Αιματηρή επίθεση και κατάληψη των πλοίων της ελευθερίας από ισραηλινές δυνάμεις

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Αιματηρή επίθεση και κατάληψη των πλοίων της ελευθερίας από ισραηλινές δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:45 pm

merde_conserve έγραψε:
Στην κηφισίας στο ύψος του πρέζιντεντ καίγεται ένας κάδος και γίνονται φασαρίες και η αστυνομία παραμένει αμέτοχη όπως πληροφορήθηκα πριν 5 λεπτά. Να δούμε πότε θα χουμε αποκλιμάκωση (άλλη μια δικαιολογία για μερικούς να βγάλουν τις ορμόνες τους .....)

Αιρετικέ από την οθόνη όλα μοιάζουν όμορφα...αλλά οι αστυνομία μόνο "αμέτοχη" δεν ήταν. Πρώτοι πετάξανε χημικά, με σκοπό την όξυνση των πνευμάτων. Και όταν αυτά οξύνθηκαν, με περισσή χαρά διαλύσαν τη συγκέντρωση με πολλά δακρυγόνα. Τις ορμόνες λοιπόν τις βγάζουν εκατέρωθεν και τις πληρώνουμε εμείς.

Και κυρίως δεν γουστάρω νοικοκυραίους εκ του σπιτιού τους να έχουν και άποψη για το πώς διαλύθηκε μία πορεία, τι γίνεται εκείνη τι στιγμή κ.ο.κ

Αγαπητέ μέρδε τηλεφώνησα εις τον προσωπικόν μου ιατρό και με πληροφόρησε τοιουτοτρόπως ΔΕΝ είδα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ κρίνω ΤΙΠΟΤΑ παραθέτω το τί έγινε και προσθέτω την πραγματικότητα του ότι κάποιοι βγάζουν τις ορμόνες τους . Και το ότι δεν είμαι εκεί δεν μου αναιρεί το δικαίωμα να έχω άποψη......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Αιματηρή επίθεση και κατάληψη των πλοίων της ελευθερίας από ισραηλινές δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό gandalf » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:47 pm

έχουμε και το περιορισμένης ευθύνης εδω πέρα... :yawn:
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:49 pm

ναι έχουμε και αυτό τί να κάνουμε? live with the problems otherwise they will kill you. και μια λεπτομέρεια οι περιορισμένης ευθύνης εταιρείες είναι οι πιο κερδοφόρες ;)
airetikos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:50 pm

Και το ότι δεν είμαι εκεί δεν μου αναιρεί το δικαίωμα να έχω άποψη......

Ας έχεις τουλάχιστον μία όσο το δυνατόν πιο σφαιρική άποψη. Σε αυτή τη χώρα άλλωστε οι απόψεις είναι σαν τις κωλο***πίδες, όλοι έχουν από μία, αλλά καλό είναι να βλέπουμε ένα θέμα από παντού πριν το θίξουμε.

Οπότε, λοιπόν ,έλα μύρισε με τώρα, να πάρεις μία γερή τζούρα από δακρυγόνο, να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος έτσι; :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:54 pm

φίλτατε ό,τι έχω το παραθέτω μην περιμένεις να κάνω τον ρεπόρτερ. Αμα ήθελα δεν το έλεγα και καθόμουνα στα αυγά μου νομίζεις γουστάρω να έχω λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον οποιοδήποτε? Έλεος δηλαδή. Αμα το έλεγε κανας άλλος που είναι πιο αυθεντία από μενα θα λεγε κάποιος ότι είναι αξιόπιστο. Επειδή το λέω εγώ ο πρώτος τυχών είναι περιορισμένης ευθύνης ή προβοκάτσια. Δεν πειράζει παιδιά. Αυτές οι παρωπίδες θα μας φάνε.
airetikos

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:56 pm

merde_conserve έγραψε:
Οπότε, λοιπόν ,έλα μύρισε με τώρα, να πάρεις μία γερή τζούρα από δακρυγόνο, να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος έτσι; :mrgreen:

Μα δεν σου πα ότι οι αστυνόμοι είναι άγιοι χαλάρωσε. Και δεν θέλω δακρυγόνο αμα ήθελα θα πήγαινα. Έχω φάει στο ΟΑΚΑ την εποχή που πέθανε ο Γρηγορόπουλος και μου φτάνει.
airetikos

Δημοσίευσηαπό gandalf » Δευτ, 31 Μάιος 2010 8:57 pm

Αμα υπάρχει η ζημιά το δακρυγόνο δεν σου κάνει τίποτα...είναι ασφαλές...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 31 Μάιος 2010 9:01 pm

Τέλος πάντων, ας μην εκτροχιάσουμε τελείως το θέμα.

Το σημαντικό είναι ότι μία μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση διαλύθηκε γρήγορα και πνίγηκε στα χημικά. Μπάχαλα δεν υπήρχαν σημαντικά (είμαι ο πρώτος που το λέω όταν συμβαίνουν) και η οξυνση έγινε από τους παρατεταγμένους ματατζήδες. Ακούω πως ήδη υπάρχουν τέσσερις προσαγωγές.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 31 Μάιος 2010 9:01 pm

Συνεχίζεις να προκαλείς χωρίς καν να σου απευθύνω το λόγο. Ούτε κάν με ξέρεις και σε ξέρω. Και επειδή πραγματικά το να λογομαχήσω μαζί σου είναι μια μάχη χαμένη (η βλακεία είναι ανίκητη Ναπολέων) ένα θα σου πώ. Εσύ δεν φοβάσαι τίποτα. Κανένας δεν σε νικάει. Χαίρεται.
airetikos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 31 Μάιος 2010 9:10 pm

Παρακαλώ να αποφεύγεται η προσωπική όξυνση και ο εκτροχιασμός του θέματος, και το θέμα να λήξει εδώ. Κακώς το πήγαμε όσο πήγαμε. Αν θέλετε να το πάτε στο πιο προσωπικό υπάρχουν και ΠΜ.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 2 επισκέπτες