lybe33 έγραψε:Δύο κείμενα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην κουβέντα σας (αν και είναι από τις πιο απαράδεκτες που έχω δει στο φόρουμ):
Μίσος για τη (μεταπολιτευτική) δημοκρατία
Το πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά για το Πολυτεχνείο
nicklaou έγραψε:ενω εμεις κατεβηκαμε απο το διαστημα και δεν εχουμε αυτοπτες μαρτυρες... εμεις γεννηθηκαμε απο τον πελαργο πριν 22 χρονια.. οσο για το συνθημα.. το κανουν καποιοι συνεχως επικαιρο...γνωμη μου
giorikas έγραψε:nicklaou έγραψε:ενω εμεις κατεβηκαμε απο το διαστημα και δεν εχουμε αυτοπτες μαρτυρες... εμεις γεννηθηκαμε απο τον πελαργο πριν 22 χρονια.. οσο για το συνθημα.. το κανουν καποιοι συνεχως επικαιρο...γνωμη μου
Λαθος μου που μιλησα για αυτοπτες μαρτυρες... Ξεχναω οτι υπαρχουν ακομα Πλευριδες που λενε πως δεν μπηκε καν τανκ στο Πολυτεχνειο... Δε μιλαω για σενα προσωπικα απλα δυστυχως αν γυρισουμε την κουβεντα σε μαρτυριες παει το χασαμε το καραβι... Η γνωμη σου ειναι σεβαστη, παρολο που διαφωνω καθετα , αλλα τουλαχιστον τονισες οτι ειναι γνωμη σου...
Jason_ab έγραψε:...Απλά μιλούσε για την ιστορική αλήθεια όσον αφορά το περιστατικό σχετικά με το παιδί που βρισκόταν πάνω στην πύλη όταν μπήκε το τανκ
(που μάλλον πρόκειται περι αστικού μύθου)...
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες