Έπειτα από ένα σύντομο γκουγκλάρισμα είδα σε κομματικά σάιτ άλλων σχολών ότι ο σύλλογος καθηγητών αποφάσισε απεργία μέχρι Παρασκευή χωρίς όμως να είναι, λέει, δεσμευτικό.. Αναμένω και εγώ λεπτομέρειες
στο semfe.gr λέει ότι αποφάσισαν απεργία μέχρι την παρασκευή. Έχω στείλει mail στον κ.Τσινιά αναφορικά με την εξέταση της ανάλυσης 2, όταν απαντήσει θα στείλω.
Η μαζική Γ.Σ. του Συλλόγου ΔΕΠ ΕΜΠ αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία 4ήμερη προειδοποιητική απεργία (Τρί 11/09 - Παρ 14/09) και Γ.Σ. τη Δευτ. 17 /09.
αυτό στάλθηκε στα mail, δεν ξέρω αν είναι δεσμευτικό για όλους τους καθηγητές..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
dean έγραψε:Ποιο το νόημα της απεργίας αν είναι να δίνουμε κανονικα? δεν προϋποθέτει η απεργία να μην πας στη δουλειά σου?
Τελείς σε πλήρη σύγχυση. Σου προτείνω να διαβάσεις το μνημειώδες πόνημα του Roger Crooks: <Πολιτική, απεργία, παιδία και πολιτισμός. Από το έθνος - κράτος στην παγκοσμιοποίηση> (ελληνική έκδοση <Θεμελίωση> - 2010).
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Σταματήστε να είστε ερειστικοί και να επιτίθεστε με το παραμικρό. Ο μόνος λόγος που δεν έχει γίνει κανένα ban σήμερα είναι επειδή κολλάει πολύ άσχημα το site. Αργότερα μπορεί να αρχίσουν τα απροειδοποίητα. Δεν αναφέρομαι μόνο στον παραπάνω, αλλά στο κλίμα που υπάρχει σε όλες τις δημοσιεύσεις τις τελευταίες μέρες.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
Για να ξεκαθαρίσω κάτι, αυτή την στιγμή ξέρω 3 σχολές όπου τα μέλη ΔΕΠ αποφάσισαν να απεργήσουν. 2 από αυτές έχουν βγάλει ανακοίνωση επίσημη μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες τους. Οπότε για να ξέρετε αν θα δώσετε αύριο καλό θα ήταν να 'ταλαιπωρείτε' στο F5 το επίσημο site της σχολής και όχι το mqn.