Πανεργατική Πορεία 11/5: Σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή από τα ΜΑΤ

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Πανεργατική Πορεία 11/5: Σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή από τα ΜΑΤ

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:02 pm

stalin έγραψε:Είναι προφανές οτι το βλακάκο είναι ακριβώς το ίδιο προσβλητικό με τα υπόλοιπα.

Η πρόταση σου είναι ειρωνική.Σου απαντάω με την ίδια.Για μένα το βλακάκο είναι το ίδιο προσβλητικό με το "οι άντρες κάνουν αυτό"--->εσύ δεν το κάνεις--->άρα δεν είσαι άντρας...(απλώς το 2ο θέλει 2 συλλογισμούς ακόμα)

Απλά η λογοκρισία έχει ριζώσει για τα καλα σε αυτο το site.

Γνώμη σου.Σαν να σε ξέρω και απο χτές, και μεροληπτώ εναντίον σου.

Έχεις εκτροχιάσει ένα θέμα για 2-3 σελίδες περίπου, και συνεχίζουμε να το αντιμετωπίζουμε διαλεκτικά και να προσπαθούμε να σε κάνουμε να καταλάβεις...όχι, αυτό για μένα δεν είναι ούτε μεροληψία, ούτε λογοκρισία...ξέρεις, το θέμα θα μπορούσε να κλειδωθεί και να έληγε εκεί,αλλά εμείς οι "λογοκριτές" το αφήνουμε.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:09 pm

Άσε που το ''οι άντρες τα λένε κατά πρόσωπο'' εμπεριέχει και το στοιχείο της έμμεσης απειλής του τύπου ''αν είσαι άντρας έλα να τα πούμε στη σχολή'', κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες του site και είναι σοβαρότερο απο το να πετάξει κάποιος μια απλή ειρωνία.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Humi » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:12 pm

Καλά μου έκανες τη μούρη κρέας. Καλύτερα μειοψηφία παρά στα ίδια ψηφοδέλτια με άτομα που συνδιοργανώνουν πορείες με τη Χρυσή Αυγή(ξέρεις για κάποιες κυπριακές εθνικιστικές οργανώσεις μιλάω), εσύ που είσαι κ δημοκράτης. Τέλος, το ποιος είναι ο ψεύτης, φάμηκε την προηγούμενη φορά που έλεγες ότι τα στελέχη της ΔΑΠ δεν έχουν καμίσ σχέση με την ΟΝΝΕΔ κ οι πρώτοι που συνυπέγραφαν κείμενο υποψηφιότητας προέδρου ΟΝΝΕΔ ητσν οι υπεύθυνοι της ΔΑΠ. Εκτέθηκες όσο δεν πάει.
Humi

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:14 pm

Elendil έγραψε:σταλιν, πραγματικά εκπλήσσομαι γιατί πρώτον το επίπεδο ξέφυγε και με δική σου υπαιτιότητα - η δημοσίευση με μάγκικο ύφος "οι άντρες απαντάνε κατά πρόσωπο"-"γαμάω και δέρνω" πήγαινε γυρεύοντας για απάντηση - και 2 δημοσιεύσεις μετά έγινε παρατήρηση από το συντονιστή για να σταματήσετε να βρίζεστε. Δε θα γινόμαστε νταντάδες σας, να απευθύνουμε προσωπικές προσκλήσεις να ηρεμήσετε, στο κάτω κάτω για να οξυνθούν τα πνεύματα απαιτούνται 2+ άτομα... Επίσης απορώ που είδες τη λογοκρισία σε αυτό το θέμα - απ' όσο μπορώ να δω δε σβήστηκε τίποτα γι' αυτό θα παρακαλούσα να σταματήσετε να πετάτε λάσπη και να κάνετε σαν παιδάκια.
Καλό Σαββατόβραδο!

Οταν ο άλλος σε αποκαλεί παιδάκι και σε προσβάλλει, δεν είναι λογικό να του πεις αν θέλει να σε προσβάλλει, να το κάνει κατα πρόσωπο... Εγώ δεν πήγαινα γυρεύοντας για απάντηση, απάντησα στον bullseye, αντίθετα ο Humi έβρισε χωρις καν να συμμετέχει στη συζήτηση. Αν σε βολεύει ας πούμε οτι όλοι είναι το ίδιο κτλπ. Τέσπα οτι κάποιοι εδω μέσα παρατηρούνται συνεχώς ανεξαρτήτως του τι λένε είναι μια μορφή λογοκρισίας. Ο Humi θα πάρει πολιτική απάντηση στις εκλογές και θα φανεί ποιος είναι ο βλακάκος.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:16 pm

Spoiler: show
maphoto_thumb.jpg
maphoto_thumb.jpg (19.13 KiB) 4178 προβολές
+τραγουδάκι!!
Morisson, σβήσε τις λογομαχίες και αυτό το πόστ μου γιατί το συγκεκριμένο θέμα με την αστυνομική αυθαιρεσία είναι σίγουρο πως θα εμπλουτιστεί τις επόμενες μέρες με τέτοια όξυνση και την αντιφασιστική πορεία την Δευτέρα και είναι αμαρτία λογικές "γιατί κυρία δεν κάνω μόνο εγώ φασαρία" όπως σωστά λες να το μπαχαλέψουν.

Το topic πληγώθηκε.Ας μην πεθάνει.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:17 pm

Μόνο οι κυπριακές εθνικιστικές οργανώσεις? Εδώ στελέχη της δαπ από τη σχολή μας παρευρίσκονται κανονικότατα σε γιορτές της νεολαίας της χρυσής αυγής εκεί στο άλσος του ελληνικού στρατού.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:18 pm

Humi έγραψε:Καλά μου έκανες τη μούρη κρέας. Καλύτερα μειοψηφία παρά στα ίδια ψηφοδέλτια με άτομα που συνδιοργανώνουν πορείες με τη Χρυσή Αυγή(ξέρεις για κάποιες κυπριακές εθνικιστικές οργανώσεις μιλάω), εσύ που είσαι κ δημοκράτης. Τέλος, το ποιος είναι ο ψεύτης, φάμηκε την προηγούμενη φορά που έλεγες ότι τα στελέχη της ΔΑΠ δεν έχουν καμίσ σχέση με την ΟΝΝΕΔ κ οι πρώτοι που συνυπέγραφαν κείμενο υποψηφιότητας προέδρου ΟΝΝΕΔ ητσν οι υπεύθυνοι της ΔΑΠ. Εκτέθηκες όσο δεν πάει.

Αγόρι μου 200+ άτομα ψηφοδέλτιο απο αυτά ούτε 10 δεν είναι στην ΟΝΝΕΔ και βρες μου ποστ που λέει οτι είμαι ανεξάρτητος αλλιώς προφανώς και είσαι ψευτης.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:21 pm

Reporter έγραψε:Μόνο οι κυπριακές εθνικιστικές οργανώσεις? Εδώ στελέχη της δαπ από τη σχολή μας παρευρίσκονται κανονικότατα σε γιορτές της νεολαίας της χρυσής αυγής εκεί στο άλσος του ελληνικού στρατού.

Humi έγραψε:Καλά μου έκανες τη μούρη κρέας. Καλύτερα μειοψηφία παρά στα ίδια ψηφοδέλτια με άτομα που συνδιοργανώνουν πορείες με τη Χρυσή Αυγή(ξέρεις για κάποιες κυπριακές εθνικιστικές οργανώσεις μιλάω), εσύ που είσαι κ δημοκράτης. Τέλος, το ποιος είναι ο ψεύτης, φάμηκε την προηγούμενη φορά που έλεγες ότι τα στελέχη της ΔΑΠ δεν έχουν καμίσ σχέση με την ΟΝΝΕΔ κ οι πρώτοι που συνυπέγραφαν κείμενο υποψηφιότητας προέδρου ΟΝΝΕΔ ητσν οι υπεύθυνοι της ΔΑΠ. Εκτέθηκες όσο δεν πάει.

Είστε τελείως offtopic
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 14 Μάιος 2011 9:21 pm

Παίδες το τόπικ κλειδώνεται μέχρι νεοτέρας.Για ότι θέλετε να συζητήσετε μεταξύ σας, στείλτε ΠΜ.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες