http://pitsirikos.net/2010/05/%CE%BF-%C ... %B1%CE%BD/
Εμενα κατι τετοιες "μεθεορτιες" δηλωσεις με γεμιζουν περισσοτερες υποψιες για το οτι το εγκλημα ηταν προμελετημενο και στηθηκε "απο μεσα"
Εγω παντως την ιδια μερα το ακουσα στο Alter με τα αυτακια μου!! Το ειπε γνωστος παραθυρακιας δημοσιογραφος απο το διπλανο στουντιο (μου διαφευγει το ονομα του) σαν υποννοια του "μα πως μπορει;" να καηκε ο 4ος οροφος μονο, οταν (υπογραμμιζε) κατεχει και τα μοναδικα εγγραφα οικονομικου εγκληματος. Τετοια αποκαλυπτικοτητα πρωτη φορα ειδα..Alexander έγραψε:Ας μην αναπαράγουμε μπαρούφες τις οποίες οι ίδιοι οι οποίοι τις έβγαλαν (τρωκτικό, σκάι) τις πήραν την ίδια μέρα πίσω. Ό,τι να'ναι θα ακούσουμε αυτή την περίοδο, καλύψτε τα αυτιά σας
Και απο ποιο;; Απο το Alter! Το πιο δεξιο κωλοκαναλο, με τα πιο βρωμικα αστυνομικα ρεπορταζ (γραμμενα απο τη ΓΑΔΑ), το Alter! Αλλα ετσι ειναι γιατι φερνει ο καιρος γυρισματα.. τωρα που εχει ανελθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια το παιζουν αντιπολιτευση οι μεγαλοδημοσιογραφοι. Δεν ειναι τυχαιο που ο Χατζηνικολαου ειρωνευοταν το "σοσιαλιστικο ξυλο" στους αγροτες το φθινοπωρο και στις φετινες πορειες του Δεκεμβρη, και μαζι με τον Τραγκα "την μπαινουν" δυναμικα "στα δυο μεγαλα κομματα που εφαγαν τη χωρα"! Τωρα τα θυμηθηκανε και οι 2;; Επι ΝΔ ηταν καλα ε;;; Δεν υπηρχαν τα 2 μεγαλα κομματα;; Οταν εγραφε ο Τραγκας τους λογους της ΝΔ ηταν καλα μαλλον.. τωρα ας τα ριξουμε στον Καραμανλη που μας παιρνει.. Βεβαιως υπαρχουν και η Μακρη και ο Παυλοπουλος για να παιζουν "συμπολιτευση" και να τους κοντραρουν και λιγο.. να χαζευει ο λαος τους υψηλους διαλογους τους..