*Oxydo
Το post μου δεν ειχε σκοπο να ειναι δακρυβρεχτο. Προσπαθησα να διατυπωσω μια αλλη αποψη. Αλλα χαιρομαι που σε συγκινησε, σημαινει οτι το διαβασες με προσοχη και το καταλαβες.
*ΧΡΙΣΤΙΝΑ
"δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να μπαίνει ο καθένας και να παρουσιάζει το προσωπικό του πρόβλημα ως μέσο πίεσης στους εργαζομένους ώστε να λήξουν την απεργία τους" δε βρισκω κατι ευπρεπες να σχολιασω και εξαλλου νομιζω δε χρειαζεται καν σχολιασμο..
*κυριε Ευστρατιαδη
δεν ξερω σε ποια επικοινωνιακα επιτελεια αναφερεστε, αλλα η αποψη μου οσον αφορα τις πελατειακες σχεσεις των κυβερνησεων που περασαν τα τελευταια 20 χρονια με τους πολιτες ειναι αυτη, γιατι εδω μεγαλωσα και την εβλεπα στο σπιτι μου στους γνωστους μου, γυρω μου και δεν περιμενα το δελτιο των 8 να με ενημερωσει. Με ολο το σεβασμο, δε θα κατσω να κατηγορησω το κακο κρατος που απολυει τους κακομοιρους πολιτες, λες και το κρατος ειναι μια αοριστη εννοια που ηρθε απο αλλο πλανητη για να μας βασανισει. Οι πολιτες ψηφισαν, αποφασισαν, συνεργαστηκαν, και εμπλεχθηκαν σε ενα γλοιωδες αλλησβερισι και τωρα το παιζουν αγνοι και αθωοι. Πρεπει καποια στιγμη ολοι να αναλαβουν τις ευθυνες τους. Ειναι η αποψη μου και ελπιζω να μην προσβαλλει καποιον.
Η ερωτηση για τα ερωτηματολογια απαντηθηκε απο τον amazing_happens αλλα θελω να συμπληρωσω οτι ναι αντεδρασα μια φορα στην αδικια ενος καθηγητη και τον ιουλιο κοπηκα για 5η φορα με 4 στο μαθημα του. Ποσα χρονια μπορει να παρει να μαθεις μισο βαθμο ακομα..? Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαδικασια που να μας προστατευει απο την αυθαιρεσια των καθηγητων και δεν ειδα να λεγεται ποτε κατι για αυτο.
Οσο για το πως μπαινουν οι βαθμοι, ειπα μια φραση και ο καθενας σκεφτηκε ενα διαφορετικο τροπο με τον οποιο διαπλεκονται οι φοιτητικες παραταξεις με τους βαθμους..Στις καλες περιπτωσεις ειναι οπως ειπατε αντιγραφες ή ματινες/φροντιστηρια αλλα αυτο που εννοουσα ειναι ας παρω ενα τηλεφωνο απο την ταδε παραταξη να μετατρεψω το 4 σε 5.
Δεν ειναι ουτε λαικο δικαστηριο εδω ουτε παραθυρο να βγαινω πλατη και να κανω καταγγελιες. Και για ο,τι μιλαω ειναι επειδη το εχω δει και οχι επειδη το ακουσα, μου το ειπε καποιος ή το ειπε ο ευαγγελατος στο ΣΚΑΙ. Για να προλλαβω αλλες τυχον καλοπροαιρετες παρατηρησεις. Και ειναι πραγματα που τα ξερουν ΟΛΟΙ. Για να μη βγαινω λοιπον off topic, απλα προσπαθω να πω οτι θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να στηριξω το πολυτεχνειο και το προσωπικο του αν δεν ηταν τοσο διεφθαρμενο και αυθαιρετο. Προσωπικα αν ξαναεκανα την επιλογη θα προτιμουσα να δουλευω και να πληρωνω διδακτρα στο εξωτερικο παρα να σπουδασω στο ΕΜΠ.