akis έγραψε:Έλεος ρε μαλάκες...!!!
Οκ μετά το Σεπτέμβρη που είχατε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΔΑΠ και κατά των δυνάμεων που αγωνίστηκαν ενάντια του νόμου, είχα θυμώσει πολύ και γι αυτό φέτος δε γράφω σχεδόν καθόλου γιατί κατάλαβα ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι τα μαθηματάκια σας, ο κώλος σας και τίποτε άλλο.
Παρόλα αυτά νόμιζα ότι τουλάχιστον κάνετε μια ανιδιοτελή προσπάθεια με το mqn στην οποία έχω συμμετέχει ενεργά στο παρελθόν στα πλαίσια βελτίωσης του δημόσιου Πανεπιστημίου. Τώρα καταρρίπτεται και αυτό. Σίγουρα θα έχει παιχτεί κάποια κομπίνα δε μπορεί να διαφημίζεται εδώ πέρα το DEREE, μάλλον θα τα έχετε αρπάξει. Μηδέν σεβασμός σε ότι έχει απομείνει από το δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο που φέτος οριακά λειτουργεί λόγω των πολιτικών υποχρηματοδότησης που το απαξιώνουν ώστε να στραφεί ο κόσμος στα ιδιωτικά. Κι εσείς σα γάτες που είστε ήρθατε σε συνεννόηση με το DEREE για να πουλήσει κανένα μεταπτυχιακό του κώλου στους φοιτητές. Μάλλον είστε γελασμένοι που θα πάει κανένας απόφοιτος με τα 63+ μαθήματα που έχει περάσει να πάει να κάνει μεταπτυχιακό στο ιδιωτικό.
ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ MQN...
Αυτή είναι η τελευταία μου δημοσίευση στο φόρουμ αυτό...
Kouf έγραψε:Εγω παντως δηλωνω επισημως την στηριξη της ανακοινωσης και την απομακρυνση μου απο τον Εγκελαδο...Κολλημενοι
FEM-me έγραψε:γιατί? δεν είναι καλά τα μεταπτυχιακά του DEREE? αν ξέρεις κάτι πες μας....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες