Μου έδωσες τροφή για σχόλια τώρα
Οι βιβλιοθήκες του Πολυτεχνείου είναι πολύ καλές, με χιλιάδες συγγράμματα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχει μια γενική βιβλιοθήκη ανοικτή 12 ώρες την ημέρα και όχι βιβλιοθήκη ανά σχολή, που να διαθέτει αναγνωστήριο.
Φαντάζομαι ότι ο Βαλάντης, ως μέλος της ΔΑΠ και (πιθανώς) ΟΝΝΕΔ, θα γνωρίζει για το πλάνο (υπο)χρηματοδότησης που έχει κατά νου ο υπουργός της αρεσκείας του και monsieur Στυλιανίδης (
διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ). Αν ο ευρύτερος πολιτικός χώρος του Βαλάντη καταφέρει
και να κάνει βιβλιοθήκη ανά σχολή ενώ περικόπτεται η χρηματοδότηση τότε θα είναι φοβερός μάγκας.
Τα εργαστήρια του Πολυτεχνείου είναι από τα καλύτερα στη χώρα, αν και δημιουργείται πρόβλημα από το...
στρίμωγμα, λόγω των εκατοντάδων μετεγγραφών που κάθε χρόνο δέχεται. Η απορροφητικότητα των αποφοίτων της Σχολής του στην αγορά είναι από τις υψηλότερες στη χώρα, ενώ σύγχρονες είναι και οι εστίες του ιδρύματος, παρ΄ ότι δεν επαρκούν παρά για λίγους φοιτητές.
Φαντάζομαι ότι ο Βαλάντης, ως μέλος της ΔΑΠ και (πιθανώς) ΟΝΝΕΔ, θα γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική των μετεγγραφών που άρχισε το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει απτόητη η ΝΔ (προσθέτοντας και τρίτεκνους χωρίς ποσοτικό/οικονομικό περιορισμό) ευθύνεται που είμαστε σαν το Νέο Δελχί κάθε μέρα στα μισά μαθήματα στη σχολή μας (
διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ).
Υ.Γ: Δεν παινεύω τα μούσια μου, απλά επειδή έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με αυτά τα δύο θέματα στην ΑΔ τυγχάνει να ξέρω μερικά πράγματα, και για αυτό είμαι σε θέση να σχολιάσω.