merde_conserve έγραψε:Μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί θα σου ρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ρε φιλε το να το παιζω αγνωστικιστης για πολυ ωρα ομως δεν εχει νοημα. Ολα τα δεδομενα συντεινουν οτι τις μολοτωφ τις πεταξαν κατι τυποι που κοροϊδευαν μετα τους υπαλληλους μεσα επειδη ηταν εγκλωβισμενοι! Το αν τελικα δεν τους κοβει μισθο η αστυνομια, λιγο με νοιαζει, αυτο που κανανε ειναι τελειως προβοκατορικο και οχι εντος του κινηματος. Παραταυτα εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος "εβαλε το χερακι του" και θα το στηριζω γιατι μου κανει πολυ απιθανο να προκειται για μια απλη τυχαιοτητα, τετοιες στιγμες.. Για το αν υπηρξαν νεκροι ειναι αλλο ζητημα, ηταν πιο ισομοιρασμενη η πιθανοτητα να λες και μπουρδες οτι "δεν υπαρχουν νεκροι" επειδη απλα εισαι δυσπιστος ή προκατειλημενος. Τελικα, και λαθος να βγω εδω, δεν χανω διολου το κεντρικο δικιο που εχω: κομμενη η μουρμουρα με αυτο το θεμα, δεν θα γινει ο τραγικος θανατος 3 ατομων παραπειστικο επιχειρημα για να μην βγουμε στους δρομους..
merde_conserve έγραψε:ναι ένοχο, απλά και μόνο γιατί αφήνει τις προβοκάτσιες όπως λες να δρουν εναντίον του και δεν περιφρουρεί όπως πρέπει τον αγώνα του.
Χιλιοσυζητημενο θεμα. Μονο που ξαναγραφω δεν κολλαει με την εδω περιπτωση. Εδω κανεις δεν "βγηκε" απο κανενα μπλοκ, γιατι τα τελευταια χρονια κανεις δεν "βγαινει" απο μπλοκ, εξου και γιατι στις ειδησεις ειναι πια σαφες πιο μπλοκ χτυπιεται απο την αστυνομια. Το παραπανω και λογω περιφρουρησης - και αλλους λογους. Μονο που απο κει και περα, μετα την περιφρουρηση που κανουν τα φοιτητικα/εργατικα μπλοκ, ξερεις οτι απευθυνεσαι αλλου πλεον και οχι πανω μου. Και αυτο αναγκαστικα: δεν διαθετω καν και καν τα μεσα τοσο αποτελεσματικης πολιτικης τεχνολογιας εναντια σε εκτροπα. Οποτε δεν νομιζω οτι εγκαλουμαι απο κατι περισσοτερο εδω..
Εν τελει στο ξαναλεω, το πολιτικο συμπερασμα εχει σημασια, και αυτο δεν μπορει να ειναι πως ειμαστε αδυναμοι τουτες τις ωρες. Ισα ισα εχουμε υπερεπιταχυνει τους ρυθμους που αντιδραμε στα μετρα της κυβερνησης, εκει που σε αλλους θα χρειαζονταν καποια χρονια. Απλα σε τετοιες στιγμες χρειαζεται και σθενος ρε παιδια, το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το εχουμε και σε τι αποθεμα.
merde_conserve έγραψε:αν και με απόψεις σαν τις δικές σου δεν το πολυνομίζω
Δεν ειμαι ξεροκεφαλος (ουτε χοντροκεφαλος..), απλα πεισμων σε αυτο που υιοθετω. Την ξερω την κριτικη και ξερω να τη δεχομαι, μην απελπιζεσαι