Γήπεδο στο Βοτανικό

Για γαβροβάζελους και όχι μόνο.

Γήπεδο στο Βοτανικό

Δημοσίευσηαπό fingongr » Παρ, 12 Δεκ 2008 1:54 am

ρε παιδια, λιγο άσχετο αλλά για να ελαφρύνουμε λίγο και το κλίμα....Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θελει να γινει το γηπεδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό?? εχετε παει ποτε να δείτε πώς ειναι η περιοχή?
fingongr

Re: Γήπεδο στο Βοτανικό

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 12 Δεκ 2008 12:44 pm

Άσχετο, αλλά πως μια συζήτηση που περιλαμβάνει πολιτική και ομάδες ελαφρύνει το κλίμα; :wtf:
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό vas13 » Παρ, 12 Δεκ 2008 4:58 pm

Να πάει να γ@#$%εί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ...
Γήπεδο τώρα στο Βοτανικό...
Όσοι πολεμάνε τον Παναθηναικό θα το βρουν μπροστά τους...
vas13

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 12 Δεκ 2008 7:12 pm

Μ' αρέσουν τα επιχειρήματα.
Άκουγα μια εκπομπή προχθές στο ραδιόφωνο για το Mall και το γήπεδο. Θεωρείται λένε χώρος πρασίνου και έπρεπε η περιοχή να έχει αναπλαστεί εδώ και δεκαετίες και αντ' αυτού πάει να χτιστεί γήπεδο. Δεν είμαι όμως και πολύ σίγουρος. Αυτή η καθηγήτρια αρχιτεκτονικής που μίλαγε, με ζάλισε με τους αριθμούς.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 12 Δεκ 2008 8:16 pm

Intelx θα ορκιζόμουνα πως την τελευταία δημοσίευση την έκανες μόνο και μόνο για να μην έχει αλήθεια το προηγούμενο post μου. Επιχειρήματα; Αριθμοί; Τι δουλειά έχουν εδώ αυτά; Διεπραγματευόμαστε με κόμματα και με ομάδες, θέση έχει μόνο ο φανατισμός, όποιος διαφωνεί θα θεωρείται δεξιός από τους αριστερούς και ολυμπιακός από τους δεξιούς. Η μόνη μου περιέργεια είναι να ακούσω έναν βάζελο υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ. :twisted:
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 12 Δεκ 2008 8:57 pm

Γιατί να μη το αναλύσουμε; Έχουμε να χάσουμε (ή να κερδίσουμε) τίποτα;

Θυμήθηκα και κάτι άλλο. Νομίζω ότι το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το κράτος και την παε. Θεωροί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ όμως από τη πλευρά μου, ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι μία πολύ κερδοφόρα επιχείρηση που θα τα βγάλει λίαν συντόμως τα έξοδα. Επίσης, με πιο δικαίωμα ο δήμος απαλλοτρίωσε 3 νομίζω οικόπεδα για να διευκολυνθούν οι εργασίες ανοικοδόμησης; Μήπως πρόκειται για ειδική μεταχείριση;

Θέλω να προλάβω σχόλια και να δηλώσω ότι είμαι γαύρος από πιτσιρικάς χωρίς να έχω ιδέα ποιοι παίζουν ή έπαιζαν. Έχω δει δύο ματς σε όλη μου τη ζωή, ένα μεταξύ Εθνικού και κάποιας άλλης ομάδας στο παλιό Καραϊσκάκη και ΠΑΟ-Άρης στο Χαριλάου πέρυσι τα Χριστούγεννα.
:ellinofreneia:
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Παρ, 12 Δεκ 2008 9:05 pm

Σιγά ρε vas13 μη μας κάνει ντα η Θ13... Και εδώ κολλάει το "Πουτ@ν@ λεσβία Θύρα 13, γ@μιέται ο ΠΑΟ και η αστυνομία" :οΡ
Τα 220 στρέμματα του Ελαιώνα προορίζονταν από δημοτικές αποφάσεις πριν το 2005 να γίνουν εκτάσεις αστικού πρασίνου. Αντ' αυτού απ το 2005 και μετά η Ντορούλα με συνοπτικές διαδικασίες όσο ήταν ακόμα δήμαρχος φρόντισε να αρχίσει το ξεπούλημα των δημόσιων εκτάσεων σε μια νεοσύστατη ΠΑΕ με την επωνυμία «Διπλή Ανάπλαση Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας ΑΕ» που μέσα ήταν και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό την εκμετάλλευση του χώρου αυτού για τα επόμενα 99 χρόνια(!!!!). Οι δημοτικοί χώροι δηλαδή, η περιουσία του ελληνικού λαού να γίνουν μια ακόμα Βωβούπολη!!!! Και δεν διαφωνώ ότι η γειτονιά εκεί είναι παραμελημένη όσο δεν πάει, γι' αυτό και ο μόνος δρόμος ήταν η δημιουργία δημοσίων,ελευθέρων πάρκων και η διατήρηση του χώρου στη δημοτική αρχή. Αλλά σιγά μη νοιαστούνε, επίτηδες άφησαν την περιοχή να παρακμάσει και τώρα φέρνουν τον Βωβό να μας σώσει...
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 19 Δεκ 2008 1:15 pm

http://elaionas.wordpress.com/
Όσοι ενδιαφέρονται ας διαβάσουν εδώ μερικά πράγματα (προφανώς οχι απ' τη "σκοπιά" του Δημάρχου ή του Βωβού)...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Παρ, 19 Δεκ 2008 3:57 pm

Από ότι είδα και εγώ ο Τσίπρας δεν είναι εναντίον του γηπέδου στο βοτανικό http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=%20166702. Αυτό όμως που αναρωτιέμαι είναι, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι ο Παναθηναϊκός, όπως και κάθε ομάδα στη super league ανώνυμη εταιρεία; Είναι σωστό (και μου κάνει εντύπωση που μάλλον είναι νόμιμο) να δίνει ο δήμος έκταση σε μία ανώνυμη εταιρεία για να την αξιοποιήσει όπως θέλει; Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσαν να δίνουν στον Άκτορα ή όπου θέλουν γη; Και από που κρίνεται ποια ανώνυμη εταιρεία είναι άξια να χτίσει τα κτίριά της σε δημόσια έκταση, από τη δημοσιότητά της;

Δεν το λέω για την περίπτωση του Βοτανικού ιδιαιτέρως, αλλά δεν με απασχολούσε το θέμα ιδιαιτέρως και συνεπώς πρόσφατα έμαθα πως η έκταση χαρίζεται από το δημόσιο στις ομάδες, αντί να πρέπει να βρουν και να αγοράσουν μία κατάλληλη έκταση για τις εγκαταστάσεις τους όπως κάνουν οι υπόλοιπες εταιρείες και μου φαίνεται παράλογο.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό asterix » Παρ, 19 Δεκ 2008 4:52 pm

Εντάξει. Κρατάνε τα προσχήματα και τους τύπους. Ο ΠΑΟ δίνει το γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας στο Δήμο για να γίνει πάρκο, ο Δήμος θα εισπράττει ενοίκιο από τον ΠΑΟ για το νέο γήπεδο κτλ. Προφανώς για την ουσία έχεις απόλυτο δίκιο.
asterix

Επόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά Θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες