Άγρια καταστολή στην σημερινή πορεία

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Άγρια καταστολή στην σημερινή πορεία

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 06 Δεκ 2010 10:55 pm

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δύο παιδιά από τη σχολή μας είναι στη ΓΑΔΑ,χώρια άλλους δύο τρεις που έφαγαν το ξύλο της ζωής τους!!Οι φοιτητικοί σύλλογοι Νομικής και Φιλοσοφικής δέχτηκαν ξεκάθαρη επίθεση από τα ΜΑΤ και γενικά πλέον μιλάμε για μια πραγματικότητα που έχει ξεπεράσει κάθε σενάριο οργουελικής ή επιστημονικής φαντασίας με το ΠΑΣΟΚ να κατακρεουργεί κάθε προσπάθεια αντίστασης χτυπώντας την μοναδική ίσως πλέον κινηματική πηγή της κοινωνίας (που ευελπιστεί να ξυπνήσει και τις υπόλοιπες)!!!
Στον εθελοτυφλισμό και την υποκρισία ΔΑΠ-ΠΑΣΠ (οι μεν φεύγουν για Μπάνσκο κι ας γαμιέται ο Δίας στην κοινωνία,οι δε υιοθετούν αριστερά προσωπεία και επικαλούνται θεσμικότητες όταν το πιστόλι έχει φτάσει στον κρόταφο και μάλιστα από την ίδια τους την κυβέρνηση) ελάτε να δώσουμε αύριο την πιο πειστική απάντηση!!!
Επιβάλλεται να πάμε για τη μαζικότερη συνέλευση των τελευταίων ετών!
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΙΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ!
ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ!!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Άγρια καταστολή στην σημερινή πορεία

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:03 pm

Ποιους ρε?Στείλε μου σε ΠΜ αν δεν θες να πεις εδώ.

Για τα άλλα που λες, συμφωνώ αν και δεν έχει σημασία.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό 3gourounakia » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:04 pm

Πραγματικα η σημερινη πορεια, (παρα πολυ μαζικη αν αναλογιστει οτι τελευταια ειμαστε τρεις κι ο κουκος) δεχτηκε τετοια καταστολη, που ειχα πολυ καιρο να δω. Ειδικα στο μπλοκ Νομικης που ετυχε να ειμασταν προς το τελος, δεχτηκαμε επιθεση με τετοιο μισος, που πραγματικα απορω αν ειναι ανθρωποι αυτοι απεναντι μας που βαρανε ανθρωπους... Πρεπει χαλαρα να ηταν 30 ΜΑΤαδες ντυμενοι αστακοι, και να βαρανε και να ποδοπατουνε εμας που ειμασταν καμια δεκαρια οι οποιοι δεν τρεξαμε εγκαιρα. Μια κοπελα πχ διπλα μου, εφαγε ενα σωρο γκλοπιες στην πλατη, και επαθε νευρικο κλονισμο. Εγω τις γλυτωσα με μια γκλοπια στον ωμο.
Σ αυτη την ξεκαθαρα προκλητικη σταση πρεπει να απαντησουμε συσσωμα και μαζικα. Ολοι αυριο στο αμφιθεατρο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
3gourounakia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:22 pm

Να τονίσω ότι τα παιδιά δεν είναι συνδικαλιστές και είναι από το 3ο και το 2ο έτος :!:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:24 pm

Οι φωτογραφίες από το indymedia (όχι από το mega, το τονίζω αυτο) δείχνουν ότι στην μαθητική πορεία, οι μαθητές πετούσαν πέτρες και νεράτζια στα ΜΑΤ. Και αναρωτιέμαι, είναι υποχρεωμένοι να κάθονται να τις τρωνε;
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:26 pm

Γενικά νεράτζι από ποδοπάτημα,κλωτσίδι και γκλομπ έχει διαφορά...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό QEye » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:27 pm

Αυτή τη στιγμή έχω δύο φίλους μου στο κρατητήριο φορτωμένους με ψεύτικες κατηγορίες για αδικήματα που ποτέ δεν διέπραξαν. Αυτή τη στιγμή έχω μια φίλη από τη Νομική στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι και σ' όλο της το σώμα από άκριτη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλοκ της σχολής της.
Αυτή τη στιγμή τρέμω ολόκληρη, γιατί δεν μπορώ πια να φανταστώ πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η αξία που δίνουν στη ζωή και την ελευθερία μας.

Μπράβο τους. 2 χρόνια αφότου μας έκαναν όλους να αισθανθούμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς εκείνο το δολοφονημένο παιδί, 2 χρόνια αφότου μας έδειξαν ότι η ζωή ενός νέου δεν αξίζει τίποτα γι' αυτούς, 2 χρόνια αφότου ανατριχιάσαμε όλοι με τη σκληρότητα και τη βιαιότητα του "δημοκρατικού" μας κράτους, αποφάσισαν να μας τα υπενθυμίσουν. Αλλά μάλλον δεν θυμούνται τι έγινε την πρώτη φορά.

Νομίζω πως αν ακούσω έστω και έναν να λέει αύριο "καλά έκαναν και τους συνέλαβαν, να μην πήγαιναν στην πορεία" θα εκραγώ. Γιατί ακόμη κι αν μπορώ να αντέξω όλα αυτά, δεν θ' ανεχτώ η τρομοκρατία τους να νικήσει.

Όχι ρε! Δεν θα φοβηθούμε! Δεν θα κλειστούμε στα σπίτια μας επειδή απαγορεύσατε την κυκλοφορία και συλλαμβάνετε και ξυλοκοπείτε αθώους. Απ' το Πολυτεχνείο ρίξαμε μια χούντα το '73, και τώρα θα ρίξουμε και τη δικιά σας!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ: ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ!
QEye

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:28 pm

Inge μπορεί να έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου αλλά τώρα ας μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Απλά ας βγούν τα παιδιά από την αστυνομία σώοι και ας μην πάνε φυλακή και μετά έχουμε χρόνο να φαγωθούμε....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό Nysta » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:49 pm

καλα ingenieurin, ειλικρινά αυτό έχει περάσει κάθε όριο. Τρώμε το ξύλο, τρώμε τα δακρυγόνα, τρώμε την καταστολή την ίδια σ'αυτή τη χούντα, μόνο και μόνο επειδή διαδηλώνουμε στις 6 δεκέμβρη!!! Ενάντια στην καταστολή, ενάντια σε ότι μας καταπιέζει!!!Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες να σε μετατοπίσω σε κάτι , αλλά θα σου πώ ένα πράγμα. Στις 5 μάη όταν η Marfin καιγότανε , τα <<παλικάρια>> των ΜΑΤ περίμεναν δίπλα στο τζάμι της τράπεζας και αγριοκοιτούσαν την πορεία , την ώρα που περίμεναν την πυροσβεστική. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να μην είναι καν συντροφός μου, και ούτε με νοιάζει, ο οποίος έσπασε με το γυμνό του χέρι το τζάμι της τράπεζας(έιδα το χέρι του κομμένο), ενώ τα παλικάρια φωρώντας τα γάντια τους και τον σούπερ εξοπλισμό τους κολλόνανε να πάνε μέσα σε ένα κτίτριο που είχαν φυλακιστεί αθώοι εργαζόμενοι.
Απέναντι σε αυτά τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ το μόνο που αξίζει είναι αντίδραση και οργή.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΟΥ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Απέναντι σε κάθε μορφής καταστολή, η νεολαία πρέπει να απαντάει με αγώνες , και αυτό το αποδεικνύουμε μόνο συμμετέχοντας σε γενικές συνελεύσεις και πορείες. ΌΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦ. 1,2.
Δεν θα γίνουμε η γενιά της υποταγής, θα γίνουμε η γενιά της ανατροπής!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό asouxes » Δευτ, 06 Δεκ 2010 11:55 pm

Δεν είναι κατάσταση αυτή...να την πληρώνουν οι διαδηλωτές, και για ποιο λογο;
επειδή τόλμησαν να διαδηλώσουν;
κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις πορείες λέγοντας ότι δεν θα αλλάξουν κάτι...οι πορείες είναι
ο πιο άμεσος τρόπος να εκδηλώσει ο δυσαρεστημένος κόσμος την αγανάκτησή του...
κάποιοι κερδίζουν ψήφους λέγοντας "Ανοιχτή Σχολή"
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΜΑ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ;
Τα σημερινά συμβάντα πρέπει να μας ενδυναμώσουν και όχι να μας αποτρέψουν από το να κατεβαίνουμε σε πορείες...άλλωστε αυτό επιδιώκουν...αυτό τους βολεύει...μία κοινωνία στην οποία κανείς δεν αντιδράει, κανείς δε διεκδικεί, κανείς δεν ενδιαφέρεται...!Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε, να βγούμε στους δρόμους
δυναμικά και να δείξουμε ότι δε συμφωνούμε!!!

Αυτή η συνέλευση πρέπει να είναι μαζική...πρέπει ως σύλλογος πολιτικών μηχανικών να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας ενεργά στη στάση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του οποιουδήποτε ΠΑΣΟΚ...!!!
έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι οι φοιτητές μπορούν να καταφέρουν πολλά...μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή...ας συντονιστούμε ΟΛΟΙ/ΕΣ μέσω του δυνατότερου όργανου του φοιτητικού συλλόγου...της Γενικής συνέλευσης...!!!
asouxes

Έτος εισαγωγής: 2009

Επόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες