Δεν πειράζει merde.Δεν με πειράζουν τα προσωπικά εμένα, ίσα ίσα τα χαίρομαι, αυτά επιζητώ έτσι και αλλιώς, γιαυτό πέταξα τον ρεφορμισμό για να πω την αλήθεια:D.Εκτονώσου.
α)Ο kavourdista και ο Lybe δεν ανήκουν στην ίδια παράταξη.
β)Εγώ,αντίθετα απότι (θα) νομίζεις, δεν ανήκω σε καμία.
..και που εκ του ασφαλούς το παίζει υπερεπανάσταση, περαστικά σας επίσης...
Δεν το παίζω υπερεπανάσταση, και αν προσέξεις κάθε σχόλιό μου σε αυτό το thread θα δεις ότι αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτήν την (μνημονιακή) συγκυρία και με ότι αυτή συνεπάγεται.
Για τα άλλα που λες περί χούντας προδίδουν την αντίληψη που έχεις για την συγκεκριμένη φάση.Και μάλλον εσύ είσαι σε μια εκ του ασφαλούς φάση, και επειδή το γνωρίζεις (και μπράβο σου) είσαι κάπως μετριασμένος και από επιλογή σου δεν είσαι "αγωνιστής".Το λες και μόνος σου.Επειδή όμως εσύ είσαι δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι έτσι?Και δεν είναι μαύρο-άσπρο, δεν υπάρχουν βολεμένοι που παίζουν το παιχνιδάκι με τις πέτρες που χοροπηδάν στην θάλασσα με διαμαντάκια και από απέναντι οι προλετάριοι.Αυτά είναι τα άκρα ενός σχετικά μεγάλου διαστήματος.
..Δεν γουστάρω με την καμία αυτή την δήθεν "εξωσυστημική" ρητορεία εκ του ασφαλούς.
Σου αρέσει φαίνεται η καραμέλα του "εκ του ασφαλούς".Και δεν είναι ρητορεία.Δεν έχω την ικανότητα του ρήτορα.Λογικά μου φαίνονται αυτά που λέω, και πολύ απλά, σχεδόν απλοϊκά.
λες λες λες για χούντες και τρόικες και μαλακίες συνέχεια, αλλά και εσύ και το κάθε κόμμα, ένα τμηματάκι του συστήματος είναι.
Έσκισες!

Στην πραγματικότητα εγώ είμαι ο Tomsen!
Αν ήσουν, έστω και στο ελάχιστο, κανένας πραγματικός αγωνιστής, που την είδε αλλιώς, και πλέον επέλεξε έκνομους δρόμους, πραγματικά να το καταλάβω, μαγκιά σου. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι κάτι τέτοιο, και όσο η δική μου "ρεφορμιστική" ρητορεία εξαντλείται στο πληκτρολόγιο (απο επιλογή μου), άλλο τόσο η δική σου εξαντλείται σε τραπεζάκια και αμφιθέατρα (από επιλογή σου). Περαστικά και σε σένα λοιπόν.
Έλα όμως που ούτε σε τραπεζάκια κάθομαι (δεν είμαι σε καμία παράταξη) και ούτε μιλάω στις συνελεύσεις μιλάω.Εκεί έρχομαι για να πάρω μια ισχύρη "δημοκρατική" δόση.

.Και για εσένα ποιος είναι αγωνιστής?Ο Βελουχιώτης?Οι μπάχαλοι?Προς πληροφόρησή σου ο αγωνιστής δεν είναι σήμερα ο Αχιλλέας ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος ήρωας.Και όχι δεν με θεωρώ αγωνιστή, καθώς αυτά που κάνω μέχρι στιγμής είναι τα ελάχιστα δυνατά.
Για τα Υ.Γ
1)Δεν έχω ακούσει jimmako πολύ και όχι δεν έχω ακούσει αυτό που λες.Και δεν παίζω κασετάκια.Αυτά που λέω τα πιστεύω και όπως είπα,εκπροσωπώ μόνο την αφεντομουτσουνάρα μου.
2)Αυτά που είπες δεν ήταν προσωπικά, αλλά στόχευαν και προς εμένα και οι υπαινιγμοί σου ήταν προφανείς.Έχεις την στραβή εντύπωση πως όποιος δεν μιλάει ρεφορμιστικά, δηλαδή σύμφωνα με τις απόψεις σου, το παίζει wannabe επαναστάτης εκ-του-ασφαλούς(γαμάτο ε?).Εσύ με κατηγόρησες ως φετιχιστή (με την επαν/ση) επειδή είπα πως ποτέ ρεφορμιστές/συντηρητικοί δεν έφεραν μια αξιόλογη αλλαγή, που είναι μια ιστορική αλήθεια.Τώρα ένα από τα 2 συμβαίνει.Ή η δίαιτα που κάνετε σας κάνει να νομίζετε πως (μπορείτε να) κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, ή πραγματικά δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.
Υ.Γ-Μου έδωσες αφορμή για πολλά περισσότερα, αλλά επειδή είσαι και διαχειριστής λέω άσε...