Σχόλια με αφορμή τη δολοφονία υποστηρικτών της Χ.Α.

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Σχόλια με αφορμή τη δολοφονία υποστηρικτών της Χ.Α.

Δημοσίευσηαπό Reporter » Δευτ, 04 Νοέμ 2013 11:42 pm

Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τρί, 05 Νοέμ 2013 12:17 am

Reporter έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=mmvTQE7kGsg

Το θέμα εδώ είναι άλλο.
Τα τραγούδια που σ'αρέσουν τα βάζεις στην ενότητα "Τι ακούτε τώρα;". :?
shoukar

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 05 Νοέμ 2013 12:23 am

shoukar έγραψε:

Το θέμα εδώ είναι άλλο.
Τα τραγούδια που σ'αρέσουν τα βάζεις στην ενότητα "Τι ακούτε τώρα;". 8-)

Με στριμώξανε τα ατράνταχτα επιχειρήματα των ακροδεξιών τρολλ, που δεν προσφέρουν καν χιούμορ αλλά γαμάνε την συζήτηση διαστρεβλώνοντας τους άλλους γράφοντες, ή αναμασώντας την ίδια και την ίδια παπαρολογία για πράγματα που έχουν απαντηθεί. Τα βρήκα σκούρα μπροστά στην καινοτόμο φιλελεύθερη πολιτική τους σκέψη, και είπα να απαγκιστρωθώ εγκαίρως από τη συζήτηση με ένα τραγουδάκι.
Reporter

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τρί, 05 Νοέμ 2013 12:33 am

Spoiler: show
Reporter έγραψε:
Jason_ab έγραψε:Βλέποντας την φωτογραφία αυτή βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα οτι είναι φασίστες, χουλιγκανικής νοοτροπίας, μέσου μορφωτικού επιπέδου, φανατισμένα πρόβατα τα οποία έχουν κάνει τουλάχιστον 3 φόνους ο καθένας. Ειδικά ο μπρατσαράς φαίνεται παιδί μου απο μακριά. Ηλίθιος εντελώς.
Κι εγώ που στεναχωρήθηκα επειδή λέω "παιδιά είναι μπορεί απλά κάποιος να έχει χέσει μέσα στο κεφάλι τους κι όταν μεγαλώσουν να βάλουν μυαλό", όπως λέω για μερικούς μερικούς άλλους...

Καλά τους κάνανε λοιπόν. Η λύση δεν είναι να μορφώσουμε τους φασίστες, η λύση είναι ο Θάνατος.
Το ερώτημα είναι γιατί τους χαρίσαμε την ζωή τόσα χρόνια.
Για να γλιτώσουμε χρόνο στο μέλλον προτείνω να πάρουμε απο ένα αυτόματο όπλο, να γυρίσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και οποιον ξυρισμένο βλέπουμε να τον καθαρίσουμε επι τόπου. Δεν χρειάζονται πολλοί, 10 άτομα να μαζευτούμε σε ένα απόγευμα καθαρίσαμε.
Έτσι θέλουν τα φασιστάκια
Τον φασισμό δεν τον ψηφίζεις, τον τσακίζεις
Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες.
Αν και πιστεύω πως πρέπει να βγάλουμε καινούριο σύνθημα σχετικό με τους πυροβολισμούς. Πού να στήνουμε εξέδρες για κρέμασμα τώρα...

Έτσι ρε παιδιά. Να δείξουν επιτέλους οι πεφωτισμένοι, έξυπνοι, ανώτατης εκπαίδευσης νέοι, την κουλτούρα και την κοινωνική μόρφωσή τους.

Σταμάτα να φανατίζεις και να φανατίζεσαι! Η έλλειψη ψυχραιμίας είναι κακός σύμβουλος! Το θέμα είναι να τους απομονώσουμε στον υπόκοσμό τους και να σκοτώνονται αναμεταξύ τους επιδιδόμενοι στα μπραβιλίκια και τις προστασίες, που τόσο καλά ξέρουν.

Αληθεια Reporter, αυτος ο Shi που δεν τον απασχολει το αυξανομενο body count (αρκει βεβαια να ειναι φασισταρια) δεν ειναι φανατισμενος και δεν φανατιζει; Αληθεια, θα καταδικασει εστω και ενας απο σας το γεγονος, αντι να κρυβεστε πισω απο ιδεολογηματα και κειμενα; Τα μονα σχολια των των "μαχητικων αριστερων" πανω στο θεμα, ειτε ειναι αποτροπιαστικα (βλεπε Shi) ειτε προσπαθουν να πεισουν για την αθωοτητα της αριστερας και το κατα ποσο μπορει να ειναι προβοκατσια τους συστηματος. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν εχει καταδικασει ανοιχτα 2 δολοφονιες. Αυτο θα πρεπει ειναι αιτια σοβαρου προβληματισμου, για το τι μυαλα κουβαλανε ορισμενοι.

Υ.Γ. Ειμαι βεβαιος οτι οι παραταξιακοι ΑΡΕΝ/ΕΑΑΚ/ΜΑΣ δαγκωνουν τα χειλια τους σκεπτομενοι τι να πουν, ωστε να ειναι politically correct και παραλληλα μεσα στα πλαισια της "γραμμης" της παραταξης/κομματος. Κατανοω τη δυσκολια σας, απο τη στιγμη που οι αποψεις που θελετε να εκφρασετε δεν ειναι καθολου μα καθολου "politically correct". Κατα βαθος πολλοι απο σας θελουν απλα να γραψουν "+1 Shi".
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό shoukar » Τρί, 05 Νοέμ 2013 12:44 am

Reporter έγραψε:
shoukar έγραψε:

Το θέμα εδώ είναι άλλο.
Τα τραγούδια που σ'αρέσουν τα βάζεις στην ενότητα "Τι ακούτε τώρα;". 8-)

Με στριμώξανε τα ατράνταχτα επιχειρήματα των ακροδεξιών τρολλ, που δεν προσφέρουν καν χιούμορ αλλά γαμάνε την συζήτηση διαστρεβλώνοντας τους άλλους γράφοντες, ή αναμασώντας την ίδια και την ίδια παπαρολογία για πράγματα που έχουν απαντηθεί. Τα βρήκα σκούρα μπροστά στην καινοτόμο φιλελεύθερη πολιτική τους σκέψη, και είπα να απαγκιστρωθώ εγκαίρως από τη συζήτηση με ένα τραγουδάκι.

Έλα, με έβγαλες και ακροδεξιό τρολλ. Μπορείς να μου πεις με ποιο συλλογισμό οδηγήθηκες στο συμπέρασμα. Μήπως το ότι καταδικάζω τη δολοφονία ή η απαρέσκειά μου στα σχόλια υπέρ δολοφονιών; Επίσης τι διαστρέβλωσα και τι αναμάσησα. Απλά σκέψου λίγο έξω από τα ιδεολογικά σου πλαίσια καμιά φορά.
Σε καταλαβαίνω αν τα βρήκες σκούρα, αλλά μην γράφεις ότι ναναι. Απλά μην γράφεις
shoukar

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 05 Νοέμ 2013 12:54 am

ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια Reporter, αυτος ο Shi που δεν τον απασχολει το αυξανομενο body count (αρκει βεβαια να ειναι φασισταρια) δεν ειναι φανατισμενος και δεν φανατιζει;

Θα σου απαντήσω με ένα παράδειγμα: όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στο Ιράκ συνέδραμαν (ουσιαστικά αποφάσισαν) να εκτελέσουν τον Σαντάμ Χουσεϊν και τους γιους του. Δηλώνω ευθαρσώς οτι δεν έκλαψα για αυτούς! Αυτό σημαίνει οτι είμαι με τους Αμερικάνους και υπέρ της εισβολής στο Ιράκ?

ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια, θα καταδικασει εστω και ενας απο σας το γεγονος, αντι να κρυβεστε πισω απο ιδεολογηματα και κειμενα;

Σου δηλώνω απερίφραστα οτι το καταδικάζω, αλλά νιώθω οτι απευθύνομαι σε κάποιον που δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει τι γράφουν οι υπόλοιποι, αλλιώς θα το θεωρούσες αυτονόητο οτι το καταδικάζω. Και το καταδικάζω για τον απλούστατο λόγο οτι είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι την δολοφονία αυτή την παρήγγειλαν μηχανισμοί που καμμιά σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και την αριστερά. Δεν ξέρω ποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι ή πληρωμένοι βρέθηκαν να το φέρουν εις πέρας, αλλά λίγη σημασία έχει. Ακόμα, ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα οτι οι ίδιοι μηχανισμοί δεν θα βάλουν σε κανα μήνα από τώρα άλλους χρήσιμους ηλίθιους, να εκτελέσουν κάποιους κνίτες έξω από τα γραφεία του κκε, κάποιους εαακίτες σε κάποια κατάληψη ή κάποιους αρενίτες σε κάποιο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο (και καλά ως αντίποινα για τους χρυσαυγίτες) , με στόχο να προκαλέσουν κλίμα τρομοκρατίας και να επιτύχουν τεχνητά τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της αριστεράς. Μπορεί να δημιουργηθεί τέτοια κατάσταση μαζικού τρόμου που να φοβάται κανείς να μοιράσει και ένα απλό φυλλάδιο με αυτά που πιστεύει. Τελικός σκοπός βέβαια αυτού του σκηνικού θα είναι σίγουρα η σταθεροποίηση του συστήματος, και όχι η αποσταθεροποίηση όπως αναμασούν καθημερινά οι λογής λογής δημοσιοκάφροι.
Τέλος, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως αυτές οι δολοφονίες διευκολύνουν την πολιτική δράση του κκε , του συριζα και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς? Διευκολύνουν την καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο? Η επόμενη απεργία θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία λόγω των δολοφονιών? Πες μου γιατί είμαι βλάκας και κολλημένος και δεν μπορώ να καταλάβω.
@shoukar
Για τον Jason_ab μιλάω κυρίως. Σόρρυ που στο λέω αλλά και αυτά που ρωτάς εσύ είναι απαντημένα και αυτονόητα.
Reporter

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τρί, 05 Νοέμ 2013 1:57 am

Reporter έγραψε:Θα σου απαντήσω με ένα παράδειγμα: όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στο Ιράκ συνέδραμαν (ουσιαστικά αποφάσισαν) να εκτελέσουν τον Σαντάμ Χουσεϊν και τους γιους του. Δηλώνω ευθαρσώς οτι δεν έκλαψα για αυτούς! Αυτό σημαίνει οτι είμαι με τους Αμερικάνους και υπέρ της εισβολής στο Ιράκ?

Ουτε εγω "εκλαψα" για τους χρυσαυγιτες, οπως δεν κλαιω για τον καθενα που μπορει να πεθανει καθημερινα. Δεν ειμα και τοσο ευαισθητος και στην τελικη δεν ζηταω απο κανεναν να ειναι. Αυτο που ζηταω ειναι αφενος προβληματισμος και αφετερου μετριοπαθεια και κοινη λογικη. Το παραδειγμα σου ομως ειναι τουλαχιστον ατυχες. Θες να μου πεις οτι συγκρινεις 2 φασιστες μεν, νεαρα παιδια που μπορει να εστρωναν καποια στιγμη δε, με εναν δικτατορα που ευθυνεται για αμετρητα εγκληματα; Σκεψου οτι δεν μιλαμε για τον Μιχαλολιακο και τον Κασιδιαρη....

Reporter έγραψε:αλλά νιώθω οτι απευθύνομαι σε κάποιον που δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει τι γράφουν οι υπόλοιποι, αλλιώς θα το θεωρούσες αυτονόητο οτι το καταδικάζω.

Εχω διαβασει πολυ προσεκτικα ολα τα σχολια και οτι πιο κοντινο μπορει να θεωρηθει καταδικη του συμβαντος ειναι αυτο:
Oxydo έγραψε:ούτε υποβαθμίζω/επιδοκιμάζω το περιστατικό
στο οποιο ουσιαστικα ο Oxydo λεει απλα οτι δεν επιδοκιμαζει το περιστατικο. Αν θες μπορεις να μου υποδειξεις που ακριβως φαινεται η σαφεστατη καταδικη εκ μερους σου η εκ μερους οποιουδηποτε.

Reporter έγραψε:Και το καταδικάζω για τον απλούστατο λόγο οτι είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι την δολοφονία αυτή την παρήγγειλαν μηχανισμοί που καμμιά σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και την αριστερά.

Δηλαδη αν αποδειχτει οτι εχει σχεση η αριστερα, θα παρεις πισω την καταδικη σου;;; :wtf:

Reporter έγραψε:Ακόμα, ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα οτι οι ίδιοι μηχανισμοί δεν θα βάλουν σε κανα μήνα από τώρα άλλους χρήσιμους ηλίθιους, να εκτελέσουν κάποιους κνίτες έξω από τα γραφεία του κκε, κάποιους εαακίτες σε κάποια κατάληψη ή κάποιους αρενίτες σε κάποιο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο (και καλά ως αντίποινα για τους χρυσαυγίτες) , με στόχο να προκαλέσουν κλίμα τρομοκρατίας και να επιτύχουν τεχνητά τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της αριστεράς.

Αληθεια εχεις αποδειξεις που κρατας για σενα, σχετικα με την ενοχη των "κρατικων/παρακρατικων μηχανισμων"; Γιατι σε κοβω πολυ σιγουρο. Εγω παλι δεν ειμαι. Φυσικα δεν θα εκπλαγω αν αποδειχτει πως εχεις δικιο, αλλα απο τη στιγμη που εκφερονται αποψεις τιγκα στη μισαλλοδοξια απο ατομα ορισμενης μορφωσης και τουλαχιστον μεσης ευφυιας, δεν μου φαινεται διολου απιθανο, περιθωριακοι, πλην αριστερων αποψεων τυποι να αποφασισαν οτι πρεπει να "αγωνιστουν πιο δυναμικα" και να "τσακισουν" το φασισμο με πιο πρακτικες μεθοδους απο το να μοιραζουν φυλλαδια π.χ.

Reporter έγραψε:Τέλος, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως αυτές οι δολοφονίες διευκολύνουν την πολιτική δράση του κκε , του συριζα και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς? Διευκολύνουν την καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο? Η επόμενη απεργία θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία λόγω των δολοφονιών? Πες μου γιατί είμαι βλάκας και κολλημένος και δεν μπορώ να καταλάβω.

Δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι οι δολοφονιες ευνοουν πολιτικα την αριστερα. Φυσικα και δεν την ευννουν. Απλα εγραψα οτι πολλοι ενδομυχα συμφωνουν με τον Shi και ερχονται σε κοντρα με την politically correct γραμμη του κομματος/πραταξης σχετικα με το θεμα. Τι εννοω: η λογικη, politically correct αντιμετωπιση τετοιων περιστατικων, ειναι η αμεση και απεριφραστη καταδικη τους. Αντιθετα ομως, κανενας δεν βγηκε να καταδικασει ανοιχτα, αλλα ολοι προσπαθησαν απλα να απενοχοποιησουν την αριστερα.
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 05 Νοέμ 2013 2:51 am

ScepticEngineer έγραψε:Ουτε εγω "εκλαψα" για τους χρυσαυγιτες, οπως δεν κλαιω για τον καθενα που μπορει να πεθανει καθημερινα. Δεν ειμα και τοσο ευαισθητος και στην τελικη δεν ζηταω απο κανεναν να ειναι. Αυτο που ζηταω ειναι αφενος προβληματισμος και αφετερου μετριοπαθεια και κοινη λογικη. Το παραδειγμα σου ομως ειναι τουλαχιστον ατυχες. Θες να μου πεις οτι συγκρινεις 2 φασιστες μεν, νεαρα παιδια που μπορει να εστρωναν καποια στιγμη δε, με εναν δικτατορα που ευθυνεται για αμετρητα εγκληματα; Σκεψου οτι δεν μιλαμε για τον Μιχαλολιακο και τον Κασιδιαρη....

Το ρήμα ''έκλαψα'' το χρησιμοποίησα επειδή ο shi είπε τη φράση ''δεν θα κλάψουμε για δύο φασιστάκια''. Το παράδειγμα μπορεί να είναι λίγο αναντίστοιχο, αλλά εγώ θέλω να τονίσω εν ολίγοις, οτι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες. Τα ''παιδιά'' αυτά δεν ήταν ούτε 8χρονα, ούτε 15χρονα. Ο ένας ήταν 23 και ο άλλος 27 αν δε με απατά η μνήμη μου. Είχαν πλήρη συνείδηση οτι είχαν μπλέξει με τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ της χρυσής αυγής και δήλωναν κατά πάσα πιθανότητα περήφανοι γι αυτό. Επίσης, ακούστηκε οτι είχαν κατά κάποιο τρόπο την ευθύνη για την περιφρούρηση των γραφείων. Όποιος έχει επιφορτιστεί με τέτοια καθήκοντα, είναι σίγουρο οτι θα έχει πάρει μέρος στη δράση των ταγμάτων εφόδου, σε σακάτεμα ή και δολοφονίες μεταναστών (που περνάγαν στα ψιλά μέχρι την δολοφονία Φύσσα), σε μαθήματα για το πως να βρίσκει καρωτίδα οταν μαχαιρώνει και πολλά άλλα. Δεν ήταν άγγελοι όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν στο φατσοβιβλίο. Μη με ρωτήσεις πάλι αν έπρεπε να πεθάνουν γι αυτό. Σου απάντησα σε προηγούμενο ποστ. Εδώ απαντάω απλά γιατί δεν έκλαψα.

ScepticEngineer έγραψε:στο οποιο ουσιαστικα ο Oxydo λεει απλα οτι δεν επιδοκιμαζει το περιστατικο. Αν θες μπορεις να μου υποδειξεις που ακριβως φαινεται η σαφεστατη καταδικη εκ μερους σου η εκ μερους οποιουδηποτε.

Τί άλλο θες να σου πει? Υπάρχει εκτός των άλλων για κάθε αριστερό μία περηφάνια απέναντι σε κάθε φασιστάκι εδώ μέσα, που του ζητάει εμμέσως δήλωση νομιμοφροσύνης, λες και είναι ένοχος. Όσο για μένα, έλεος, για να διευκολύνω τη συζήτηση μόλις στο προηγούμενο ποστ έριξα τα μούτρα μου και καταδίκασα απερίφραστα την ενέργεια, και εξήγησα και τους λόγους που δεν έχω πρόβλημα να την καταδικάσω.

ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια εχεις αποδειξεις που κρατας για σενα, σχετικα με την ενοχη των "κρατικων/παρακρατικων μηχανισμων"; Γιατι σε κοβω πολυ σιγουρο. Εγω παλι δεν ειμαι. Φυσικα δεν θα εκπλαγω αν αποδειχτει πως εχεις δικιο, αλλα απο τη στιγμη που εκφερονται αποψεις τιγκα στη μισαλλοδοξια απο ατομα ορισμενης μορφωσης και τουλαχιστον μεσης ευφυιας, δεν μου φαινεται διολου απιθανο, περιθωριακοι, πλην αριστερων αποψεων τυποι να αποφασισαν οτι πρεπει να "αγωνιστουν πιο δυναμικα" και να "τσακισουν" το φασισμο με πιο πρακτικες μεθοδους απο το να μοιραζουν φυλλαδια π.χ.

Κοίτα, οι εποχές είναι πολύ περίεργες και το σύστημα τραβάει ζόρια. Απόπειρες δολοφονίας (ή και συγκαλυμμένες δολοφονίες) , η χρυσή αυγή έχει κάνει και στο παρελθόν. Τότε δεν είδα να γίνεται καμμιά απόπειρα εναντίον του Κασιδιάρη ή του Μιχαλολιάκου. <<Σημειωτέον , ο τελευταίος πριν 30 χρόνια έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους που προβάλλονταν προοδευτικές ταινίες. Αυτό πως σου φαίνεται ??? Το καταδικάζεις??>> Απλά τώρα διευκολύνει πολύ το σύστημα να υπάρχει ένας φαύλος κύκλος δήθεν αντιποίνων για να εμπεδωθεί το κλίμα τρομοκρατίας, και αντί να πολιτικοποιούνται οι αντιστάσεις να καθεται ο καθένας ''ασφαλής'' στον καναπέ του, μην τυχόν τον βρει καμμιά αδέσποτη.
Επίσης, όσοι παραγγέλνουν δολοφονίες 2+ ατόμων, και τις αναθέτουν σε επαγγελματίες εκτελεστές, σίγουρα δεν το κάνουν επειδή διαθέτουν περίσσευμα επαναστατικής τεστοστερόνης ή επειδή αγανάκτησαν αφελώς. Από την άλλη χρήσιμοι ηλίθιοι ή πληρωμένοι μπορεί πάντα να βρεθούν.

ScepticEngineer έγραψε:Δηλαδη αν αποδειχτει οτι εχει σχεση η αριστερα, θα παρεις πισω την καταδικη σου;;;

Κοίτα, και ο Ρουπακιάς μόλις έσφαξε τον Φύσσα, δασκαλεμένος από τον Κασιδιάρη , άρχισε να λέει οτι ήταν μέλος του κκε παλιά, κάτι το οποίο αποδείχθηκε οτι ήταν άθλιο ψέμα που αναπαρήγαγε και ο Ευαγγελάτος. Δεν αποκλείω να βγει καμμιά προκήρυξη φτιαγμένη σε κάποια μυστική υπηρεσία και να έχει μέσα αναλύσεις για τον Νετσάγιεφ ή για την ο.π.λ.α. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Αλλά η αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) που έχει αναφορές στο μαζικό κίνημα, και καθημερινή επαφή με τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας , δε υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοιες αυτοκαταστροφικές τάσεις και να βρίσκεται ταυτόχρονα πίσω από τέτοιες ενέργειες. Άρα δεν θα χρειαστεί να πάρω και πίσω την καταδίκη μου.

ScepticEngineer έγραψε: δεν μου φαινεται διολου απιθανο, περιθωριακοι, πλην αριστερων αποψεων τυποι να αποφασισαν οτι πρεπει να "αγωνιστουν πιο δυναμικα" και να "τσακισουν" το φασισμο με πιο πρακτικες μεθοδους απο το να μοιραζουν φυλλαδια π.χ.

Πρώτα απ όλα, και επιχειρησιακά δεν είναι εύκολο για τον κάθε τυχαίο τύπο που θέλει να βγει εκτός γράμμης του κόμματός του να ''τσακίσει'' τοιουτοτρόπως (όπως λες) τους φασίστες. Αυτό δεν είναι ένα μια σύγκρουση με ρόπαλα μεταξύ αντικρουόμενων ομάδων στα Εξάρχεια ή στον Άγιο Παντελεήμονα. Χρειάζεται πρόσβαση σε όπλα, εμπειρία, επιχειρησιακό σχέδιο, πληροφόρηση οτι η ομάδα διασ άλλαζε βάρδια την συγκεκριμένη στιγμή και άλλες δυνατότητες. Το τυχαίο μέλος κάποιας αντιφασιστικής ή αριστερής οργάνωσης , αν τυχόν παρασυρόταν σε τέτοιες ενέργειες ή θα έπεφτε νεκρό από τους εκπαιδευμένους εγκληματίες της χρυσής αυγής, ή θα πιανόταν από την αστυνομία σε 1 ώρα το πολύ.

ScepticEngineer έγραψε:Δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι οι δολοφονιες ευνοουν πολιτικα την αριστερα. Φυσικα και δεν την ευννουν. Απλα εγραψα οτι πολλοι ενδομυχα συμφωνουν με τον Shi και ερχονται σε κοντρα με την politically correct γραμμη του κομματος/πραταξης σχετικα με το θεμα. Τι εννοω: η λογικη, politically correct αντιμετωπιση τετοιων περιστατικων, ειναι η αμεση και απεριφραστη καταδικη τους. Αντιθετα ομως, κανενας δεν βγηκε να καταδικασει ανοιχτα, αλλα ολοι προσπαθησαν απλα να απενοχοποιησουν την αριστερα.

Εντάξει, κι εγώ σκέφτομαι οτι ενδόμυχα ενστερνίζεσαι τον Χρήστο Γιανναρά από την καθημερινή που ζητούσε να συλληφθεί ο ''Σταλινομαλάκας'' Κουτσούμπας, ως δήθεν ηθικός αυτουργός των δολοφονιών. Αλλά με ενδόμυχες σκέψεις δεν γίνεται πολιτική και γόνιμος διάλογος.
Reporter

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τρί, 05 Νοέμ 2013 3:59 am

Reporter, πως σου φαίνονται οι συνάδελφοι ρε? Πολύ ανεξάρτητη και απο-ιδεολογικοποιημένη σκέψη ρε παιδί μου. Αισθάνομαι κάπως!

(μαύρη σαπίλα.Παίζει μερικοί να είναι και πληρωμένα τρολλ της ΔΑΠ ή της ΧΑ)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 05 Νοέμ 2013 4:07 am

paktomenos έγραψε:Reporter, πως σου φαίνονται οι συνάδελφοι ρε? Πολύ ανεξάρτητη και απο-ιδεολογικοποιημένη σκέψη ρε παιδί μου. Αισθάνομαι κάπως!

Ισχύει οτι πολλοί βγαίνουν αρχικά πουλώντας ανεξαρτησία, μη επιλεκτική ευαισθησία (πχ στο θέμα των δολοφονιών), και άμα μπουν στην κουβέντα σου πετάνε ό,τι φασιστοτσιτάτο έχει ξεφουρνίσει η ''καθημερινή''.

paktomenos έγραψε:(μαύρη σαπίλα.Παίζει μερικοί να είναι και πληρωμένα τρολλ της ΔΑΠ ή της ΧΑ)

Εντάξει, μέσα από το διαδίκτυο πολλές φορές δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω. Μπορεί να ναι και κάποιος τελείως σταρχιδιστής που απλά θέλει να προκαλέσει νεύρα. Από την άλλη διαπιστώνω μια ανησυχητική αλλεργία σε πολλούς αμα πεις υπόκοσμο την χρυσή αυγή....Επίσης και κουρδισμένοι από τη δαπ μπορεί να υπάρχουν σε τόπικ γενικών συνελεύσεων ή καταλήψεων, αλλά μου είπε μια φίλη οτι οι δαπίτες έχουν γραμμή να μην γράφουν καθόλου, εκτός συγκεκριμένων ζητημάτων για τα οποία τοποθετούνται οι παράγοντες.
Τελευταία επεξεργασία από Reporter και Τρί, 05 Νοέμ 2013 4:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Reporter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης