Reporter έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=mmvTQE7kGsg
shoukar έγραψε:Reporter έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=mmvTQE7kGsg
Το θέμα εδώ είναι άλλο.
Τα τραγούδια που σ'αρέσουν τα βάζεις στην ενότητα "Τι ακούτε τώρα;".
Reporter έγραψε:shoukar έγραψε:Reporter έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=mmvTQE7kGsg
Το θέμα εδώ είναι άλλο.
Τα τραγούδια που σ'αρέσουν τα βάζεις στην ενότητα "Τι ακούτε τώρα;".
Με στριμώξανε τα ατράνταχτα επιχειρήματα των ακροδεξιών τρολλ, που δεν προσφέρουν καν χιούμορ αλλά γαμάνε την συζήτηση διαστρεβλώνοντας τους άλλους γράφοντες, ή αναμασώντας την ίδια και την ίδια παπαρολογία για πράγματα που έχουν απαντηθεί. Τα βρήκα σκούρα μπροστά στην καινοτόμο φιλελεύθερη πολιτική τους σκέψη, και είπα να απαγκιστρωθώ εγκαίρως από τη συζήτηση με ένα τραγουδάκι.
ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια Reporter, αυτος ο Shi που δεν τον απασχολει το αυξανομενο body count (αρκει βεβαια να ειναι φασισταρια) δεν ειναι φανατισμενος και δεν φανατιζει;
ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια, θα καταδικασει εστω και ενας απο σας το γεγονος, αντι να κρυβεστε πισω απο ιδεολογηματα και κειμενα;
Reporter έγραψε:Θα σου απαντήσω με ένα παράδειγμα: όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στο Ιράκ συνέδραμαν (ουσιαστικά αποφάσισαν) να εκτελέσουν τον Σαντάμ Χουσεϊν και τους γιους του. Δηλώνω ευθαρσώς οτι δεν έκλαψα για αυτούς! Αυτό σημαίνει οτι είμαι με τους Αμερικάνους και υπέρ της εισβολής στο Ιράκ?
Reporter έγραψε:αλλά νιώθω οτι απευθύνομαι σε κάποιον που δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει τι γράφουν οι υπόλοιποι, αλλιώς θα το θεωρούσες αυτονόητο οτι το καταδικάζω.
στο οποιο ουσιαστικα ο Oxydo λεει απλα οτι δεν επιδοκιμαζει το περιστατικο. Αν θες μπορεις να μου υποδειξεις που ακριβως φαινεται η σαφεστατη καταδικη εκ μερους σου η εκ μερους οποιουδηποτε.Oxydo έγραψε:ούτε υποβαθμίζω/επιδοκιμάζω το περιστατικό
Reporter έγραψε:Και το καταδικάζω για τον απλούστατο λόγο οτι είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι την δολοφονία αυτή την παρήγγειλαν μηχανισμοί που καμμιά σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα και την αριστερά.
Reporter έγραψε:Ακόμα, ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα οτι οι ίδιοι μηχανισμοί δεν θα βάλουν σε κανα μήνα από τώρα άλλους χρήσιμους ηλίθιους, να εκτελέσουν κάποιους κνίτες έξω από τα γραφεία του κκε, κάποιους εαακίτες σε κάποια κατάληψη ή κάποιους αρενίτες σε κάποιο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο (και καλά ως αντίποινα για τους χρυσαυγίτες) , με στόχο να προκαλέσουν κλίμα τρομοκρατίας και να επιτύχουν τεχνητά τον περιορισμό της πολιτικής δράσης της αριστεράς.
Reporter έγραψε:Τέλος, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως αυτές οι δολοφονίες διευκολύνουν την πολιτική δράση του κκε , του συριζα και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς? Διευκολύνουν την καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο? Η επόμενη απεργία θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία λόγω των δολοφονιών? Πες μου γιατί είμαι βλάκας και κολλημένος και δεν μπορώ να καταλάβω.
ScepticEngineer έγραψε:Ουτε εγω "εκλαψα" για τους χρυσαυγιτες, οπως δεν κλαιω για τον καθενα που μπορει να πεθανει καθημερινα. Δεν ειμα και τοσο ευαισθητος και στην τελικη δεν ζηταω απο κανεναν να ειναι. Αυτο που ζηταω ειναι αφενος προβληματισμος και αφετερου μετριοπαθεια και κοινη λογικη. Το παραδειγμα σου ομως ειναι τουλαχιστον ατυχες. Θες να μου πεις οτι συγκρινεις 2 φασιστες μεν, νεαρα παιδια που μπορει να εστρωναν καποια στιγμη δε, με εναν δικτατορα που ευθυνεται για αμετρητα εγκληματα; Σκεψου οτι δεν μιλαμε για τον Μιχαλολιακο και τον Κασιδιαρη....
ScepticEngineer έγραψε:στο οποιο ουσιαστικα ο Oxydo λεει απλα οτι δεν επιδοκιμαζει το περιστατικο. Αν θες μπορεις να μου υποδειξεις που ακριβως φαινεται η σαφεστατη καταδικη εκ μερους σου η εκ μερους οποιουδηποτε.
ScepticEngineer έγραψε:Αληθεια εχεις αποδειξεις που κρατας για σενα, σχετικα με την ενοχη των "κρατικων/παρακρατικων μηχανισμων"; Γιατι σε κοβω πολυ σιγουρο. Εγω παλι δεν ειμαι. Φυσικα δεν θα εκπλαγω αν αποδειχτει πως εχεις δικιο, αλλα απο τη στιγμη που εκφερονται αποψεις τιγκα στη μισαλλοδοξια απο ατομα ορισμενης μορφωσης και τουλαχιστον μεσης ευφυιας, δεν μου φαινεται διολου απιθανο, περιθωριακοι, πλην αριστερων αποψεων τυποι να αποφασισαν οτι πρεπει να "αγωνιστουν πιο δυναμικα" και να "τσακισουν" το φασισμο με πιο πρακτικες μεθοδους απο το να μοιραζουν φυλλαδια π.χ.
ScepticEngineer έγραψε:Δηλαδη αν αποδειχτει οτι εχει σχεση η αριστερα, θα παρεις πισω την καταδικη σου;;;
ScepticEngineer έγραψε: δεν μου φαινεται διολου απιθανο, περιθωριακοι, πλην αριστερων αποψεων τυποι να αποφασισαν οτι πρεπει να "αγωνιστουν πιο δυναμικα" και να "τσακισουν" το φασισμο με πιο πρακτικες μεθοδους απο το να μοιραζουν φυλλαδια π.χ.
ScepticEngineer έγραψε:Δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι οι δολοφονιες ευνοουν πολιτικα την αριστερα. Φυσικα και δεν την ευννουν. Απλα εγραψα οτι πολλοι ενδομυχα συμφωνουν με τον Shi και ερχονται σε κοντρα με την politically correct γραμμη του κομματος/πραταξης σχετικα με το θεμα. Τι εννοω: η λογικη, politically correct αντιμετωπιση τετοιων περιστατικων, ειναι η αμεση και απεριφραστη καταδικη τους. Αντιθετα ομως, κανενας δεν βγηκε να καταδικασει ανοιχτα, αλλα ολοι προσπαθησαν απλα να απενοχοποιησουν την αριστερα.
paktomenos έγραψε:Reporter, πως σου φαίνονται οι συνάδελφοι ρε? Πολύ ανεξάρτητη και απο-ιδεολογικοποιημένη σκέψη ρε παιδί μου. Αισθάνομαι κάπως!
paktomenos έγραψε:(μαύρη σαπίλα.Παίζει μερικοί να είναι και πληρωμένα τρολλ της ΔΑΠ ή της ΧΑ)
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης