merde_conserve έγραψε:Στην κηφισίας στο ύψος του πρέζιντεντ καίγεται ένας κάδος και γίνονται φασαρίες και η αστυνομία παραμένει αμέτοχη όπως πληροφορήθηκα πριν 5 λεπτά. Να δούμε πότε θα χουμε αποκλιμάκωση (άλλη μια δικαιολογία για μερικούς να βγάλουν τις ορμόνες τους .....)
Αιρετικέ από την οθόνη όλα μοιάζουν όμορφα...αλλά οι αστυνομία μόνο "αμέτοχη" δεν ήταν. Πρώτοι πετάξανε χημικά, με σκοπό την όξυνση των πνευμάτων. Και όταν αυτά οξύνθηκαν, με περισσή χαρά διαλύσαν τη συγκέντρωση με πολλά δακρυγόνα. Τις ορμόνες λοιπόν τις βγάζουν εκατέρωθεν και τις πληρώνουμε εμείς.
Και κυρίως δεν γουστάρω νοικοκυραίους εκ του σπιτιού τους να έχουν και άποψη για το πώς διαλύθηκε μία πορεία, τι γίνεται εκείνη τι στιγμή κ.ο.κ
Αγαπητέ μέρδε τηλεφώνησα εις τον προσωπικόν μου ιατρό και με πληροφόρησε τοιουτοτρόπως ΔΕΝ είδα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ κρίνω ΤΙΠΟΤΑ παραθέτω το τί έγινε και προσθέτω την πραγματικότητα του ότι κάποιοι βγάζουν τις ορμόνες τους . Και το ότι δεν είμαι εκεί δεν μου αναιρεί το δικαίωμα να έχω άποψη......