ολυμπιακοί αγώνες 2008

Για γαβροβάζελους και όχι μόνο.

ολυμπιακοί αγώνες 2008

Δημοσίευσηαπό fosia89 » Τρί, 26 Αύγ 2008 1:10 pm

ρε παιδιά ολόκληροι ολυμπιακοί αγώνες περάσανε και ένα θέμα δεν ανοίχτηκε όπως τότε με το euro
υποθέτω ότι οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι απουσιάζαμε! (και εγώ μαζί)
εδώ θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ότι μας έκανε εντύπωση (αρνητική ή θετικη) στους τελευταίους ολυμπιακούς αγώνες!
τι λέτε? :)
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
fosia89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: ολυμπιακοί αγώνες 2008

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 26 Αύγ 2008 1:54 pm

Εγώ ξέρω ότι "είμαστε γεννημένοι νικητές" , "το έχουμε στα κύτταρα μας εμείς οι 'Ελληνες" ρε παιδί μου :οΡ
Φανή κατούρα, να γίνουμε μαστούρα!!!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Gerber » Τρί, 26 Αύγ 2008 2:55 pm

αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί πιάνουνε μόνο τους δικους μας αθλητές ντοπαρισμένους, :?: θέλετε να μου πείτε ότι ο phelps ας πούμε είναι καθαρός ,για να μη πω για τη dream team!πάντως νομίζω ότι οι ολυμπιακοί αγώνες έχουν χάσει το νόημα τους(όποιο κι αν ήταν αυτό).
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tsiou » Τετ, 27 Αύγ 2008 12:10 pm

Όσον αφορά τη Dream Team που είπες, να σου πω κάτι που δεν το ξέρει πολύ κόσμος και αποδεικνύει την παγκόσμια υπόκλιση στον αμερικανικό δυνάστη. Το 1992 όταν οι Αμερικανοί θα κατέβαζαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης μια σούπερ ομάδα με Τζόρνταν, Ρόμπινσον κτλ. κτλ. η οποία τότε πρωτοπήρε την ονομασία Dream Team, οι αμερικάνοι ζήτησαν σαν όρο για την παρεύρευσή τους στου ολυμπιακούς να μην υπάρχει αντι - ντόπινγκ κοντρόλ στο μπάσκετ. Το εξωφρενικό δεν είναι το θράσος τους να ζητήσουν κάτι τέτοιο αλλά η ανανδρία της ΔΟΕ και εμάς των υπολοίπων που το δεχτήκαμε. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι σήμερα το ντόπινγκ στο μπάσκετ και επίσημα επιτρέπεται στου Ολυμπιακούς Αγώνες του μεγαλου του Ωραίου και του Αληθινού....
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tsiou » Τετ, 27 Αύγ 2008 12:18 pm

Πάντως γενικά καλό είναι να μην απομυθοποιούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας ορισμένων κρουσμάτων. Στην τελική το μεγάλο κουσούρι που έχει αφήσει στο φίλαθλο κοινό όλη η ιστορία του ντόπινγκ είναι να μην μπορούμε να απολαύσουμε καμία επίδοση κανενός αθλητή και να βυθιστούμε στη καχυποψία που τελικά οδηγεί στη πλήρη αδιαφορία για τους αγώνες. Δεν πιστεύω σε αυτό. Μπράβο στον Φέλπς με τα 8 χρυσά και τα 7 παγκόσμια ρεκόρ, μπράβο στον απίστευτο Γιουσέιν Μπολτ με τρία χρυσά και τρία παγκόσμια ρεκόρ στο στίβο (κάτι που δεν έχει προηγούμενο), μπράβο στην Ισινμπάγιεβα που βελτίωσε το ήδη δικό της παγκόσμιο ρεκόρ, μπράβο σε όλους τους Ολυμπιονίκες οι οποίοι πρέπει στις καρδιές μας να παραμένουν ήρωες.... τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Δημοσίευσηαπό Gerber » Τετ, 27 Αύγ 2008 1:31 pm

δυστηχώς νομίζω οτι οι ολυμπιακοί αγώνες απομυθοποιούνται όχι απο εμάς αλλά απο τα ίδια τα γεγονότα.και δεν εννοώ το ντοπινγκ μόνο.κάποτε όλοι οι πόλεμοι σταματούσαν όταν ξεκινούσαν οι ολυμπιακοί αγώνες(για μένα σημαντικότερο και από το ευ αγωνίζεσθαι ήταν η εκεχειρία)και τώρα σε κάθε ολυμπιαδα έχουμε πόλεμο.φέτος ήταν οι ρώσοι το 2004 οι αμερικανοί το 2012ποιος :?: για όλα αυτα φυσικά και το μικρότερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι αθλητές αλλά είναι ίσως αδικο να τους θεοποιήσουμε....πάντως οι ολυμπιάδα γίνεται και αυτη σιγα σιγα θύμα των καιρών και εργαλείο στα χέρια της εκαστοτε πολιτικής εξουσίας.αλήθεια σε ποιον άρεσε που η σημαία των ολυμπιακών αγώνων μεταφέρθηκε στο στάδιο απο στρατιωτικους που βημάτιζαν αυστηρα κατα τη τελετή έναρξης :?: (αν το προσεξε κανείς)σε καμια περίπτωση δε θέλω να φανω μηδενιστης.ο καθένας που ασχολήθηκε και ασχολείτε στη ζωή του με τον αθλητισμό ξέρει και εκτιμά την αξια του :!:
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tsiou » Τετ, 27 Αύγ 2008 2:16 pm

Σίγουρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν ένα βήμα πάνω από το οποίο πολλοί επιχειρούν να περάσουν κάποια απολυταρχικά μηνύματα αλλά σε αυτό φταίνε οι άνθιρωποι πίσω από τους εκάστοτε οικοδεσπότες και όχι ο θεσμός, οι αθλητές και ακόμη περισσότερο η Ιδέα. Πάντως σίγουρα με ξενέρωσε το γεγονός ότι οι ολυμπιακοί έγιναν σε μια χώρα με ένστολο και ένοπλο "κομμουνισμό", μια χώρα που σπάει στο ξύλο τους ειρηνικούς διαδηλωτές υπέρ της ανεξαρτησίας του Θιβέτ και μιας χώρας που για να ενισχύει την παραγωγή της βάζει παιδάκια να δουλέυουν υπό άθλιες συνθήκες. Για άλλη μια φορά ιδέες μεγάλόπνοες πέφτουν στα μάτια μας εξαιτίας των ανθρώπων που είναι πολύ μικροί για να τις χειριστούν.

Επιστροφή στο Αθλητικά Θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες