιών. Σίγουρα πάντως ένα Master στο DEREE ανοίγει πόρτες!
blink

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ntinakos » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:11 pm

τραβα ρωτα τους αποφοιτους του τι πορτες ανοιγει
ntinakos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό FEM-me » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:43 pm

γιατί? δεν είναι καλά τα μεταπτυχιακά του DEREE? αν ξέρεις κάτι πες μας....
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Κυρ, 01 Απρ 2012 4:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Τα greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!
FEM-me

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Kouf » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:53 pm

akis έγραψε:Έλεος ρε μαλάκες...!!!

Οκ μετά το Σεπτέμβρη που είχατε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΔΑΠ και κατά των δυνάμεων που αγωνίστηκαν ενάντια του νόμου, είχα θυμώσει πολύ και γι αυτό φέτος δε γράφω σχεδόν καθόλου γιατί κατάλαβα ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι τα μαθηματάκια σας, ο κώλος σας και τίποτε άλλο.

Παρόλα αυτά νόμιζα ότι τουλάχιστον κάνετε μια ανιδιοτελή προσπάθεια με το mqn στην οποία έχω συμμετέχει ενεργά στο παρελθόν στα πλαίσια βελτίωσης του δημόσιου Πανεπιστημίου. Τώρα καταρρίπτεται και αυτό. Σίγουρα θα έχει παιχτεί κάποια κομπίνα δε μπορεί να διαφημίζεται εδώ πέρα το DEREE, μάλλον θα τα έχετε αρπάξει. Μηδέν σεβασμός σε ότι έχει απομείνει από το δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο που φέτος οριακά λειτουργεί λόγω των πολιτικών υποχρηματοδότησης που το απαξιώνουν ώστε να στραφεί ο κόσμος στα ιδιωτικά. Κι εσείς σα γάτες που είστε ήρθατε σε συνεννόηση με το DEREE για να πουλήσει κανένα μεταπτυχιακό του κώλου στους φοιτητές. Μάλλον είστε γελασμένοι που θα πάει κανένας απόφοιτος με τα 63+ μαθήματα που έχει περάσει να πάει να κάνει μεταπτυχιακό στο ιδιωτικό.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ MQN...

Αυτή είναι η τελευταία μου δημοσίευση στο φόρουμ αυτό...

Ρε Ακη, αν ειναι δυνατον, νιωσε λιγο, αμα σου δινει αυτο το κολεγιο προοπτικη για να βρεις δουλεια, γιατι να μην αξιοποιησεις αυτην την ευκαιρια??Γιατι παντα αυτη η αριστερα ενα "ΟΧΙ"??Γιατι να μην διαχειριστεις το καπιταλιστικο συστημα με νομους, θεσμους κτλ ωστε να ειμαστε ολοι χαρουμενοι??Αφου το ξερεις,φυσικα προσωπα φταινε για την κατασταση που βρισκομαστε και λετε λετε για την δομικη κριση του καπιταλισμου-υπερσυσσωρευση κτλ κτλ..Εγω παντως δηλωνω επισημως την στηριξη της ανακοινωσης και την απομακρυνση μου απο τον Εγκελαδο...Κολλημενοι :finger:
Πάθος για ζωή
Άβαταρ μέλους
Kouf Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Atakama » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:54 pm

"Αρπακτικά του Mqn,
καθώς ήδη ο admin, στέλνει τα λεφτά της διαφήμισης του Deree, σε λογαριασμούς στην Ελβετία, όλοι καταλαβαίνουμε πια τη διαπλοκή που σα σύννεφο έκρυβε την αλήθεια από τα μάτια μας. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν πια, τη μνημονιακή υπερμερκελική πολιτική του site, και της συμβολής του στις εξελίξεις το σεπτέμβρη αλλά και την ταύτιση του πια με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, του παρακράτους, των κυβερνήσεων-μαριονέτες, των πορνοβίντεο της τζούλιας, τα κολλητιλίκια με εφραίμ. Συστηματικά προκαλείτε το κοινό αίσθημα, πολιτικό και ηθικό, τα ανώμαλα σας πάρτυ έχουν σημαδέψει τον έντιμο βίο της σχολής μας, ενώ με βδελυγμία κατεβάζουν πια οι φοιτητές τις σημειώσεις του site, με την ίδια αποστροφή που τρως ενα πιάτο μπρόκολο. Αλλά η σταγόνα ξεχείλισε, το κατεστημένο σας τρέμει συθέμελα και η επισκεψιμότητα στο site σας θα ακολουθήσει τα νούμερα του Πασόκ(δε πιάνουν οι εξεταστικές που είναι σαν τις εκλογές...)!"

Άκη τα γράφω αυτά, μόνο και μόνο, γιατί βρήκα πολύ μετριοπαθή την απάντηση του morrison, σε αυτά που γράφεις! Οπότε άμα ήθελες να προκαλέσεις περισσότερο, ας έγραφες κάτι σαν το παραπάνω. Πέρα από τη γραφική κατηγορία σου που βγάζεις το απωθημένο σου, και εγώ δε πολυκαταλαβαίνω αν αξίζει το deree, τέτοια δημοσίευση γιατί από όσο ξέρω τουλάχιστον σε επίπεδο προπτυχιακό το επίπεδο των σπουδαστών δε λέει και πολλά, αλλά και οι τίτλοι μαστερ, έχουν κάτι από πάντειο με υπερβολική όμως δόση ηγετικής αύρας. Ίσως και να είναι και αξιόλογο, αλλά κάποιες ιστορίες γνωστών μου, αποδεικνύουν το αντίθετο. Όποιος ξέρει τίποτα σχετικό, ας τοποθετηθεί.
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Atakama

Δημοσίευσηαπό morisson » Κυρ, 01 Απρ 2012 2:57 pm

Kouf έγραψε:Εγω παντως δηλωνω επισημως την στηριξη της ανακοινωσης και την απομακρυνση μου απο τον Εγκελαδο...Κολλημενοι :finger:

Δεν κατάλαβα την ειρωνεία του ποστ, αλήθεια.Και οκ δεν μας αφορούν τι κάνετε μέσα στον Εγκέλαδο και στον κάθε Εγκέλαδο.Μην γράφετε offtopic.

Offtopic post θα διαγράφονται.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό FEM-me » Κυρ, 01 Απρ 2012 3:04 pm

FEM-me έγραψε:γιατί? δεν είναι καλά τα μεταπτυχιακά του DEREE? αν ξέρεις κάτι πες μας....

anyone?
FEM-me

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 01 Απρ 2012 3:29 pm

laptop1-1024x177.jpg
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 01 Απρ 2012 5:46 pm

Δυστυχώς, κι εγώ το περίμενα οτι οι αδιάκοπες καταλήψεις θα οδηγούσαν πολλούς συμφοιτητές μας στην αγκαλιά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης...
Reporter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες