από billmagoul » Παρ, 14 Οκτ 2011 1:51 pm
recon, akis, ε εισθε εριστικοι... ελατε και λιγο στη θεση του Γκολια: οταν σε ρωτανε which side are you on? με τους φοιτητες η με το υπουργειο;; τι θα διαλεξεις; lick the hand that feeds you.. ξεπουλημενα λαμογια γαμω τα μυαλα τους.
αυτα να τα βλεπουν αυτοι που πιστεψαν οτι υπηρχε ελπιδα οι απο πανω να νοιαστουν για τους απο κατω (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα). οτι η διαμαντοπουλου υπηρχε περιπτωση να βγαλει νομοσχεδιο υπερ των φοιτητων. οτι το πασοκ θα επαιρνε μετρα υπερ του λαου. οτι οι καθηγητες ηθελαν να λειτουργησει το ιδρυμα για το καλο των φοιτητων. εδω οι πανω δε θελουν το καλο των κατω σε περιοδο ευημεριας, θα το θελουν σε περιοδο κρισης που τρεχει ο καθενας να προλαβει κατι να πιασει ο κωλος του; οι πανω ανεκαθεν κοιτουσαν πανω. ποτε δε θα γυρισουν να κοιταξουν προς τα κατω.
Για να μην αδικω, υπαρχουν αλλα ιδρυματα που νοιαζονται για τους φοιτητες και γραφουνε και λιγο σταρχιδια τους την καθε διαμαντοπουλου. Το δικο μας παντως μας μαμησε.
Αντε μαζεψτε μεταχειρισμενα βιβλιαρακια, να μαζεψουμε ποντους. Οποιος μαζεψει, λεει, 1000 ποντους πρωτος, κερδιζει μια θεση για να παρακολουθησει (και μονο να παρακολουθησει) την επομενη συνελευση τμηματος.
Εμενα που τα βιβλια μου ειναι γεματα ζωγραφισμενα πεη απο το μαλακα το recon τι να κανω;;; ποιος θα μου τα δεχτει; πουστη recon μου κατεστρεψες τις σπουδες!