Συζήτηση περί Νοεμβρίου του '73

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Συζήτηση περί Νοεμβρίου του '73

Δημοσίευσηαπό giorikas » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 11:04 am

Μαλλον δεν με καταλαβες ακριβως πριν... Δεν ειπα ποτε πως δεν υπαρχουν αναρχικοι μπαχαλακηδες ουτε οτι δεν τους ριχνω μεριδιο ευθυνης... Απλα πιστευω πως ως μη σκεπτομενα βιαια οντα (γιατι οι λιγοι πραγματικοι αντιεξουσιαστες οι σκεπτομενοι δηλαδη, τους κραζουν) ειναι ευκολα χειραγωγισιμοι και καθοδηγησιμοι... Οποτε ναι ριχνω τη μεγαλη ευθυνη στην αστυνομια... Τουλαχιστον αυτην την πληρωνουμε για εναν σκοπο... Θεψρητικα ειναι υπαλληλοι του πολιτη....και δν κανουν καλα τη δουλεια τους και αυτο με καιει πιο πολυ... Τελοσπαντων η κουβεντα ξεφευγει, ειναι αλλωστε ενα τοπικ π κατ εμε κακως δημιουργηθηκε οπως δημιουργηθηκε, οποτε σταματω... Α και για την ιστορια, δεν θεωρω πολιτικο μου χωρο την αναρχια, δεν με εκτφραζει ιδιαιτερα η ουτοπια της, αυτο για να μη λες πως υπερασπιζομαι τον πολιτικο μου χωρο
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Συζήτηση περί Νοέμβριου του '73

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 1:44 pm

Βόδι; "μικρός ανθρωπάκος"; Να σκέφτομαι πριν γράψω;
Βόδια σαν κι εμένα φέραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση;
"Ο πατέρας μου δεν πέθανε για τη σημαία, αλλά για αυτό που αντιπροσωπεύει η σημαία, δηλαδή την ελευθερία του να καίς την σημαία(???!!!)"
(απο το καταπληκτικό βίντεο που παρέθεσσε ο φίλος μας)
"Ας μην στοχοποιούμε μόνο το χέρι απο το οποίο φεύγει η μολότοφ";

Εάν κάποια στιγμή μπουκάρω σπίτι σας και πετάξω σκουπίδια στο σαλόνι σας, κατά πάσα πιθανότητα θα με πιάσετε στο ξύλο ή θα φωνάξετε την αστυνομία (ή και τα δύο).
Γιατί επιτρέπετε σε κάποιους να πετάνε σκουπίδια μέσα στο κεφάλι σας χωρίς διαμαρτυρία;
Ρε παιδιά. Συνέλθετε. Διαβάστε. Ενημερωθείτε. ΞΕΠΟΡΩΘΕΙΤΕ.
Για όνομα του Θεού.
Εάν τα πιό έξυπνα παιδιά της χώρας είναι εγκεφαλικά νεκρά, τί μπορούμε πλέον να περιμένουμε σε αυτή την χώρα;
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Συζήτηση περί Νοεμβρίου του '73

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 2:13 pm

giorikas έγραψε:Μαλλον δεν με καταλαβες ακριβως πριν... Δεν ειπα ποτε πως δεν υπαρχουν αναρχικοι μπαχαλακηδες ουτε οτι δεν τους ριχνω μεριδιο ευθυνης... Απλα πιστευω πως ως μη σκεπτομενα βιαια οντα (γιατι οι λιγοι πραγματικοι αντιεξουσιαστες οι σκεπτομενοι δηλαδη, τους κραζουν) ειναι ευκολα χειραγωγισιμοι και καθοδηγησιμοι... Οποτε ναι ριχνω τη μεγαλη ευθυνη στην αστυνομια... Τουλαχιστον αυτην την πληρωνουμε για εναν σκοπο... Θεψρητικα ειναι υπαλληλοι του πολιτη....και δν κανουν καλα τη δουλεια τους και αυτο με καιει πιο πολυ... Τελοσπαντων η κουβεντα ξεφευγει, ειναι αλλωστε ενα τοπικ π κατ εμε κακως δημιουργηθηκε οπως δημιουργηθηκε, οποτε σταματω... Α και για την ιστορια, δεν θεωρω πολιτικο μου χωρο την αναρχια, δεν με εκτφραζει ιδιαιτερα η ουτοπια της, αυτο για να μη λες πως υπερασπιζομαι τον πολιτικο μου χωρο

Giorika μαλλον εσυ δεν με καταλαβες γιατι δεν αναφερομουν σε σενα :) Το προηγουμενο σχολιο σου ηταν αρκετα σαφες...
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση