merde_conserve έγραψε:Χμ, θα ήθελα ΠΟΛΥ να δω πόσο πολύ παίχτηκε το θέμα στο κεντρικό των ΜΜΕ. Γιατί προφανώς ενημερώθηκα από άτομα και καταστάσεις που προφανώς καμία σχέση δεν έχουν με τέτοιου είδους "ενημέρωση".
Δεν ξέρω αν διανοήστε ότι από συμπτώσεις δεν είχαμε πολλούς νεκρούς. Οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει τελείως...

Νομίζω ότι ειδικά από τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν έπειτα από τη δολοφονία του Αλέξη και τον τρόπο που καλύφθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια, έχουμε καλύτερη εικόνα για το ρόλο τους. Προσωπικά πλέον δεν περιμένω σχεδόν τίποτα από αυτού του είδους την ενημέρωση.
Όχι βέβαια πως τα βάζω όλα στο ίδιο τσουβάλι. Έχω απογοητευτεί πολύ από τα κρατικά, το "μεγάλο κανάλι" βέβαια το κράζουν πλέον σχεδόν όλοι καθημερινά, ενώ η κάλυψη των επεισοδίων από το alter μου φάνηκε αστεία. Αφού στο τέλος καταλήγω ότι είναι προτιμότερο να βλέπεις ειδήσεις του Σταρ, παρά να δέχεσαι την κατευθυνόμενη πληροφόρηση των δήθεν σοβαρών καναλιών.
Ε, το Σκάι τουλάχιστον φαίνεται να κρατάει τα προσχήματα.
Να σημειωθεί πάντως ότι η σωστή ενημέρωση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την ποιότητα της δημοκρατίας.