"Ακρωτήρι" Boutique και λοιπά τρεντομάγαζα της παραλιακής

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: "Ακρωτήρι" Boutique και λοιπά τρεντομάγαζα της παραλιακής

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 17 Μάιος 2010 4:38 pm

καταρχήν δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες από το ύφος του προηγούμενου ποστ μου ε? (αν ναι συγνώμη!)

Φυσικά και όχι. :mrgreen: Και φυσικά και γνωρίζω την προσπάθεια που γίνεται να επανοικειοποιηθεί ο δήμος τον αιγιαλό, από πολλούς πολιτικούς χώρους. Απλά επισήμανα μία επιμέρους εκδοχή αυτού του προβλήματος που αγγίζει άμεσα εμάς τους ίδιους, μέσα από την πολιτικοποιημένη διασκέδαση. Το πρόβλημα της καταπάτησης "γενικά και αόριστα" δυστυχώς εκλαμβάνεται από μεγάλη μερίδα των συναδέλφων ως κάτι που δεν μας αγγίζει, ή στη χειρότερη περίπτωση ως πρόβλημα που θα το λύσουν "οι αριστεροί" με τη λογική της ανάθεσης. Αν ωστόσο σου παραθέσω ένα παράδειγμα του γιατί οι επιλογές σου ενισχύουν και "ταϊζουν" το πρόβλημα, ίσως να το δεις και από άλλη, πιο προσωπική διάσταση.

Για να αλλάξει μια προβληματική κατάσταση, πρέπει και ατομικά να μην την ανεχόμαστε/υποθάλπουμε με τη συμπεριφορά μας, και συλλογικά να προσπαθούμε να την αλλάξουμε.

Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω. Η ατομική συνείδηση είναι συμπληρωματική και πολλές φορές εξίσου δυνατή με τη συλλογική προσπάθεια.

Αλήθεια, αν βγει τώρα κειμενάκι πολιτικού χώρου στη σχολή για το ακρωτήρι, θα πρέπει να ζητήσει ο merde πνευματικά δικαιώματα? :D το προτείνω ως επόμενο poll! :lol:

Ναι θα κάνω μήνυση, θα πάρω τον Κούγια τον ομορφάντρα, διότι ως γνωστόν εγώ πέταξα το θέμα, εγώ έχω την αξιοποίηση του για καμιά τριανταριά χρόνια. :raspberry:

Μακάρι να έβγαζε χώρος κειμενάκι, αυτό θα σήμαινε ότι προβληματίζονται και άλλοι εκτός από εμένα. Το ιδεατό για μένα θα ήταν να αναφέρει ως πηγή προβληματισμούς από το MQN. Αλλά δεν μοιράζονται όλοι την ίδια γνώμη για αυτό, οπότε και το καβάτζωμα μας κάνει. Είπαμε, συλλογική προσπάθεια. :thumbup: :wave:

Anyway, δεν θέλω να τραβήξω το θέμα γιατί σε λίγο θα κατηγορηθώ ότι κάνω...προπαγάνδα εν όψει των εκλογών. Προφανώς και τις εκλογές τις έχω λίγο χεσμένες, και απλά άνοιξα το topic επειδή:
α.) είδα ότι αυτή την περίοδο γίνονται απανωτά πάρτυ στο ακρωτήρι
β.) θυμήθηκα εκείνο το άρθρο που χα διαβάσει πιο παλιά στα ΝΕΑ
ο συνδυασμός των α και β το επικαιροποίησε. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 'the gentle don' » Δευτ, 17 Μάιος 2010 4:41 pm

3 έγραψε: Ενα θεμα για το βρωμο-ακρωτηρι ανοιξαμε και τη συγχρονη χυδαια εκδοχη αντιληψης της "διασκεδασης" και φτασαμε στο .."αδιεξοδο της Αριστερας"! Ε μα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!

Αντικειμενικό σε βρίσκω. Ο καθένας επιλέγει να διασκεδάσει όπως θέλει. Είτε αυτό είναι ακρωτήρι είτε είναι island είτε φωτιές στις παραλίες (είτε στους δρόμους :o ).
http://www.youtube.com/watch?v=gEXLYKMwt7Q
Εικόνα
'the gentle don'

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 17 Μάιος 2010 5:03 pm

Δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση πλέον.Μόνο σάτιρα και να χαμογελάμε με την βλακεία που ήταν είναι και θα είναι αήττητη και άπειρη.Κάτι ήξερε το Αλβέρτος όταν μιλούσε για αυτήν.
Δείτε το και από την άλλη.Η άγνοια είναι ευτυχία.Πόσο τους ζηλεύω τους Δασπίτες....
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 17 Μάιος 2010 5:11 pm

gandalf έγραψε:
Μα να υποστηρίζουν την εκκλησία το 2010, ντροπή.

Όχι αντιθέτως είναι πολύ χρήσιμο, τι θα γίνει η ανθρωπότητα χωρίς θρησκείες, εκκλησίες και ιερατεία...
Και πηγαίνουν και ακρωτήρι... αλητεία

Αντιθέτως είναι ο καλύτερος τρόπος διασκέδασης...στην καταπατημένη παραλιακή ζώνη, με τους μπράβους, με τα ξέκωλα κορίτσια, με τους λεφτάδες που τρώνε αυτά που έβγαλαν απ' τη δουλειά των άλλων και τους φτωχομπινέδες που θέλουν να το παίξουν λίγο μούρη... Α και στη διασκέδαση δεν κάνει να γίνεται κριτική, όλα καλά είναι, ο καθένας ότι θέλει κάνει, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και πολύ...άμα περνάς καλά δεν πρέπει να σε νοιάζει τίποτα...Όλα σούπα και αποχαύνωση...

Εσύ πριν πας σε ένα μαγαζί να ελέγχεις την άδεια...
Και αν μας πειράζει τόσο πολύ το ακρωτήρι γιατί δεν μας πειράζει η τυποεκδοτική που είναι πάνω στον κηφισό ?
Μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι και με πολύ μεγαλύτερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά εκεί μούνγκα...

http://karageorgopoulos.wordpress.com/2009/02/18/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC/
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Δευτ, 17 Μάιος 2010 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχωνεύτηκαν οι δύο δημοσιεύσεις
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 'the gentle don' » Δευτ, 17 Μάιος 2010 5:58 pm

paktomenos έγραψε:Μόνο σάτιρα και να χαμογελάμε με την βλακεία που ήταν είναι και θα είναι αήττητη και άπειρη.Κάτι ήξερε το Αλβέρτος όταν μιλούσε για αυτήν.Η άγνοια είναι ευτυχία.Πόσο τους ζηλεύω τους Δασπίτες....
:think:

Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία. 8-)
Εικόνα
'the gentle don'

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dimos » Δευτ, 17 Μάιος 2010 7:00 pm

Off topic:
Συγγνώμη που παρεμβαίνω και διακόπτω τον κατά τα άλλα γόνιμο διάλογο αλλά
merde_conserve έγραψε:Anyway, δεν θέλω να τραβήξω το θέμα γιατί σε λίγο θα κατηγορηθώ ότι κάνω...προπαγάνδα εν όψει των εκλογών. Προφανώς και τις εκλογές τις έχω λίγο χεσμένες

Μαζί θα κατεβούμε για να κάψουμε την κάλπη! :mrgreen:
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό gandalf » Δευτ, 17 Μάιος 2010 7:07 pm

αι αν μας πειράζει τόσο πολύ το ακρωτήρι γιατί δεν μας πειράζει η τυποεκδοτική που είναι πάνω στον κηφισό ?
Μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι και με πολύ μεγαλύτερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά εκεί μούνγκα...

Μας πειράζει...αμα είναι παράνομο το κτίριο εκεί που είναι να κατεδαφιστεί και να πάει αλλού, ΟΚ?
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 17 Μάιος 2010 7:10 pm

Μας πειράζει...αμα είναι παράνομο το κτίριο εκεί που είναι να κατεδαφιστεί και να πάει αλλού, ΟΚ?

Το ακρωτήρι πάντως να μείνει εκεί που είναι...αλλιώς που θα κάνουμε "έλα-και-πάρτη"; :D
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Δευτ, 17 Μάιος 2010 7:12 pm

Επίσης έχω πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες) ότι εκεί που μένει ο Merde έχει κλείσει τον ακάλυπτο...ας αφήσουμε λοιπόν τις ασήμαντες παραβάσεις στην Παραλία και να δούμε τι θα γίνει με αυτό...κάτι έχω διαβάσει και σε blog αλλά δεν βρίσκω το λινκ τώρα...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 17 Μάιος 2010 10:13 pm

Επίσης έχω πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες) ότι εκεί που μένει ο Merde έχει κλείσει τον ακάλυπτο...ας αφήσουμε λοιπόν τις ασήμαντες παραβάσεις στην Παραλία και να δούμε τι θα γίνει με αυτό...κάτι έχω διαβάσει και σε blog αλλά δεν βρίσκω το λινκ τώρα...

Ασύστολα ψεύδη, δεν έχω καλύψει ακάλυπτους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν καθόλου ακάλυπτοι :raspberry: . Επίσης έχω να δηλώσω ότι έχω προσπαθήσει να κλέψω ανεπιτυχώς ίντερνετ από τους διπλανούς, ότι καμία φορά δε σέβομαι τις ώρες κοινής ησυχίας, και ότι έχω διαγωγή κοσμία στην αποπληρωμή των κοινοχρήστων. Σταυρώστε με, φευ, εγώ φταίω για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες