"ΔΑΠpooling"

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: "ΔΑΠpooling"

Δημοσίευσηαπό gousia » Σάβ, 15 Οκτ 2011 2:12 pm

να μαθουμε τα ''ονοματακια'' ομως των παιδιων...
ειναι κριμα τετοια φιλοτιμη προσπαθεια να μην εχει καποιο ονομα.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 15 Οκτ 2011 9:56 pm

Η απάντηση εδώ:
viewtopic.php?f=5&t=2780&start=30#p60853
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mike89 » Κυρ, 16 Οκτ 2011 12:57 am

harispug έγραψε:Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με το δημοσίευμα της Καθημερινής και τις κατηγορίες που διασπείρονται περί οικειοποίησης του Car Pooling.

:yawn: :yawn: :yawn:

harispug έγραψε:-Δεν στείλαμε ποτέ mail ή ενημερώσαμε τον κ.Μανδραβέλη για το ζήτημα ως μια προσπάθεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

Ναι ξύπνησε μια ωραία Πέμπτη και είπε δεν κάνω τσάμπα διαφήμιση στην Δαπ Πολ. Μηχ. ΕΜΠ... άσε μας τώρα.. Σας έδωσε ο ίδιος στεγνά, τι πάτε να μπαλώσετε...

harispug έγραψε:-Πήραμε την πρωτοβουλία και καταθέσαμε ΔΣ το οποίο και υπερψηφίστηκε και ανέφερε ξεκάθαρα ότι ζητούσαμε τη σύσταση επιτροπής που θα διευκόλυνε τη μετακίνηση των φοιτητών. Σκοπός μας ήταν η θεσμική οργάνωση αυτής της προσπάθειας με άτομα που θα επωμιστούν ονομαστικά την ευθύνη και θα συντελέσουν σε καλύτερο συντονισμό.

Το πόσο νοιάζεστε για τους φοιτητές, και το τι άνθρωπος είναι ο καθένας σας φάνηκε από την Τετάρτη. Γιατί (μιας και ανέβηκες πάνω την Πέμπτη από τις 8.00) δεν είπες να πάρεις κάποιον συμφοιτητή μαζί σου; Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ζητούσες να σου στείλουν ΠΜ όσοι θέλουν μετακίνηση μετά από οργάνωση της ΔΑΠ.

και στο κάτω κάτω.. υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον συντονισμό όπως γινόταν το όλο σκηνικό την Τετάρτη; Δημόσια εγώ πάω τάδε ώρα από <εδώ> --> <εκεί> όποιον βολεύει να μου το πει, ή εγώ μένω <έδω>, ποιος μπορεί να με πάρει; Γιατί τόση μυστικοπάθειά; Πελατειακή σχέση μου μυρίζει εμένα.. Είστε απίστευτοι ρε πούστη μου. Δεν αφήνετε μισή ευκαιρία να πέσει κάτω..

Και κάτι για τα ψηφίσματα των ΔΣ. Η λογική ψηφίζουμε το τάδε και αν δεν μας κάτσεί θα κάνουμε το άλλο φανερώνει αδυναμία και έλλειψη πίστης στην πραγματοποίηση του πρώτου πράγματος που ψηφίστηκε (δλδ αν εσύ δεν πιστεύεις ότι θα εφαρμοστεί σιγά μην το εφαρμόσει ο άλλος..)

Άσχετο με τα παραπάνω, σήμερα δόθηκαν κανονικά τα μαθήματα που ήταν τις ίδιες ώρες; Τρεχάτε να πιέσετε τον κ. Γκόλια μιας και εσείς έχετε το σωστό κινητό (αφού δεν τον βρίσκουμε τις τελευταίες μέρες στο γραφείο του) να του πείτε να βγάλει κάποια ανακοίνωση για τα μαθήματα αυτά γιατί αν βγει η συνέλευση την Τρίτη δεν μας βλέπω να μένουμε ανοιχτοί.. (Δεν μιλάω ειρωνικά..)
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Κυρ, 16 Οκτ 2011 4:51 am

Μηπως ειναι οι ιδιοι,που ειχαν-κατα τυχη-ενημερωσει παλι την Καθημερινη,την ''ανεξαρτητη'' αυτη εφημεριδα, τη δευτερη εβδομαδα καταληψης,οτι τις κινητοποιησεις στη σχολη μας τις καθοδηγει και τις σιγονταρει η ΠΑΣΠ και οχι οι αποφασεις του Φ.Σ.?
Να τα βλεπουν αυτα και λιγο οι ''ανεξαρτητοι'' μας...Δεν ειναι και οτι καλυτερο να σε στηριζουν τα παιδακια αυτα με ''τυρακι'' μονο ενα ''κοινο οραμα''
-->την ανοιχτη σχολη...
tsol21

Δημοσίευσηαπό harispug » Κυρ, 16 Οκτ 2011 1:31 pm

Το πόσο νοιάζεστε για τους φοιτητές, και το τι άνθρωπος είναι ο καθένας σας φάνηκε από την Τετάρτη. Γιατί (μιας και ανέβηκες πάνω την Πέμπτη από τις 8.00) δεν είπες να πάρεις κάποιον συμφοιτητή μαζί σου; Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ζητούσες να σου στείλουν ΠΜ όσοι θέλουν μετακίνηση μετά από οργάνωση της ΔΑΠ.

Συγνώμη με παρακολουθείς?Συγνώμη που έμεινα Ζωγράφου γιατί μένω στο θεο και δε θα έφτανα ποτέ.Συγνώμη μπαμπά.

Είσαι σοβαρός που θα με χαρακτηρίσεις και σαν άνθρωπο?Μίλα για παρατάξεις, μίλα για καρχαρίες αλλά μαζέψου.Για εμένα προσωπικά δε θα μιλάς.Βγαίνεις σε ένα φόρουμ και μιλάς στον αέρα?Πες και επώνυμα αυτά που λες αν μπορείς, γιατί εμένα νομίζω ξέρετε ποιος είμαι.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mourgolykos » Κυρ, 16 Οκτ 2011 2:39 pm

Σιγά ρε τίγρη! Φίλε hurispug δεν ξέρω ποιος είσαι και στα απιδια μου κιολας (ξερεις αυτα που χωράει ο σάκος). Αλλα αμα μιλάς ως ΔΑΠ θα μιλησει ο αλλος προσωπικά για εσένα. Παντου γίνεται μην κλαίς. Και γιατί οχι δηλαδή? Να, το κανω τώρα. Οριστε κανε μου μήνυση.
Υπάρχουν δύο διαφορές.

Οι «φίλοι» μου οι ΔΑΠίτες (που δεν γνωρίζω) μου 1) έστειλαν την πληροφορία με το ονοματάκι τους 2) μου την έστειλαν την Πέμπτη.

Όσο για τα υπόλοιπα, έχω συνηθίσει...

Φιλικά
Πάσχος Μανδραβέλης

Να τος ο συνειρμός, βγάζεις εσύ την ανακοίνωση , βγάζει ο άλλος τη βρώμα. :lol:
mourgolykos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mike89 » Κυρ, 16 Οκτ 2011 2:40 pm

Δεν σε παρακολουθώ απλά έτυχε να είμαι και εγώ πάνω την Πέμπτη και μου έκαναν εντύπωση τα λεγόμενα σου το απόγευμα. Έχεις δίκιο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να βάζει όποιον θέλει στο αμάξι του. Λάθος μου που αναφέρθηκα σε σένα το παραδέχομαι και σόρρυ γι αυτό..

Για τα υπόλοιπα όμως σε βλέπω και κρατάς.. :silent:
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό harispug » Κυρ, 16 Οκτ 2011 2:46 pm

Υπάρχει σαφής ανακοίνωση για τα άλλα.Για το Γκόλια εδώ και ένα μήνα τα ίδια ακούω.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό morisson » Κυρ, 16 Οκτ 2011 3:36 pm

harispug έγραψε:Υπάρχει σαφής ανακοίνωση για τα άλλα.

Harispug αλήθεια αυτή την έκφραση,περί συγκεκριμένων θέσεων ,σαφών ανακοινώσεων, μην τη χρησιμοποιείτε,please.Την χρησιμοποιούν όλοι αυτές τις μέρες στην πολιτική ζωή.Προσπαθεί να δώσει μια χρειά πολιτικού καθωσπρεπισμού, στην λογική "έχω κάνει την μπινιά, αλλά θα βγω politically correct".Την ίδια ακριβώς έλεγε και ο άλλος εκπρόσωπος σας πρίν λίγες μέρες.

nikosbado έγραψε:Η δική μας θέση σε αυτό το ζήτημα είναι πολύ συγκεκριμένη. Το σημερινό ΔΣ αναφέρει ξεκάθαρα τον ορισμό εκπροσώπων. Από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν προθυμοποιήθηκε να μπει, ξεκινήσαμε αυτές τις ενέργειες τόσο στο mqn.gr όσο και στο δικό μας site. Δεν προσπαθούμε να καπελώσουμε καμία προσπάθεια, ούτε και να την οικειοποιηθούμε... Στόχος είναι όλοι να συνεισφέρουν από τη μεριά τους είτε λέγονται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είτε κος Κουτσογιάννης, είτε ανεξάρτητοι φοιτητές που οργανώνονται μέσω του mqn. Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει μπορεί απλά να μην το κάνει.

Τη στιγμή που στέλνατε μέιλ στον Πάσχο απο την άλλη...
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 18 Οκτ 2011 2:59 pm

Ε, εντάξει ρε παιδιά...Γιατί μας κάνει τόση εντύπωση τώρα ο Μανδραβέλης?Γιατί μας κάνει τέτοια εντύπωση τώρα η στάση της ΔΑΠ?
Ο Μανδραβέλης κλασικό φερέφωνο του νεοφιλελευθερισμού (διπολικά διλήμματα, αμετάκλητες αλήθειες, στυγνά ψέματα, συλλογισμοί του κώλου, κτλ.).
Όσο για τη ΔΑΠ-κι η ΠΑΣΠ βέβαια, γιατί να αδικήσουμε την κυβερνητική νεολαία?-είναι ο κατεξοχήν υλοποιητής της τάσης που αναπαράγει ο Πάσχος: σκληρός νεοφιλελευθερισμός (αλά σχολή Σικάγου, με τακτικές σοκ τύπου Friedman)...Βέβαια τον ντύνει με ενδύματα πελατειακών σχέσεων, φοιτητοκεντρισμού (εγώ η φωτισμένη με τη γνώση παράταξη που δίνω know-how στον βουτηγμένο στις λάσπες και απομακρυσμένο από τις ατραπούς της ενδοσχολικής ενημέρωσης απλό φοιτητή), ενίοτε και ''ανεξαρτησίας'' (βλέπε τελευταία συνέλευση)...Η ίδια γαμάτη παράταξη που τα μέλη της δηλώνουν (στα social networks φυσικά, για να μην γίνουμε και εντελώς ρεζίλι) ''liberal'', δηλαδή φιλελεύθεροι.
Όση σχέση έχουν οι συγκεκριμένοι με το φιλελευθερισμό (κοινωνικό συμβόλαιο, Ρουσώ, Γαλλική Επανάσταση και λοιπές άγνωστες λέξεις), άλλο τόσο έχει διαβάσει διαλεκτικό υλισμό και ο user stalin!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες