ΠΚΣ-ΔΑΠ χέρι-χεράκι φέτος ενάντια στο κίνημα..

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: ΠΚΣ-ΔΑΠ χέρι-χεράκι φέτος ενάντια στο κίνημα..

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 15 Οκτ 2010 9:05 pm

stalin έγραψε:Ρε παιδιά έχουμε χούντα και δεν το ήξερα; Προφανώς σε περιόδους χούντας για ανθρώπους που σέβονται την δημοκρατία ισχύει η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, αν το έχεις διαβάσει. Τώρα αυτά τα προβοκατόρικα που θα μας βγάλουν και χουντικούς στο τέλος, δεν τα συζητώ καν.

ΝΑΙ έχουμε χούντα και δεν το ξέρεις.. ή δε θέλεις να το δεις (ακόμα χειρότερο αυτό)..
Πες μου ποια λα'ι'κή νομιμοποίηση εχει αυτή η κυβέρνηση stalin.. Μόνο τη νομιμοποίηση των μμε έχει απο τα οποία και προφανώς έρχεσαι σε επαφή με το τι συμβαίνει γύρω σου ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σένα.. για ποια μέτρα από αυτά που παίρνει ψηφίστηκε???????????????????? Εκτός αν δικτατορία για σένα ειναι μόνο τa tanks.. Αν και μη νομίζεις πως δε θα επέμβει και ο στρατός αν χρειαστέι.... :problem: Για δες εδώ...έχει ενδιαφέρον...

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress. ... %BF%CF%8D/
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 15 Οκτ 2010 9:11 pm

Υπάρχουν εκλογές, όποιος θέλει ας μην τους ψηφίσει και ας ψηφίσει κάποιον άλλο. Στην δημοκρατία όλοι κρίνονται και μην μου πεις για τα μμε και τα ρέστα γιατί αν ο κόσμος θέλει δεν το κρατάει τίποτε. Απλά ο κόσμος είναι απογοητευμένος γενικά και το γεγονός οτι σε τέτοιες συνθήκες η αριστερά δεν ανεβαίνει δείχνει οτι ο κοσμος δεν την εμπιστεύεστε πιο πολύ από αυτούς που την έχουν αποδεδειγμένα εξαπατήσει, σκέψου δλδ τι γνώμη έχει ο κόσμος για την αριστερά!
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 15 Οκτ 2010 9:21 pm

δε σου μίλησα για αριστερά.. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα..γιατί θα σου πω και γω για τη ΝΔ σου και θα το κιτρινίσουμε πολύ :lol: .. και δε συμμερίζομαι την άποψη σου ότι η αριστερά δεν καρπώνεται τη δυσαρέσκεια.. το θέμα είναι στο πώς τη μετουσιώνει αλλα αυτο είναι αλλη κουβέντα..
Και κάτι στο οποίο ξέχασα να αναφερθώ προηγουμένως.. Το ακροτελεύτειο αρθρο του συντάγματος είναι επίκαιρο όσο ποτέ.. ακόμα και ο τράγκας το λέει :D
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 15 Οκτ 2010 9:21 pm

Stalin μού φαίνεται έχεις ''τρικυμία εν κρανίω''...Στα παραπάνω ποστ ποιός μίλησε για την Αριστερά?Η τεχνητή προσπάθεια να στρέψεις την κουβέντα αλλού γίνεται εμφανής από τα συνεχόμενα ποστ σου (και μάλιστα απαντώντας σε 3-4 διαφορετικούς users)...
Όσο για το συλλογισμό περί δημοκρατίας είναι τουλάχιστον φθηνός:ΝΑΙ στη δημοκρατία κρατάς ό,τι θες αλλά για να αξιολογήσεις αυτό το κάτι θα χρησιμοποιήσεις ερεθίσματα και εφόδια που με κάποιο τρόπο σου έχουν καλλιεργηθεί (οι ιδεολογικοί μηχανισμοί του κράτους-σχολείο,τηλεόραση ιδίως την τελευταία δεκαετία,δικαιοπολιτικό σύστημα,κτλ.-σου λένε τίποτα?).

Edit:Είδα το ποστ του kavourdista-amugdala ενώ είχα ήδη γράψει και έχει δίκιο.Αγαπητέ stalin προηγουμένως αναφέρθηκες σε απουσία επιχειρημάτων.Τα επιχειρήματα έχουν νόημα σε μια κουβέντα με σαφή προσανατολισμό.Όταν αλλάζεις τη ρότα της χωρίς αναφορά σε προηγούμενες δημοσιεύσεις προφανώς αυτοαναιρείσαι.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 15 Οκτ 2010 10:11 pm

έχουμε ταυτότητα σκέψης lybe... :D
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 15 Οκτ 2010 10:19 pm

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω που δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω.Θα πω απλά πως ποτέ στην ιστορία των Homo sapiens/neaterdal/habilis ο συντηρητισμός,η παθητικότητα ή ο ρεφορμισμός δεν άλλαξαν κάτι προς το καλύτερο (των μαζών που ανέκαθεν καταπιέζονταν).Food for thought αυτό.Και με βάση αυτήν την σκέψη, η πλειοψηφία απολαμβάνει δικαιώματα τα οποία αγνοεί πως κατακτήθηκαν, τα θεωρεί δεδομένα και θα τα καρπωθεί για άλλη μία φορά.Υπενθυμίζω 2 αποφθέγματα του Φραγκλίνου:

1)Όσοι εγκαταλείπουν την ουσιώδη ελευθερία, για να αποκτήσουν λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.(με λίγο κόψιμο και λίγο ράψιμο έρχεται στα δικά μας δεδομένα)

2)Όλη οι ανθρωπότητα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που δεν
μπορούν να κινηθούν, σε αυτούς που μπορούν να κινηθούν και σε αυτούς που κινούνται.

Υ.Γ Merde δεν είναι αριστερισμός ούτε λαϊκισμός όταν κάποιος λέει ότι έχουμε χούντα.Μάλλον κάποιος θέλει να ξεχωρίσει δαιμονοποιόντας το...Όπως είπε και ο kavourdista όποιος έχει συνδέσει την χούντα με τα τανκς, περαστικά του.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 15 Οκτ 2010 10:37 pm

έχουμε ταυτότητα σκέψης lybe... :D

Αλλιώς δεν θα σασταν και στην ίδια παράταξη! :lol:

όποιος έχει συνδέσει την χούντα με τα τανκς, περαστικά του.

Και εσύ και το κάθε παιδάκι σαν εσένα που γεννήθηκε και μεγάλωσε με την ελευθερία μιας υποτυπωδώς δημοκρατικής κοινωνίας (έστω και αν αυτή εξαντλείται στην ψήφο κάθε τετραετία), και που εκ του ασφαλούς το παίζει υπερεπανάσταση, περαστικά σας επίσης. Γιατί δεν σέβεσαι το αξιακό περιεχόμενο μιας λέξης η οποία ενέχει φυλακίσεις και εξορίες αριστερών, αίμα και ζωές ανθρώπων. Για να ταυτίζεις εσύ τρεις πορείς και πέντε λουκέτα με "επανάσταση", και μία αστική κυβέρνηση ως "χούντα" (που, όσο και αν δεν μας αρέσει, εκλέχθηκε συνταγματικά (ούτε ουρανοκατέβατα ήρθε, ούτε με πραξικόπημα)), για να έχεις λοιπόν αυτή την υπερβολή στην έκφραση και στη δράση και να την πετάς συνέχεια, κάποιοι κάποτε μάτωσαν. Κάποιοι αγωνιστές που πιθανώς εσύ και εγώ και η πλειοψηφία μας δεν φτάνουν ούτε ως τα γόνατα. Γαμώ την αριστερίστικη κασετούλα μου.

Δεν γουστάρω με την καμία αυτή την δήθεν "εξωσυστημική" ρητορεία εκ του ασφαλούς. Λες λες λες για χούντες και τρόικες και μαλακίες συνέχεια, αλλά και εσύ και το κάθε κόμμα, ένα τμηματάκι του συστήματος είναι. Ένα ακόμα (alternative ή mainstream - διαλέχτε) γρανάζι στο μεταπολιτευτικό σύστημα που τελικώς μας μάμησε όλους. Και ο καθένας (και η αριστερά) ας αναλάβει τις ευθύνες του, πέρα από τα ξερά τιποτένια λόγια που ξεστομίζονται συνέχεια. Αν ήσουν, έστω και στο ελάχιστο, κανένας πραγματικός αγωνιστής, που την είδε αλλιώς, και πλέον επέλεξε έκνομους δρόμους, πραγματικά να το καταλάβω, μαγκιά σου. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι κάτι τέτοιο, και όσο η δική μου "ρεφορμιστική" ρητορεία εξαντλείται στο πληκτρολόγιο (απο επιλογή μου), άλλο τόσο η δική σου εξαντλείται σε τραπεζάκια και αμφιθέατρα (από επιλογή σου). Περαστικά και σε σένα λοιπόν.

Υ.Γ Μπορεί κάπου κάποτε να άκουσες το Τζιμάκο (καλή ώρα όπως το avatar του kavourista amydgala) να λέει περί κομματικής χούντας και να το υιοθέτησες. Αυτή ήταν μια σοβαρή και σωστή ανάλυση - σφοδρή κριτική του συστηματος. Αλλά από εκείνη την ανάλυση μεχρι τα τσιτάτα και τα κασετοφωνάκια υπάρχει τεράστια απόσταση. Ίδιας τάξης μεγέθους με αυτή που υπάρχει μεταξύ λογικής και παραλόγου.

Υ.Γ 2: Ελπίζω να μην ακούγονται πολύ προσωπικά τα παραπάνω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, sorry αν παρεξήγησες. Απλά έχω χοντρό πρόβλημα με αυτή την ηλίθια ρητορεία και τη διαστρέβλωση των πάντως, στο όνομα του ποιός είναι πιο επαναστάτης. Από ένα σημείο και μετά καταντάει γραφικό έως επικίνδυνο για την ίδια την αριστερά αυτό το πράγμα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 15 Οκτ 2010 11:26 pm

omg medre... δ ειμαστε στην ίδια παράταξη :ellinofreneia: κακό σχόλιο...
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 15 Οκτ 2010 11:29 pm

Δεν πειράζει merde.Δεν με πειράζουν τα προσωπικά εμένα, ίσα ίσα τα χαίρομαι, αυτά επιζητώ έτσι και αλλιώς, γιαυτό πέταξα τον ρεφορμισμό για να πω την αλήθεια:D.Εκτονώσου.
α)Ο kavourdista και ο Lybe δεν ανήκουν στην ίδια παράταξη.
β)Εγώ,αντίθετα απότι (θα) νομίζεις, δεν ανήκω σε καμία.

..και που εκ του ασφαλούς το παίζει υπερεπανάσταση, περαστικά σας επίσης...

Δεν το παίζω υπερεπανάσταση, και αν προσέξεις κάθε σχόλιό μου σε αυτό το thread θα δεις ότι αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτήν την (μνημονιακή) συγκυρία και με ότι αυτή συνεπάγεται.
Για τα άλλα που λες περί χούντας προδίδουν την αντίληψη που έχεις για την συγκεκριμένη φάση.Και μάλλον εσύ είσαι σε μια εκ του ασφαλούς φάση, και επειδή το γνωρίζεις (και μπράβο σου) είσαι κάπως μετριασμένος και από επιλογή σου δεν είσαι "αγωνιστής".Το λες και μόνος σου.Επειδή όμως εσύ είσαι δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι έτσι?Και δεν είναι μαύρο-άσπρο, δεν υπάρχουν βολεμένοι που παίζουν το παιχνιδάκι με τις πέτρες που χοροπηδάν στην θάλασσα με διαμαντάκια και από απέναντι οι προλετάριοι.Αυτά είναι τα άκρα ενός σχετικά μεγάλου διαστήματος.

..Δεν γουστάρω με την καμία αυτή την δήθεν "εξωσυστημική" ρητορεία εκ του ασφαλούς.

Σου αρέσει φαίνεται η καραμέλα του "εκ του ασφαλούς".Και δεν είναι ρητορεία.Δεν έχω την ικανότητα του ρήτορα.Λογικά μου φαίνονται αυτά που λέω, και πολύ απλά, σχεδόν απλοϊκά.

λες λες λες για χούντες και τρόικες και μαλακίες συνέχεια, αλλά και εσύ και το κάθε κόμμα, ένα τμηματάκι του συστήματος είναι.

Έσκισες! :clap: Στην πραγματικότητα εγώ είμαι ο Tomsen!

Αν ήσουν, έστω και στο ελάχιστο, κανένας πραγματικός αγωνιστής, που την είδε αλλιώς, και πλέον επέλεξε έκνομους δρόμους, πραγματικά να το καταλάβω, μαγκιά σου. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι κάτι τέτοιο, και όσο η δική μου "ρεφορμιστική" ρητορεία εξαντλείται στο πληκτρολόγιο (απο επιλογή μου), άλλο τόσο η δική σου εξαντλείται σε τραπεζάκια και αμφιθέατρα (από επιλογή σου). Περαστικά και σε σένα λοιπόν.

Έλα όμως που ούτε σε τραπεζάκια κάθομαι (δεν είμαι σε καμία παράταξη) και ούτε μιλάω στις συνελεύσεις μιλάω.Εκεί έρχομαι για να πάρω μια ισχύρη "δημοκρατική" δόση. :twisted: .Και για εσένα ποιος είναι αγωνιστής?Ο Βελουχιώτης?Οι μπάχαλοι?Προς πληροφόρησή σου ο αγωνιστής δεν είναι σήμερα ο Αχιλλέας ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος ήρωας.Και όχι δεν με θεωρώ αγωνιστή, καθώς αυτά που κάνω μέχρι στιγμής είναι τα ελάχιστα δυνατά.

Για τα Υ.Γ

1)Δεν έχω ακούσει jimmako πολύ και όχι δεν έχω ακούσει αυτό που λες.Και δεν παίζω κασετάκια.Αυτά που λέω τα πιστεύω και όπως είπα,εκπροσωπώ μόνο την αφεντομουτσουνάρα μου.
2)Αυτά που είπες δεν ήταν προσωπικά, αλλά στόχευαν και προς εμένα και οι υπαινιγμοί σου ήταν προφανείς.Έχεις την στραβή εντύπωση πως όποιος δεν μιλάει ρεφορμιστικά, δηλαδή σύμφωνα με τις απόψεις σου, το παίζει wannabe επαναστάτης εκ-του-ασφαλούς(γαμάτο ε?).Εσύ με κατηγόρησες ως φετιχιστή (με την επαν/ση) επειδή είπα πως ποτέ ρεφορμιστές/συντηρητικοί δεν έφεραν μια αξιόλογη αλλαγή, που είναι μια ιστορική αλήθεια.Τώρα ένα από τα 2 συμβαίνει.Ή η δίαιτα που κάνετε σας κάνει να νομίζετε πως (μπορείτε να) κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, ή πραγματικά δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.

Υ.Γ-Μου έδωσες αφορμή για πολλά περισσότερα, αλλά επειδή είσαι και διαχειριστής λέω άσε...
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 16 Οκτ 2010 12:21 am

kavourdista-amugdala έγραψε:δε σου μίλησα για αριστερά.. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα..γιατί θα σου πω και γω για τη ΝΔ σου και θα το κιτρινίσουμε πολύ :lol: .. και δε συμμερίζομαι την άποψη σου ότι η αριστερά δεν καρπώνεται τη δυσαρέσκεια.. το θέμα είναι στο πώς τη μετουσιώνει αλλα αυτο είναι αλλη κουβέντα..
Και κάτι στο οποίο ξέχασα να αναφερθώ προηγουμένως.. Το ακροτελεύτειο αρθρο του συντάγματος είναι επίκαιρο όσο ποτέ.. ακόμα και ο τράγκας το λέει :D

Πέφτεις στην παγίδα που εσύ έστησες. Εγω δεν μίλησα για κόμματα αλλά για γενικότερη πολιτική τοποθέτηση και δεν νομίζω οτι είπα ψέμματα! Προφανώς αν αναφερθείς στον φιλελευθερισμό δεν εχω κανένα πρόβλημα. Αν δεν έχεις αριστερή πολιτική σκέψη πες μου να διορθώσω
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης