Περί Steve Jobs

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Περί Steve Jobs

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 09 Οκτ 2011 3:14 am

Συγγνώμη από εμάς θα ζητήσεις για την προσβολή της αισθητικής μας?(μου τσιτάρουν και Αριστοτέλη από google--->Αριστοτέλης quotes τα Jobs groopies...που φτάσαμε)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 09 Οκτ 2011 4:05 am

@paktomenos
Για την ακρίβεια η εφαρμογή της θεωρίας του στα <<κομμουνιστικά>> κράτη, για να είμαι πιο σαφής.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό recon » Κυρ, 09 Οκτ 2011 12:32 pm

manosbar έγραψε:Εσείς μια κατάληψη πάτε να κάνετε ρε, και φοβόσαστε μη χάσετε την εξεαστικούλα σας.

manosbar έγραψε: Όταν εσείς κάνετε τη ζωάρα σας (Live your Myth in NTUA) με τα λεφτά του μπαμπά (ουκ ολίγες φορές μηχανικός που εκμεταλλεύεται άλλους υπομηχανικούς);

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΑΧΑ ακου τι λεει ο δαπιτης ρεεεεεεε!
Φιλε μου , εσυ εκβιαζες το κοσμο και φοβοσουν οτι θα χασεις την εξεταστικη σου, και απο οτι φαινεται (στα 4 χρονια που ειμαι στη σχολη και μπαινω στο 5ο) ο κοσμος σου ταιριαζει πιο πολυ στο προφιλ που περιγραφεις..

Στα περι Jobs τωρα για να μη ξεφευγω, ορίστε ένα κειμενάκι που διαβασα χθες απο τον hulot.

~δύο πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση τις τελευταίες μέρες. το πρώτο ήταν ο θρήνος και ο οδυρμός -ΕΙΔΙΚΑ στην ελλάδα- για τον θάνατο του ανθρώπου που έφτιαξε κάποια απ' τα γκάτζετ που χρησιμοποιεί μικρή μειοψηφία των ελλήνων [ούτε το ipad ούτε το iphone είναι οι πιο δημοφιλείς συσκευές]. αλλά ακόμα κι αν ήταν, υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμες, που κανείς δεν χέστηκε ποιος τις σχεδίασε ή ποιος τις σκέφτηκε. έκλαψε κανείς γι' αυτόν που σχεδίασε τον θερμοσίφωνα, την ηλεκτρική κουζίνα και το ψυγείο; -είδη πρώτης ανάγκης, διότι και χωρίς iphone μια χαρά ζεις, το ίδιο και χωρίς macbook, ζήσε όμως μια βδομάδα χωρίς ηλεκτρική κουζίνα και χωρίς θερμοσίφωνα. ούτε ένα δάκρυ για τον άνθρωπο που σχεδίασε τον καναπέ του ικέα ή το τραπεζάκι του καθιστικού, που επινόησε τα ηχεία του pc ή για το ασανσέρ που σε ανεβοκατεβάζει στον έκτο. ούτε μία αναφορά στις ειδήσεις, κανείς δεν τους αφιέρωσε σελίδες σε εφημερίδες, ούτε ένας δεν συγκινήθηκε στο τουίτερ. βεβαίως ο στιβ δεν σχεδίαζε απλά γκατζετάκια, ήταν συνιδρυτής της apple, ήταν οραματιστής, ήταν υπεύθυνος για πολλές από τις εξελίξεις στην τεχνολογία τα τελευταία 30 χρόνια και του άξιζαν τα ιντερνετικά δάκρυα. κρίμα που δεν πρόλαβε να όραματιστεί και μια imac θεραπεία για τον καρκίνο.
και μια και το έφερε η κουβέντα, το iphone είναι μια χαρά συσκευή, αν την αγοράσεις για ο,τιδήποτε άλλο, όμως, εκτός από τηλέφωνο. είναι μια συσκευή που για να γράψεις sms πρέπει να φτύσεις αίμα -ο αυτόματος διορθωτής στα ελληνικά και στα γκρίκλις στέλνει ό,τι λέξεις γουστάρει και αν τη βάλεις ξεκλείδωτη μέσα στην τσέπη, παίρνει νούμερα αβέρτα. από μόνη της.
[για να ξεφορτωθείς τον διορθωτή: settings> general> keyboard> auto correction OFF].

Στο μόνο που συμφωνω μαζι σου manosbar ειναι οτι η apple και ο jobs έκαναν πραγματα απίστευτα, πολύ πριν το iphone απο το οποιο τους εμαθε και η κουτση μαρια.
Ούτε εμπάθεια εχω προς την apple, μιας και είμαι και κάτοχος ipod, αλλά εντάξει να πούμε. Τον θεοποιήσατε τον τυπα.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό manosbar » Κυρ, 09 Οκτ 2011 12:53 pm

paktomenos έγραψε:Συγγνώμη από εμάς θα ζητήσεις για την προσβολή της αισθητικής μας?(μου τσιτάρουν και Αριστοτέλη από google--->Αριστοτέλης quotes τα Jobs groopies...που φτάσαμε)

Σωστά. Τι να την κάνεις τη φιλοσοφία όταν έχεις διαβάσει το όριο περιεχομένου των βιβλίων που διαβάζεις είναι [Μαρξ,Σταλιν].

Αν τώρα υπενίσεσαι ότι έψαξα στο Google να βρω τη συγκεκριμένη φράση του Αριστοτέλη, τότε να σου θυμίσω, ότι για να ψάξεις κάτι, πρέπει πρώτα να γνωρίζεις την ύπαρξή του. Καταλαβαίνω ότι ο Αριστοτέλης για σένα είναι πολύ μπροστά, και το δέχομαι, αφού δεν στα λέει έτσι όπως θέλεις να τα ακούς. Τουλάχιστον κάνε μας τη χάρη, όσοι έχουμε διαβάσει, μην μας μηδενίζεις.

ΥΓ:Και επειδή μάλλον το "Jobs groopies" στο είπανε προφορικά και χάρηκες, μιας και το έχεις γράψει 1-2 φορές, όταν το μεταφέρεις στο γραπτό λόγο σκέψου λίγο. Group είναι η λέξη, groupie το παράγωγο.

recon έγραψε:Φιλε μου , εσυ εκβιαζες το κοσμο και φοβοσουν οτι θα χασεις την εξεταστικη σου, και απο οτι φαινεται (στα 4 χρονια που ειμαι στη σχολη και μπαινω στο 5ο) ο κοσμος σου ταιριαζει πιο πολυ στο προφιλ που περιγραφεις...

Ωραία, εγώ εκβίαζα όπως λες (δεν το δέχομαι αλλά ας το δεχτούμε κουβέντα να γίνεται) και τελικά πέτυχα το σκοπό μου. Να γράψω ό,τι μάθημα χρωστάω. Εσύ που δεν σου στερεί κανένας το δικαίωμα να κατέβεις στο δρόμο, και να πας να στηρίξεις άλλες καταλήψεις, γιατί δεν το κάνεις; Ο νόμος ακόμη δεν αποσύρθηκε. Και μη μου πεις ότι αν γράφεις Ρευστά, Σίδερα, Μπετό θα τα κάψεις να πας στην πορεία. Έχω μάτια και βλέπω πριν πάω να δώσω.

Στη δική μας περίπτωση, μάλλον εσύ είσαι αυτός που κάνεις τα πιστεύω σου πίσω για την πάρτη σου. Εγώ ποτέ δε συμβιβάστηκα με κλειστή σχολή.

Η ομιλία του Steve Jobs στο Stanford. Δείτε το. Αξίζει.
manosbar

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό recon » Κυρ, 09 Οκτ 2011 1:10 pm

1. το εχουμε δει το βιντεο.

2. Ειναι μαγικο το πως εσεις απο τη συγκεκριμενη παραταξη αλλαζετε θεμα καθε φορα που σας βολευει. ειναι μαγικο το πως αποπροσανατολιζετε τη συζητηση . Ειναι και οφφτοπικ. Και κουραστικό πια. :yawn:

Spoiler: show
ΘΑ γουσταρα τρελα να μαζευοντουσαν υπογραφες ΤΩΡΑ και μετα να μου ελεγες δεν σεβεσαι την προηγουμενη ΓΣ. Θα σου απαντουσα πως με ενέπνευσε η φραση σου περι μη συμβιβασμου με πραγματα που αντιτίθεμαι τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.. Κωλοτούμπα the return. :yawn:
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 09 Οκτ 2011 1:20 pm

Από το Steve Jobs στην πολιτική: the return :P

Αποφεύγετε τα εριστικά posts ρε παιδιά, δεν είναι ανάγκη να μαλώνει κόσμος στο topic για τον Steve Jobs (!!)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό blink » Κυρ, 09 Οκτ 2011 1:24 pm

Μας εχετε πριξει το πεος με τον Steve Jobs και το i-death. Οι μεν τον εχετε κανει Gandhi και το παιζετε "οταν εγω ηξερα την apple εσυ ουτε καν..."και οι δε τον εχετε κανει αντιγραφεα τυρρανο χωρις ιδανικα που δεν ξερει να φτιαχνει λαπτοπ.

Και τωρα το γυρισατε στο "εγω εχω διαβασει πιο πολλα βιβλια απο σενα" :crazy2:

Ωρε βαλτε linux να νιωθετε εναλλακτικοι και να ησυχασουμε και εμεις με τα συμβατικα pc μας.
blink

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Κυρ, 09 Οκτ 2011 2:03 pm

Μια τεχνολογική συζήτηση στην οποία δεν συμμετέχει ο intelx86 δεν είναι έγκυρη...
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό manosbar » Κυρ, 09 Οκτ 2011 2:28 pm

Spoiler: show
blink έγραψε:Μας εχετε πριξει το πεος με τον Steve Jobs και το i-death. Οι μεν τον εχετε κανει Gandhi και το παιζετε "οταν εγω ηξερα την apple εσυ ουτε καν..."και οι δε τον εχετε κανει αντιγραφεα τυρρανο χωρις ιδανικα που δεν ξερει να φτιαχνει λαπτοπ.

Και τωρα το γυρισατε στο "εγω εχω διαβασει πιο πολλα βιβλια απο σενα" :crazy2:

Ωρε βαλτε linux να νιωθετε εναλλακτικοι και να ησυχασουμε και εμεις με τα συμβατικα pc μας.

Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να συμμετέχεις στην κουβέντα, ησύχασε πίσω από το συμβατικό pc σου και χαλάρωσε.

Παιδιά, αν είναι όντως να συζητήσουμε όντως Περί Steve Jobs μετά χαράς μου να το κάνω. Να συνεχίσω προσωπικές κόντρες δεν έχω την ώρα και την όρεξη, αλλά δεν μπορώ να αφήνω αναπάντητα κάποια πράγματα.

Και επειδή ο Steve Jobs ήταν συνδεδεμένος και με άλλα πράγματα πέραν της Apple, δείτε το τελευταίο αντίο της Pixar (ναι, αυτής με τα «παιδικά»).
a-pixar-goodbye.jpg
Πηγή
manosbar

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 09 Οκτ 2011 2:35 pm

@manosbar: Πήρες ένα τόπικ για τον Τζομπς και το τράβηξες από τα μαλλιά για να χωρέσει μέσα την ψευδοανάλυσή σου για την αριστερά. Πολύ επιτηδευμένο ρε παιδάκι μου, δε σου βγαίνει φυσικά όπως στον stalin.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες