Spoiler: show
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
paktomenos έγραψε:Βρωμάει συντεχνιακή κριτική στην βάση του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας ως πρόφαση το "επίπεδο σπουδών". Το επίπεδο πάνω στο οποίο θίγετε το ζήτημα είναι αδιάφορο (μελλοντικές προοπτικές μισθού στην αγορά εργασίας) σε σύγκριση με τις γενικές συνεπαγωγές της προώθησης τέτοιων λύσεων. Μου δίνετε μάλιστα την εντύπωση (και συγγνώμη αν κάνω λάθος) ότι η μπάλα την οποία κλοτσάτε παίρνει κυρίως τους μελλοντικούς συναδέλφους μας -απόφοιτους αυτών των ιδρυμάτων- όπως έπαιρνε και τους αντίστοιχους των ΤΕΙ και όχι αυτούς που θέλουν τέτοια μέτρα για να βρίσκουν φτηνότερη μισθωτή εργασία. Αντί να κοιτάμε γενικά αυτά που μας ενώνουν, επιμένουμε να κοιτάμε αυτά μου μας χωρίζουν -νάναι καλά γιαυτό οι φαντασιωσικές προοπτικές "καλής" εργασίας.
paktomenos έγραψε:
Βρωμάει συντεχνιακή κριτική στην βάση του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας ως πρόφαση το "επίπεδο σπουδών". Το επίπεδο πάνω στο οποίο θίγετε το ζήτημα είναι αδιάφορο (μελλοντικές προοπτικές μισθού στην αγορά εργασίας) σε σύγκριση με τις γενικές συνεπαγωγές της προώθησης τέτοιων λύσεων. Μου δίνετε μάλιστα την εντύπωση (και συγγνώμη αν κάνω λάθος) ότι η μπάλα την οποία κλοτσάτε παίρνει κυρίως τους μελλοντικούς συναδέλφους μας -απόφοιτους αυτών των ιδρυμάτων- όπως έπαιρνε και τους αντίστοιχους των ΤΕΙ και όχι αυτούς που θέλουν τέτοια μέτρα για να βρίσκουν φτηνότερη μισθωτή εργασία. Αντί να κοιτάμε γενικά αυτά που μας ενώνουν, επιμένουμε να κοιτάμε αυτά μου μας χωρίζουν -νάναι καλά γιαυτό οι φαντασιωσικές προοπτικές "καλής" εργασίας.
Καλή σεζόν ρε πάκτ.Ποιά πράγματα μας ενώνουν με άλλους συνοδοιπόρους ;H κοινή ταξική μοίρα των καταπιεσμένων, και όλα τα άλλα είναι συντεχνίες ;Είσαι αρκετά θεωρητικός τύπος και περίμενα ένα τέτοιο πόστ "μικροαστούλιδες VS pakt"-πετάω_και_λίνκ_με_κείμενο.Παρόλα αυτά πίστεψέ με σε δύο τρία χρόνια πρέπει να συντηρούμε τους εαυτούς μας.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Δεν σου λέω να διώξεις την ιδεολογία,αλλά σκατίλα θα φας και εσύ όπως όλοι μας, για να μην κοιμάσαι σε παγκάκι.Οπότε μην βγάζεις τον εαυτό σου απέξω με άπταιστα, θεωρητικά όμως, επιχειρήματα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
lybe33 έγραψε:δημόσιο μάνατζμεντ, πρότυπη διακυβέρνηση, περιορισμό κόστους, υπέρογκο δημόσιο τομέα, πολιτικές διαχείρισης κρίσης και λοιπά (τα οποία θα διδάξει ο Γιώργης Παπανδρέου στο Χάρβαρντ
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες