Κάλεσμα Κατοίκων για το δάσος Ιλισίων

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Κάλεσμα Κατοίκων για το δάσος Ιλισίων

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 24 Ιουν 2010 10:01 pm

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ



Το δάσος Ιλισίων που βρίσκεται στην ούλοφ πάλμε και είναι περιοχή χαρακτηρισμένη από το Δήμο ως δάσος. Δήμαρχος και εργολάβοι προσπαθούν να τσιμεντοποιοίσουν ένα ακόμη χώρο πρασίνου στο Ζωγράφου! Μετά την παρέμβαση των πολιτών Ζωγράφου τα έργα προσωρινά διεκόπηκαν. Αυτό δε σημαίνει ότι σταμάτησαν και οι βλέψεις του Δημάρχου καθλως οι λαμαρίνες παραμένουν στη θέση τους περικυκλώνοντας το πάρκο. Με αφορμή τις επικείμενες κινήσεις του δημάρχου καλείται από την Επιτροπή Κατοίκων για τη σωτηρία του δάσους Ιλισίων συνέλευση αύριο στις 7 στο ίδιο το πάρκο(Ούλωφ Πάλμε, απέναντι από τις φοιτητικές εστίες φιλοσοφικής). Η τύχη του πάρκου είναι στα χέρια μας!!!



ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ
http://syneleysizografou.blogspot.com/
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta
 
Δημοσιεύσεις: 619
Εγγραφή: Πέμ, 08 Οκτ 2009 3:49 am
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Κάλεσμα Κατοίκων για το δάσος Ιλισίων

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 25 Ιουν 2010 9:48 pm

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο πάρκο έγινε εκτενής αναφορά της παρέμβασης των πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο χθές το απόγευμα. Ο Δήμαρχος Καζάκος αγνόησε επειδηκτικά την παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτών που αντιτίθενται στην επικείμενη τσιμεντοποίηση του δάσους και δε δίστασε να τους χαρακτηρίσει ανοιχτά ''κάφρους'' δίνοντας μας τη δυντότητα να κατανοήσουμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Παράλληλα έδωσε το λόγο μόνο σε ένα πολίτη ο οποίος εμφανίστηκε μόνος του και είπε πως βρίσκει την κίνηση του δήμου προσοδοφόρα όσον αφορά την ανάπτυξη της περιοχής. Η κινητοποίηση συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική του Δήμου να καταστρέψει τους χώρους πρασίνου της πόλης Ζωγράφου. Θα κλειστεί ραντεβού με το δασαρχείο όπου οι πολίτες Ζωγράφου θα παρέμβουν για να εξετάσει το θέμα. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας!!! Επόμενο ραντεβού και πάλι στο πάρκο(ούλωφ πάλμε απέναντι από τις εστίες ΦΕΠΑ) την δευτέρα 18:00 για να προταθούν περαιτέρω δράσεις για την προστασία του.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta
 
Δημοσιεύσεις: 619
Εγγραφή: Πέμ, 08 Οκτ 2009 3:49 am
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Κάλεσμα Κατοίκων για το δάσος Ιλισίων

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 30 Ιουν 2010 7:59 pm

Ενημερωτικά πλέον(σε περίπτωση που θέλει να έρθει κάποιος, :problem: ) τη δευτέρα πραγματοποιήθηκαν κάποιες δράσεις δενδροφύτευσης και ''ανανέωσης'' του δάσους, υπήρξε συννενόηση με το δασαρχείο αλλά η απάντηση εκκερεμεί ακόμα. Νέο κάλεσμα της αυτόνομης συνέλευσης ζωγράφου και της επιτροπής κατοίκων για τη σωτηρία του δάσους Ιλισίων την παρασκευή ώρα 19:00 για την ανάληψη επιπλέον δράσεων.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta
 
Δημοσιεύσεις: 619
Εγγραφή: Πέμ, 08 Οκτ 2009 3:49 am
Έτος εισαγωγής: 2009


Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες