Γιώργος Αυτιάς: «Μία πλάκα κάναμε και τσιμπήσανε όλοι» Σάλο προκάλεσε το βίντεο που προέβαλε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του «Καλημέρα» αφού πολλοί κατηγόρησαν το δημοφιλή παρουσιαστή πως επαναπροβάλει συνεντεύξεις.
Όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Αυτιάς προβάλει το ίδιο βίντεο δύο μέρες και συνομιλεί κανονικά με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αυτή είναι η άποψη που σχημάτισαν οι περισσότεροι.
Η τηλεοπτική «Ράδιο Αρβύλα» με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε το βίντεο αλλά πολλοί θέλησαν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των συνεντεύξεών του χωρίς να ζητηθούν οι απαραίτητες «εξηγήσεις».
Ωστόσο, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr -δεν γράφει τίποτα στην τύχη- επικοινώνησε με τον ίδιο τον κ. Αυτιά ο οποίος έδωσε διαφορετική τροπή στην υπόθεση.
Υποστήριξε πως απλά έκανε χιούμορ και «τσιμπήσανε όλοι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τόνισε πως σε κάθε εκπομπή του έχει ένα 5λεπτο στο οποίο προβάλει αποσπάσματα από τον Λάκη Λαζόπουλο ή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που μόνο σκοπό έχει να δημιουργήσει ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Εν προκειμένω σχολίασε: «Ενάμισι λεπτό χιουμοράκι ήταν… Αλλά όλοι τσίμπησαν»
Επιπροσθέτως, εξήγησε πως και με τους ΑΜΑΝ δεν έκαναν κάτι περισσότερο από χιούμορ.
Αξίζει, εν κατακλείδι, να σημειωθεί πως όσοι διαφώνησαν με την προβολή του βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ζήτησαν να παρέμβει το ΕΣΡ για τις απαραίτητες συστάσεις. Ωστόσο, ο ίδιος με απλές αλλά παράλληλα ουσιαστικές κουβέντες έβαλε οριστική τελεία στην υπόθεση.
http://www.stifora.gr/article.php?id=12154