Φοιτητικές εκλογές 2011

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Φοιτητικές εκλογές 2011

Δημοσίευσηαπό Mike el jefe » Κυρ, 22 Μάιος 2011 11:21 pm

Νιώθω αηδία και απελπισία κάθε φορά που έρχονται οι φοιτητικές εκλογές...
Όχι απλά γιατί βλέπω την προσωποποίηση του εξευτελισμού, της χειραγώγησης, της εθελοτυφλίας, όχι απλά γιατί βλέπω τη διαιώνιση ενός καλλιεργημένου μίσους μεταξύ ανθρώπων-συμφοιτητών, όχι απλά γιατί βλέπω νέα άτομα να ενστερνίζονται έναν τρόπο σκέψης πού αρμόζει σε άτομα απογοητευμένα από τη ζωή ή άτομα χωρίς την παραμικρή πίστη στη δύναμη του εαυτού τους.....
Με τρομάζει το γεγονός ότι άτομα τέτοια εκκολάπτονται για να γίνουν οι αυριανοί πολιτικοί......
(Τι καλύτερο προσόν από την εγκαταλελειμμένη συνείδηση, την επιτυχή εκμετάλλευση προβατ... εχμ ανθρώπων.. , τη μαεστρία στο ψέμα και τον θεατρινισμό... "αξίες" διάχυτες σε αρκετούς από του θαμώνες των τραπεζιών)
Με τρομάζει το πόσο καλά μας έχουν κοιμίσει...
Το πόσο εύκολα πείθεται η κοινή γνώμη...
Με τρομάζει ακόμα που δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση αλλαγής του κατεστημένου εφικτή και με, τουλάχιστον λογικώς, αποδεικτέα αποτελέσματα...( α ρε αριστερά...κι εσύ υπάρχεις γιατί είσαι κομμάτι της παράστασης που έχουν στήσει...αν ήσουν όντως "επικίνδυνη" θα είχες απαγορευτεί...)
Βλέποντας μια τέτοια παγιωμένη εικόνα σήψης σε όλο το φάσμα της έννοιας "σύγχρονη Ελλάδα" , μια σαπίλα που έχει καταφέρει να μολύνει την ίδια τη μίτρα διαμόρφωσης (σε μεγάλο βαθμό) προσωπικότητας, πολιτικής και ανθρωπιστικής συνείδησης και κριτικής ικανότητας,τα πανεπιστήμια, συνειδητοποιώ ότι χρειάζονται πολλές περισσότερες θυσίες από χιλιάδες συζητήσεις, από δεκάδες πορείες , από πολλά λίτρα αίματος και αρκετές ζωές...

Για να κλείσω με κάτι λιγότερο off topic... Οι φοιτητικές παρατάξεις πρέπει να φύγουν... ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ (το αντίθετο προφανώς)... Δεν είμαι των άκρων ούτε και κατά του συνδικαλισμού με την ιδανική του έννοια...αλλά η πραγματική εικόνα απέχει έτη φωτός από κάτι το υγιές...
Είμαστε νέοι και έξυπνοι και όσο και αν δεν φαίνεται έχουμε το ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. ειναι ΚΟΙΝΟ.. δεν λέω ότι θα πετύχουμε ποτέ ομοφωνία (μάλλον ευτυχώς) αλλά αν το καταλάβουμε θα πετύχουμε μια πιο σωστά προσανατολισμένη κατεύθυνση...
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες χωρίς να επαναλαμβάνομαι αλλά τελειώνω εδώ με μια ερώτηση-απορία :
Αν η πλειοψηφία των φοιτητών ψήφιζε την απαγόρευση παρατάξεων(έτσι ξερά να πάρουν τις αφίσες τους, τα τραπεζάκια τους, τις καρέκλες, τις σημειώσεις (μέγιστη παγίδα *%#@%$! ), την κάπνα τους, τους καφέδες τους, την χασομέρια τους και να πάνε στο καλό) θα ίσχυε το ψήφισμα ή θα ήταν κατά της δημοκρατίας (χα χα). Και αν ήταν κατά και άρα άκυρο, τι σόι δημοκρατία είναι αν ο δήμος δεν κάνει αυτό που θέλει. Δημοκρατία για τη δημοκρατία ή δημοκρατία για το λαό ;
Mike el jefe

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 22 Μάιος 2011 11:36 pm

+1
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 22 Μάιος 2011 11:43 pm

Επίσης να αναφέρουμε το έμμεσο πλην σαφές γλύψιμο/διαφήμιση για τις εκλογές που τρώγαμε ΟΛΗ αυτή την περίοδο στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και από παρατάξεις που θεωρούνται κατά κόρον πιο "αντισυστημικές". Όταν έρθει η ώρα να μετρηθούν τα κουκιά, όλοι κάνουν απίκο και μπαίνουν στο προεκλογικό mode.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 23 Μάιος 2011 1:27 am

Mike el jefe κατανοώ πως δεν σε εκφράζει το παρόν σύστημα των παρατάξεων. Εδώ θα με βρεις σύμφωνο αν και ανήκω σε παράταξη (με την λογική της συμμετοχικότητας ακόμη και σε ένα σύστημα που δεν με ικανοποιεί απόλυτα). Το μεγάλο πρόβλημα, που διακατέχει και όλη την χώρα, είναι οτι εντοπίζεις το πρόβλημα αλλά δεν αναφέρεσαι στην λύση. Εκτός αν η λύση είναι η παύση της εκπροσώπησης των φοιτητών, που νομίζω πως υπαινίσσεσαι...
Εμένα περισσότερο απο οποιονδήποτε πολιτικά αντιφρονούντα με τρομάζει μια απολιτικ ιδεολογία πολλώ νεων που λέει κάνε την δουλειά σου, υπάκουσε τυφλά τους καθηγητές, μην τρώς το χρόνο σου με συνελεύσεις κτλπ, διάβασε μόνο, πέτυχε στόχους αυστηρά προσωπικούς και κοινώς ο καθένας να σώσει τον κ..λο του... (και αν μείνει χρόνος ρίξε κανένα κράξιμο...)
Θα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό να γινόταν στη σχολή συζητήσεις, ομάδες προβληματισμού κτλπ για να αλλάξει η μορφή εκπροσώπησης αλλά αυτό το κράξιμο και η ταμπέλα-παράσημο του ανεξάρτητου που είναι de facto σκεπτόμενος, αντισυστημικός και πολεμάει τη σαπίλα της πολιτικης (απο τον καναπέ, με το keybord στο διάλλειμα απο το διάβασμα) εμένα με αηδιάζει περισσότερο απο τις παρατάξεις...
Την αρχαία δε αθηναϊκή δημοκρατία μην την επικαλείστε συνέχεια γιατί ο Σόλων είχε ψήφισει νόμο με τον οποίο στερούσε τα πολιτικά δικαιώματα από όσους δεν έπαιρναν σαφή θέση πάνω στα κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Όποιος θέλει να αλλάξει πράγματα να έρθει στην σχολή να βρεί και άλλους με τις ίδιες ιδέες να οργανώσει συναντήσεις να φτιάξει πλατφόρμα ιδεών και να έρθει στο σύλλογο να προτείνει αλλαγές και εγώ θα τον χαρακτηρίσω ανεξάρτητο, ενεργό πολίτη.
Αλλιώς φρονώ πως δικαιούμαι να τον χαρακτηρίσω ανεξάρτητο παρτάκια-καναπεδάκια...
Μαχητές διαδικτυακών εντυπώσεων που όταν έρχεται η ώρα να κάνουν θυσίες (να χάσουν ώρες να συγκρουσθούν κτλπ) κιοτεύουν και γυρνάν σπιτι για διάβασμα για να πετύχουν τους αυστηρά προσωπικούς τους στόχους, αδιαφορώντας για το κοινό καλό, μια στάση βαθιά αντικοινωνική...
(Το μήνυμα είναι συνολικό, δεν απευθύνεται μόνο σε έναν)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό Reporter » Δευτ, 23 Μάιος 2011 1:45 am

stalin έγραψε:Εμένα περισσότερο απο οποιονδήποτε πολιτικά αντιφρονούντα με τρομάζει μια απολιτικ ιδεολογία πολλώ νεων που λέει κάνε την δουλειά σου, υπάκουσε τυφλά τους καθηγητές, μην τρώς το χρόνο σου με συνελεύσεις κτλπ, διάβασε μόνο, πέτυχε στόχους αυστηρά προσωπικούς και κοινώς ο καθένας να σώσει τον κ..λο του... (και αν μείνει χρόνος ρίξε κανένα κράξιμο...)

Μα αυτή ειναι ακριβώς η νοοτροπία που η δαπάρα και η πασπάρα θέλουν να περάσουν στους φοιτητές...Παραλληλίζοντας με το παραπάνω ουσιαστικά λένε στον φοιτητή: Μην κάθεσαι και πελαγώνεις τώρα για να βρεις θεωρητική τεκμηρίωση για τα προβλήματα της υποχρηματοδότησης, των αναδιαρθρώσεων στην εκπαίδευση , της κατακερματισμένης γνώσης που θα σου προσφέρουν. Κοίτα τη δουλίτσα σου καλύτερα, πειθάρχησε στην ολοένα και πιο εντεινόμενη εντατικοποίηση των καθηγητών που σε θέλουν αυριανό υπάλληλο στις εταιρίες τους και όσο για τις συνελεύσεις δεν χρειάζεται να κάθεσαι να τις ακούς..Πήγαινε μέχρι το μιλλενιουμ και οταν έρθει η ώρα θα σου στείλουμε μήνυμα να έρθεις για να κρατήσουμε τη σχολή ανοιχτή, ασχετα αν σε λίγο θα κλείσει από την υποχρηματοδότηση. Τι μας νοιάζει..Όσο για την εξεταστική μην χολοσκάς. Έχουμε λυμένα θέματα και σημειώσεις κάτω από το τραπέζι αλλά για τους αυστηρά δικούς μας. Αστούς άλλους να κουρεύονται. Εμείς το μόνο που θέλουμε από εσένα ειναι να είσαι εκεί να μας ψηφίσεις για να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση να καταργήσουμε το άσυλο όπως υποσχέθηκε και ο Σαμαράς.
Ρε σταλιν ελεος δηλαδή...Είναι κοινός τόπος οτι λειτουργείτε έτσι...Ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε?? Και τώρα κάθεσαι και τη λες σε έναν άνθρωπο που έχει σιχαθεί την πολιτική . Και δε λέω οτι δεν έχει σιχαθεί και τους αριστερούς αλλά σίγουρα για διαφορετικούς λόγους.
Προσωπική παράκληση στάλιν: άλλαξε το νικ σου . Μπορεί να διαφωνω με τον στάλινισμο αλλά δεν ηταν και οννεδιτής ο αρχιτέκτονας της αντιφασιστικής νίκης.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 23 Μάιος 2011 2:05 am

Εμένα περισσότερο απο οποιονδήποτε πολιτικά αντιφρονούντα με τρομάζει μια απολιτικ ιδεολογία πολλώ νεων που λέει κάνε την δουλειά σου, υπάκουσε τυφλά τους καθηγητές, μην τρώς το χρόνο σου με συνελεύσεις κτλπ, διάβασε μόνο, πέτυχε στόχους αυστηρά προσωπικούς και κοινώς ο καθένας να σώσει τον κ..λο του... (και αν μείνει χρόνος ρίξε κανένα κράξιμο...)

omfg
Αυτό μου θύμισε το ανέκδοτο με το φάντασμα τις γιαγιάς που δεν έλεγε να ησυχάσει μέχρι να τα δει όλα.Νομίζω πως τώρα μπορεί να ησυχάσει.
Σαν να ακούω όμως φωνές στο άδειο κεφάλι μου να λένε "τι θες εσύ ρε φερέφωνο?" ,"τι μιλάς ρε επαναστάτη του γλυκού νερού?Θέλω πιστοποιητικό από χτυπήματα γκλόμπ!!".
Spoiler: show
voices_in_my_head.jpg
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Mike el jefe » Δευτ, 23 Μάιος 2011 12:55 pm

@stalin
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε κατά διάνοια να παρουσιάσω εμένα ( προς Θεού! ) ή τον τρόπο σκέψης μου ( νομίζω πάντως λιγότερο "προς Θεού" ) ως τον απόλυτα σωστό. Από όσα λες κατάλαβα ότι μάλλον δεν ήμουν απόλυτα σαφής.
Έξω οι παρατάξεις με τη σημερινή μορφή των κομματικών περιπτέρων.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ !!!
Τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια ? Στα μυαλά των νέων ? Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα γεγονός από την πολιτική ζωή των τελευταίων 25 ετών (δεν επικαλούμαι τίποτα πιο παλιό για να μειώσω την πιθανότητα να μου διαφύγει κάτι) που να μπορεί να εμπνεύσει έναν άνθρωπο ελεύθερο 18-25 ετών με όλη τη ζωή μπροστά του και στα χέρια του. Γιατί αυτά τα 25 ( το λιγότερο) χρόνια που θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να δει ο καθένας τι έγινε, τι δεν έγινε και τα αποτελέσματα αυτών δεν νομίζω ότι δεν αρκούν για να απαξιωθεί το σύστημα και οι κυβερνώντες. Με ποια λογική λοιπόν Κομματικές Παρατάξεις ? ΓΙΑΤΙ ? Για να γραφτείς σε κάτι τέτοιο και να είσαι δέσμιος της "επίσημης" άποψης της παράταξης και να "μην μπορείς" να πεις ΟΧΙ σ'αυτό διαφωνώ και θα ψηφίσω π.χ. ΕΑΑΚ ή ΠΑΣΠ κι ας είμαι στη ΔΑΠ ! (δεν το έχω δεί ποτέ προφανώς αυτό..όλοι συμφωνούν πάντα με τις απόψεις της παράταξής τους ?)
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι όπως λες κατά της παύσης της εκπροσώπησης των φοιτητών.. Μάλλον, όπως προείπα, δεν ήμουν σαφής.. Προφανώς να υπάρχουν φοιτητικοί σύλλογοι, ομάδες κτλ αλλά όχι κάτω από το λογότυπο ενός κόμματος. Προφανώς να έχουμε εκπροσώπους (δεν νομίζω να βολεύει σε κάθε θέμα να έχουμε ψήφισμα "δια βοής" γιατί οι αριστεροί έχουν εκπαιδευτεί στις αγριοφωνάρες και θα κέρδιζαν πάντα ( :lol: :lol: 8-) ).

Αλλιώς, όπως έχουν τα πράγματα, με τι καρδιά να πάει κάποιος να συζητήσει τους προβληματισμούς του με άτομα αδιάλλακτα που είναι υπάκουα παιδιά στη μαμά παράταξη , που μισεί ο ένας τον άλλον και η διαφορετική άποψη είναι η λάθος αυτόματα...Να τους πει τι ? ότι ρε παιδιά σας παρακαλώ ανοίχτε τα μάτια σας..
-Μην κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας για να βολέψετε τον κώλο σας σε μια καρέκλα αύριο μεθαύριο ( πράγμα το οποίο θα καταφέρουν οι λίγοι χωμένοι που έχουν τους υπόλοιπους και δουλεύουν για αυτούς)

-Μην ψηφίζετε την παράταξη γιατί σας προσφέρει κοινωνική ζωή και ψεύτικες φιλίες (μου ρχεται να κλάψω όταν βλέπω παιδιά να την πατάνε σε αυτό)

-Μην ψηφίζετε για τις σημειώσεις και τη βοήθεια στα μαθήματα !! (αν είναι δυνατόν..πέραν του αυτονόητου, του να πας ο ίδιος να παρακολουθήσεις γιατί αλλιώς θα βγεις ένας άσχετος κυριολεκτικά, σιγά τα ευαγγέλια που είναι οι σημειώσεις και ΣΙΓΑ τους άσχετους που βολοδέρνουν όλη μέρα τι ξέρουν αυτοί από μαθήματα..μπες στο μάθημα και θα κάνεις ούτως ή άλλως φίλους που θα σου δίνουν τις σημειώσεις τους αν τις χρειαστείς)

Και όσο για το ότι οι παρατάξεις βοηθάνε και έχουν ριζοσπαστικές ιδέες και πετυχαίνουν πράγματα για τη σχολή....ε εδώ νομίζω γελάμε όλοι... Κοκορεύονται για αυτονόητα πράγματα σε φάση εμείς ζητήσαμε πρώτοι να μοιράζετε δωρεάν το τάδε, εμείς είμαστε οι έξυπνοι που καταλάβαμε ότι το πτυχίο μας είναι ίσο με Μaster, εμείς να έχουμε πρακτική άσκηση, εμείς να βάζουν χαρτί στις τουαλέτες κτλ κτλ.. Τι από αυτά δεν θα ζητούσε η κοινή λογική αν δεν είχαμε τις κομματικές παρατάξεις. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν θα υπήρχαν τα κονδύλια να πάμε τσαμπε Θεσσαλονίκη :o :thumbdown:

Λες και ο προβληματισμός πού διατύπωσα είναι καμιά φιλοσοφία και πρέπει να τους την ρητορεύσω... Σιγά τα δύσκολα συμπεράσματα... Όλοι πιστεύω τα έχουν σκεφτεί αλλά κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.. Να χάσω λοιπόν τα μαθήματα μου για να πείσω τα στραβάδια ότι κοιτάξτε το κοινό συμφέρον και όχι την κωλάρα σας ( αποδεδειγμένα οι περισσότεροι τραπεζοκαθούμενοι έχουν πάρει κιλάκια εκει κάτω..μάλλον ως αντίδραση του οργανισμού στη σκληρή κι ανένδοτη επιφάνεια των καρεκλών 8-) ). Να τους πω κοιτάξτε ότι δεν είμαστε ασφαλείς στη χώρα μας και μας μαχαιρώνουν κάτω από το σπίτι μας, ότι δεν βρίσκουμε δουλειά και εγκαταλείπουμε το πλοίο, ότι μας κοροιδεύουν, ότι τα παιδιά μας θα γεννηθούν μέσα σ'αυτό το σκηνικό και θα έχουν ανοχή στη βία,στους φόνους και στη φτώχεια, ότι θα νομίζουν ότι η μακεδονία είναι γειτονικό κράτος και ότι η τουρκία φτάνει μέχρι την Πάρο...και χίλια δυο άλλα.

ΝΑΙ να χάσω ολόκληρα εξάμηνα για να βρω λύση με άτομα ανοιχτόμυαλα και ελεύθερα..Όμως η πλειονότητα των μελών-φίλων των κομματικών παρατάξεων, που αποτελεί δυστυχώς και την πλειοψηφία των ατόμων στις συνελεύσεις δεν είναι πραγματικά ελεύθερη...
Mike el jefe

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 23 Μάιος 2011 1:42 pm

@Mike el jefe,
εγώ αυτό που προτείνω είναι να οργανωθείτε όσοι έχετε παρόμοιο προβληματισμό και να διεκδικήσετε...
Δεν σου λέω να πείσεις άτομα από παρατάξεις, σου λέω να παλέψεις μαζί με άλλους που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες...
Ως προς τα άλλα δυστυχώς στο ελληνικό πανεπιστήμιο οι παρατάξεις παλεύουν για τα αυτονόητα που δυστυχώς συνήθως δεν είναι κεκτημένα. Κανείς δεν περιμένει να πάρει θεσούλα, ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες και δεν είναι όλοι μιάσματα ή de facto ηλίθιοι και τεμπέληδες επειδή ανήκουν σε παράταξη...
@Reporter
να το κοιτάξεις... Στην οποιαδήποτε συζήτηση το πρόβλημα σου είναι να βρίσεις την δαπ... Το κόμπλεξ είναι κακό πράγμα αλλά δεν αρνούμαι πως μετά από συνεχής ήττες συμβαίνει ( και μην αρχίσεις πάλι οτι οι μισοί φοιτητές είναι βλάκες και τους κοροϊδεύουμε και μας ψηφίζουν επειδή έχουμε καλές σημειώσεις κτλπ γιατί με το να υποτιμάς τους συναδέλφους σου δεν δικαιώνεις τις πρακτικές και την πολιτική που οι περισσότεροι δεν στηρίζουν...)
Όσο για το νικ εκτός του οτι υποδείξεις δεν δέχομαι, έχεις δίκιο οχι και οννεδίτης....
Ο άνθρωπος που έστειλε 5,000,000 συμπολίτες του σε στρατόπεδα συγκέντρωσης να δουλεύουν γυμνοί στους -20 και έπειτα σε ομαδικούς τάφους στη Σιβηρία... Αλίμονο ο <<αρχιτέκτονας της αντιφασιστικής νίκης>> που είχε υπογράψει σύμφωνο μη επίθεσης με τον χίτλερ, κοινώς είχε συνεργαστεί με τον φασισμό (αφου ο ίδιος ήταν πιο φασίστας από τον Χίτλερ)...
Ε ρε στάλιν που σου χρειάζεται, να δούμε αν είχες λάβει εσύ την διαταγή 227 τι θα έλεγες...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό nqm » Δευτ, 23 Μάιος 2011 1:53 pm

Δεν εχετε μαθηματα εσεις?
nqm

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 23 Μάιος 2011 3:09 pm

nqm έγραψε:Δεν εχετε μαθηματα εσεις?

Οχι κωλοβαράμε στα τραπεζάκια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
\
stalin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης