φιλόμουσος, -η, -ο σήμερα σημαίνει εκείνον που αγαπά τη μουσική, αλλά παλιότερα σήμαινε εκείνον που αγαπούσε γενικά τις Μούσες, δηλαδή όλες τις καλές τέχνες
Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω...

lybe33 έγραψε:Ο φασίστας που ανέβασε το video στο youtube γουστάρει ζουζούνια και κάνει ότι και ο apo7 στο mqn: προπαγάνδα!
Δείτε τι έχει ανεβάσει: http://www.youtube.com/user/KYNAIGEIROS ... ture=watch
spyrorizos έγραψε:Υ.Γ. apo7(φιλικά) μπορείς και καλύτερα,εμείς θέλουμε να 'σαι σοβαρός.... Οι πόλεμοι δεν έχουν ούτε αγγέλους,ούτε ήρωες,ούτε εγκληματίες,μόνο νικητές και ηττημένους.Τα υπόλοιπα μαγειρεύονται μετά...Δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να απαριθμούμε ποιανού το σόι έχασε τους περισσότερους,τέτοιου είδους συμψηφισμοί είναι πάντα αποπροσανατολιστικοί,άσε που ο συνολικός συμψηφισμός δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει τα επιχειρήματά σου
apo7 έγραψε: Δεν μιλαω καν για ΕΣΣΔ και εκατομμυρια νεκρους πολιτικους εχθρους.
lybe33 έγραψε:Off topic:
Γενικά, φιλόμουσος είναι αυτός που αγαπά τις καλές τέχνες και ιδιαίτερα τη μουσική (τεγόπουλος-φυτράκης)...
Οπότε οριακά σωστός apo7, αν και στο πνεύμα του ποστ σου θα ταίριαζε περισσότερο η λέξη σινεφίλ!
Για να επανέλθω στο τόπικ (πεδίο τρολλιάς λαμπρό), γραμματικά apo7 είσαι σωστός. Νοηματικά όμως θα έπρεπε να εντάσσεται η φασιστοταινία στις καλές τέχνες για να την απολαύσει κάποιος "φιλόμουσος", ενώ κάτι μου λέει ότι δε βλέπεται!
apo7 έγραψε:Δεν ειναι ταινια προπαγανδα σαν το "Γραμμος και Βιτσι"
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες