19&20/10: 48ωρη Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (Σχόλια)

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

19&20/10: 48ωρη Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό akis » Πέμ, 13 Οκτ 2011 8:45 pm

Και τι μας το λες... Εμείς θα δίνουμε μαθήματα... Αν πάνε μετά τις 23 το Υπουργείο θα το μάθει και δε θα μας δώσει λεφτά... Και θα θα μας κάνει και ντα... Και 1.000.000 να κατέβουν εμείς θα υπολογίζουμε οπλισμούς γιατί έτσι θα είμαστε χρήσιμοι στη κοινωνία...

ΥΓ: Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ΔΣ που αποφάσισε η σχολή τη Τετάρτη 19 να είναι κλειστή...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: 19&20/10: 48ωρη Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 13 Οκτ 2011 8:57 pm

akis έγραψε:ΥΓ: Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ΔΣ που αποφάσισε η σχολή τη Τετάρτη 19 να είναι κλειστή...

Και τι μας το λες?? Εμείς εκει θα είμαστε να δινουμε μαθηματα. Έτσι πρόσταξε ο μεγαλειότατος Γκόλιας. Υπήρξε αντίστοιχο ΔΣ (υπογεγραμμένο απο όλες τις παρατάξεις) αλλες δυο φορες και η σχολη έμεινε ανοιχτη με διεξαγωγή εξετάσεων κανονικά. Εμεις αγορια μου δεν μασαμε. Εχουμε προεδραρα να μας σκληραγωγεί για την έξοδο στην αδικη και βρωμικη κοινωνια.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: 19&20/10: 48ωρη Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευσηαπό billmagoul » Παρ, 14 Οκτ 2011 1:51 pm

recon, akis, ε εισθε εριστικοι... ελατε και λιγο στη θεση του Γκολια: οταν σε ρωτανε which side are you on? με τους φοιτητες η με το υπουργειο;; τι θα διαλεξεις; lick the hand that feeds you.. ξεπουλημενα λαμογια γαμω τα μυαλα τους.

αυτα να τα βλεπουν αυτοι που πιστεψαν οτι υπηρχε ελπιδα οι απο πανω να νοιαστουν για τους απο κατω (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα). οτι η διαμαντοπουλου υπηρχε περιπτωση να βγαλει νομοσχεδιο υπερ των φοιτητων. οτι το πασοκ θα επαιρνε μετρα υπερ του λαου. οτι οι καθηγητες ηθελαν να λειτουργησει το ιδρυμα για το καλο των φοιτητων. εδω οι πανω δε θελουν το καλο των κατω σε περιοδο ευημεριας, θα το θελουν σε περιοδο κρισης που τρεχει ο καθενας να προλαβει κατι να πιασει ο κωλος του; οι πανω ανεκαθεν κοιτουσαν πανω. ποτε δε θα γυρισουν να κοιταξουν προς τα κατω.

Για να μην αδικω, υπαρχουν αλλα ιδρυματα που νοιαζονται για τους φοιτητες και γραφουνε και λιγο σταρχιδια τους την καθε διαμαντοπουλου. Το δικο μας παντως μας μαμησε.

Αντε μαζεψτε μεταχειρισμενα βιβλιαρακια, να μαζεψουμε ποντους. Οποιος μαζεψει, λεει, 1000 ποντους πρωτος, κερδιζει μια θεση για να παρακολουθησει (και μονο να παρακολουθησει) την επομενη συνελευση τμηματος.
Εμενα που τα βιβλια μου ειναι γεματα ζωγραφισμενα πεη απο το μαλακα το recon τι να κανω;;; ποιος θα μου τα δεχτει; πουστη recon μου κατεστρεψες τις σπουδες!
billmagoul

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες