να μαθουμε τα ''ονοματακια'' ομως των παιδιων...
ειναι κριμα τετοια φιλοτιμη προσπαθεια να μην εχει καποιο ονομα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
harispug έγραψε:Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με το δημοσίευμα της Καθημερινής και τις κατηγορίες που διασπείρονται περί οικειοποίησης του Car Pooling.
harispug έγραψε:-Δεν στείλαμε ποτέ mail ή ενημερώσαμε τον κ.Μανδραβέλη για το ζήτημα ως μια προσπάθεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.
harispug έγραψε:-Πήραμε την πρωτοβουλία και καταθέσαμε ΔΣ το οποίο και υπερψηφίστηκε και ανέφερε ξεκάθαρα ότι ζητούσαμε τη σύσταση επιτροπής που θα διευκόλυνε τη μετακίνηση των φοιτητών. Σκοπός μας ήταν η θεσμική οργάνωση αυτής της προσπάθειας με άτομα που θα επωμιστούν ονομαστικά την ευθύνη και θα συντελέσουν σε καλύτερο συντονισμό.
Το πόσο νοιάζεστε για τους φοιτητές, και το τι άνθρωπος είναι ο καθένας σας φάνηκε από την Τετάρτη. Γιατί (μιας και ανέβηκες πάνω την Πέμπτη από τις 8.00) δεν είπες να πάρεις κάποιον συμφοιτητή μαζί σου; Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ζητούσες να σου στείλουν ΠΜ όσοι θέλουν μετακίνηση μετά από οργάνωση της ΔΑΠ.
Υπάρχουν δύο διαφορές.
Οι «φίλοι» μου οι ΔΑΠίτες (που δεν γνωρίζω) μου 1) έστειλαν την πληροφορία με το ονοματάκι τους 2) μου την έστειλαν την Πέμπτη.
Όσο για τα υπόλοιπα, έχω συνηθίσει...
Φιλικά
Πάσχος Μανδραβέλης
harispug έγραψε:Υπάρχει σαφής ανακοίνωση για τα άλλα.
nikosbado έγραψε:Η δική μας θέση σε αυτό το ζήτημα είναι πολύ συγκεκριμένη. Το σημερινό ΔΣ αναφέρει ξεκάθαρα τον ορισμό εκπροσώπων. Από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν προθυμοποιήθηκε να μπει, ξεκινήσαμε αυτές τις ενέργειες τόσο στο mqn.gr όσο και στο δικό μας site. Δεν προσπαθούμε να καπελώσουμε καμία προσπάθεια, ούτε και να την οικειοποιηθούμε... Στόχος είναι όλοι να συνεισφέρουν από τη μεριά τους είτε λέγονται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είτε κος Κουτσογιάννης, είτε ανεξάρτητοι φοιτητές που οργανώνονται μέσω του mqn. Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει μπορεί απλά να μην το κάνει.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες