27/09-29/09: 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: 27/09-29/09: 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό andskia » Σάβ, 14 Σεπ 2013 5:55 pm

Νομιζω εχεις αδικο.
Site αριστερων θα ηταν σε περιπτωση που δεξιοι ερχονταν εδω στο forum και διαγραφονταν τα μηνυματα τους.
Θα ηταν επισης αριστερο το site σε περιπτωση που τα μελη της θα ανηκαν σε καποιο κομμα.
Αποψεις παρουσιαζονται στο forum των ατομων που ανηκουν σε αυτο.Οποτε γιατι δεν σε προβληματιζει το γεγονος για το οποιο δεξιοι δεν γραφουν? Τους εχει απαγορευσει κανεις να μπαινουν, ή μηπως δεν τους συμφερει ?
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό twinkle » Σάβ, 14 Σεπ 2013 6:05 pm

η γνωμη μου για τους δεξιους ειναι απλα οτι ειναι δικη τους βλακεια να μην μπαινουν. Η συγκεκριμενη δημοσιευση δεν ειναι μια αποψη αλλα νομιζω καθαρα προβολη του φεστιβαλ συριζα κ πιστευω οτι δεν ειχε θεση εδω. τελος παντων δεν θελω να προκαλεσω καμια αντιπαραθεση μπορω απλα να παραβλεψω την δημοσιευση και να κοιταζω μονο οσα με ενδιαφερουν, απλα προτιμησα πρωτα να εκφρασω την αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Lion » Σάβ, 14 Σεπ 2013 6:50 pm

έχω την εξής απορία όταν προβάλλεις μια ταινία που σου αρέσει, μια είδηση που σου έκανε ενδιαφέρον, ένα κείμενο ή ένα άρθρο εκει δεν αποτελεί "προβολή" της ταινίας ή είδησης ή άρθρου....? μην υπερβάλουμε για ένα νεολαιίστικο φεστιβάλ πρόκειται... καποιους ίσως τους ενδιαφέρει... άλλωστε το mqn σαν φόρουμ δεν είναι για να συζητάμε μόνο για τα μαθήματα τη σχολή και για να κατεβάζουμε θέματα..., είναι για να έχουμε ένα ηλεκτρονικό χώρο να επικοινωνούμε , και να ανταλλάζουμε ιδέες απόψεις προτάσεις οτι αλλο θελουμε τελος παντων...
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Κυρ, 15 Σεπ 2013 1:37 pm

ευαβ έγραψε:τωρα με συγχωρειτε που ανακατευομαι, αλλα θεωρειτε οτι ενα τετοιο θεμα πρεπει να βρισκεται στην σελιδα του MQN ? Ναι το καταλαβαινω η πολιτικη εχει θεση στο πανεπιστημιο και πολλες φορες γινεται στο site συζητηση πολιτικη, αλλα ομως να γινεται κ τετοια προβολη κομματος? για ποιο λογο? μετα εχουν πραγματικα δικιο οσοι πανε να υποστηριξουν οτι το ΜQN ειναι site αριστερων! εγω πιστευω πως δεν ειναι.. ομως οσο επιτρεπεται κατι τετοιο δεν εχω αποδειξεις!. εφοσον μπαινω σε ενα ιστοτοπο που αφορα την σχολη πολιτικων μηχανικων θελω να ενημερωθω για οτι ειναι σχετικο με αυτην, θεωρω οτι η διαφιμηση του συριζα και του καθε 'συριζα' δεν εχει θεση εδω. αν κανω λαθος συγχωρεστε με απλα δεν συμφωνω με ολο αυτο!

Θα απαντήσω στην παρατήρησή σου και σ' ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό. Το φόρουμ έχει κατά βάση άξονα λειτουργίας τη σχολή κι ό,τι έχει να κάνει με αυτήν, συνεπώς και τις παρατάξεις που καλώς ή κακώς έχουν δράση μέσα στο σύλλογο. Σε επέκταση αυτή της νοοτροπίας ο ορίζοντας του φόρουμ δε τελειώνει στη σχολή και μόνο αλλά προφανώς θίγει και θέματα κοινωνικά, πολιτικά κ.ο.κ στα οποία δρουν διάφορες ομάδες μεταξύ των οποίων και τα κόμματα. Η συμφωνία λοιπόν που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι ότι αφήνουμε να γραφτούν πράγματα από όλους τους χώρους σε μια προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών. Αν τώρα κάποιοι δεν επιθυμούν να γράψουν όπως κάνουν κάποιοι άλλοι αυτό δε σημαίνει ότι δίνει ταυτότητα στο φόρουμ. Το συγκεκριμένο θέμα, ας πούμε δε μένει εξ'αιτίας της αριστερής προπαγάνδας αλλά προς ενημέρωση και πολυφωνία. Εμείς όπως και κάθε άνθρωπος, θέλω να πιστεύω, έχουμε κάποια πιστεύω κι έχουμε σχηματίσει ορισμένες απόψεις τις οποίες εάν θέλουμε τις εκφράζουμε χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει τη διαχείριση του site. Νομίζω φαίνεται στην πλειονότητα των χρηστών ότι προσπαθούμε να χειριστούμε τα ζητήματα αμερόληπτα. Επειδή όμως πολλές φορές η διατήρηση των ισορροπιών αυτών είναι ένα λεπτό ζήτημα κι οι κακές γλώσσες περισσότερες αυτό πιθανώς να αλλάξει και να μην επιτρέπεται καμία ανακοίνωση κομματικού χώρου εκτός πανεπιστημίου γιατί όπως προείπα αυτή είναι η συμφωνία που έχουμε την παρούσα στιγμή.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες