Φοιτητικές εκλογές 2011

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Φοιτητικές εκλογές 2011

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:16 pm

apo7 έγραψε:Αν αυτη η προσπαθεια γινοταν συντονισμενα, απο ανθρωπους με αποψεις και ορεξη να κανουν κατι για τη σχολη, οσο σαμποταζ και να υπαρχει αν η προσπαθεια αυτη αξιζει θα πετυχει

Υ.Γ.: Αιρετικε, για πρωταθλημα και κυπελο μη το γελας, τα τελευται χρονια η ΠΑΟΚαρα ειναι σταθερα πολυ ψηλα στη βαθμολογια, και παιζει και πολυ καλη μπαλα. Για γιουροπα λινγκ δυσκολο το βλεπω, αφου πλεον θα μονιμοποιηθουμε στο τσαμπιονς λινγκ.

Μην του θίγετε τον ΠΑΟΚ τρελαίνεται λέμε χαχααχα.
+1 από μένα, τα λόγια είναι ανέξοδα. Το να ασχοληθείς πραγματικά όμως και να χάσεις χρόνο και να βάλεις τους προσωπικούς σου στόχους σε δεύτερη μοίρα για το κοινό καλό είναι το δύσκολο και αυτό είναι που θα ξεχωρίσει τη ήρα από το σιτάρι. Οι περισσότεροι νομίζω δεν έχουν καμία διάθεση να χάσουν δευτερόλεπτο από το διάβασμα τους και τις δουλειές τους. Σε πολλές σχολές έχουν δημιουργηθεί όμιλοι προβληματισμού με τακτικές συγκεντρώσεις, σε άλλες ανεξάρτητες παρατάξεις. Εδώ τίποτε. Όπου υπάρχει όρεξη και διάθεση να χάσεις ο ίδιος για να κερδίσουν οι πολλοί, γίνονται πράγματα. Όταν την διάθεση σου για ατομικό και μόνο αγώνα θες να την <<πουλήσεις>> ως αποστασιοποίηση και με μια ελιτίστικη διάθεση <<στολίζεις>> όσους ασχολούνται με τα κοινά αυτό καταντάει αηδία.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:17 pm

Ρε εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gousia » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:21 pm

apo7 έγραψε:Εμενα πρωτα και πανω απο ολα μου φταιει ο εαυτος μου, γιατι αν εγω ημουνα με διαφορα καλυτερος δε θα μου δημιουργουσε προβληματα καμια Αθηνα (οπου Αθηνα βαλε ο,τι θες)

αμπελοφιλοσοφιες...
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:22 pm

Ξέρεις σε τί διαφωνώ ρε Στάλιν? Στο ότι α πριόρι βάζουμε ταμπέλες σε όλα. Δεν θα πω ονόματα γιατί δεν κάνει αλλά έγινε προσπάθεια για την διεξαγωγή σεμιναρίων καρδιακής ανάνηψης (το πιο απλό και ίσως πιο χρήσιμο πραγμα που υπήρχε η συγκυρία να γίνει ανέξοδα και χωρίς καμία επιβάρυνση παρα μονο τη συμμετοχή σου). Έ το τί περάσανε οι προσπαθούντες (ανεξάρτητοι φτού σκατά στα μούτρα τους ηταν) από τις παρατάξεις (ας μην πώ ποιές αν θες μέσω πμ γινομαι σαφέστερος) δεν λέγεται. Άμα αυτά δεν μπορούν να γίνουν ώστε να δώσουμε μια πρώτη διαφορετική νότα στο πανεπιστήμιο περιμένεις να αλλάξει από τη μπόχα που το μαστίζει? Και μην μου πεις να το αλλάξουν με το έτσι θέλω γιατί στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:25 pm

Ναι οκ είναι η γνωστή καραμέλα-"πολιτική-απολιτίκ" προμετωπίδα που την ακούω απο το πρώτο έτος.

-Αφού έχεις ιδέες, για να τις υλοποιήσεις πρέπει να ενταχθείς σε μιά συλλογικότητα...δεν μπορείς μόνος σου.
-Γιατί δεν κατεβαίνετε αν έχετε προτάσεις και ιδέες, να μιλήσετε σε μια συνέλευση κ.τ.λ.

Το "μεταξύ ομοίων" ξύλο , οι υποσχέσεις για αλλαγή ,η διαιώνιση του αρρωστημένου οπαδισμού,ο ακριβής ευθυγραμμισμός με απόψεις,που πηγάζουν απο μυαλά προηγούμενης και βάλε γενιάς,οι προφανείς σχέσεις με εξωτερικούς κομματοπαράγοντες,οι φοιτητικές προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ γιατί "χαρακτηρίστηκαν" και άλλα, δεν πάνε περίπατο όταν επικαλείσαι το παραπάνω επιχείρημα.Και το πιό αστείο ίσως είναι οτι με τα παραπάνω αυταπατάται κανείς οτι κάνει πολιτική.

Η συλλογικότητα έχει ήδη νοθευτεί ,απο αυτούς που καπιλεύονται το όνομά της.

Υ.Γ.Δεν έβαλα ποτέ μου ταμπέλες σε άτομα.Παρόλα αυτά όταν βρίσκεσαι σε κάποιον χώρο,πιστεύω σε χαρακτηρίζουν και οι επιλογές του.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό gousia » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:34 pm

το θεμα ειναι οτι αυτοι που αναλωνονται στο αν υπαρχει κατι alternative(!)οσον αφορα τις παραταξεις,αν μπορει να υπαρξει μια ''συνεννοηση'' των παραταξεων(οταν εχουμε παραταξεις που υποστηριζουν την ιδιωτικοποιηση των πανεπιστημιων...!),ενα νεο πολυτεχνειο(χ@σ@ ψηλα και αγναντευε...) και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες ειναι οι ιδιοι που σε καμια συνελευση δεν θα ξεστομισουν κατι(αν πανε δηλαδη...),ισως δεν θα ψηφισουν καν(υπαρχει και το λευκο) και δεν θα κατσουν να συζητησουν ουσιαστικα με κανεναν...αναρωτιεμαι ποσοι/ποσες απο εδω μεσα εχουν συμμετασχει ουσιαστικα εστω για μια φορα σε κατι συλλογικο που αφορα τη σχολη τους...δεν μπορω να καταλαβω πως βλεπω ενα εντονο ενδιαφερον εδω μεσα και μια μουχλα στη σχολη.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό apo7 » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:37 pm

Προς μορισον,
Ενταξει, δε σου αρεσει η ως εχουσα κατασταση. Δε συμφωνεις με την προταση μου για τους υπολοιπους δυσαρεστημενους. Δεκτο. Πες ομως και συ μια λυση, μια προταση. Εστω, να μην υπαρχει φοιτητικος συλλογος.

γουσια, αν θεωρεις κατι συλλογικο που αφορα τη σχολη μου τις καταληψεις, οχι δεν εχω συμμετασχει, ουτε προκειται να συμμετασχω. Διαφωνω με τις καταληψεις εν γενει, αν και αυτο ειναι για αλλο τοπικ.
apo7

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:38 pm

δεν μπορω να καταλαβω πως βλεπω ενα εντονο ενδιαφερον εδω μεσα και μια μουχλα στη σχολη.

Που το είδες το έντονο το ενδιαφέρον εδώ μέσα; Όλο οι ίδιοι κι οι ίδιοι είμαστε και έχουμε βαρεθεί πια όντας >3ο έτος.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό gousia » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:41 pm

ingenieurin26 έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω πως βλεπω ενα εντονο ενδιαφερον εδω μεσα και μια μουχλα στη σχολη.

Που το είδες το έντονο το ενδιαφέρον εδώ μέσα; Όλο οι ίδιοι κι οι ίδιοι είμαστε και έχουμε βαρεθεί πια όντας >3ο έτος.

ειστε τοσοι οσοι χρειαζονται για μια δραστηρια σχολη...οσο διπλωματικο και αν ακουγεται.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 23 Μάιος 2011 10:43 pm

Ίντζε μικρός είναι ο γκούσια θα καταλάβει τι εννοείς. Από κει και μετά απο 7 σου είπαμε ότι προτάσεις (και όχι λεφτά) υπάρχουν ευήκοοα ώτα λείπουν.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες