Το τόπικ είναι για τα μπάζαΔεν προσφέρει τίποτα στο forum πέρα από οπαδισμό, συνθήματα και καγκουριλίκια. Προτείνω να απομονωθεί από τα μέλη.. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Γιωργής χτενίζεται..
Οπαδισμο???Πλακα κανεις ρε κολλητε??Ναι,ειμαστε οπαδοι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το τοπικ δεν εχει λογο υπαρξης.Την προηγουμενη φορα μιλησαμε πολυ σοβαρα για την αγωνιστικη που περασε.Που το ειδες το οπαδιλικι στο τελευταιο μου post??
Διαβασα τα δικα σου ,ομως , posts και σε ειδα να φωναζεις οτι εισαι αριστερος και να μιλας για φιλελευθερισμο.Για μενα ,επετρεψε μου,σκ**α αριστερος εισαι.!Τι φασισμος ειναι αυτος!!Ποιον αποκαλεις καγκουρα?Πως κρινεις εσυ οτι ενα τοπικ ειναι για τα μπαζα απο την στιγμη που "στεγαζεται" σε ενα χωρο ελευθερης εκφρασης???Ποιος εισαι εσυ για να προτεινεις στα μελη να το απομονωσουν,?Τα μελη εχουν δικια τους βουληση.Θα απομονωθει οταν θελησουν τα μελη να το απομονωσουν,οχι οταν διαταξεις-προτεινεις εσυ.
Η παροιμια στην κανονικη της μορφη λεει "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μο**νι χτενίζεται".Αν αντιλαμβανομαι σωστα αυτη την παρομοιωση τοτε μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν εχει θεση στο φορουμ.Εσυ εισαι αυτος που δεν εχει τιποτα να επιδειξει ,παρα μονο καγκουριλικια και υψηλη διανοηση(απορω πως γινεται να πανε αυτα τα 2 μαζι??)Οποιαδηποτε ομαδα ατομων,εφοσον εχει κατι που συνδεει τα μελη της, πιστευω οτι ειναι ευπροσδεκτη απο το φορουμ.Εξαλλου μην ξεχνας οτι δεν ειναι και λιγα τα ατομα εδω μεσα που μπορει να συμφωνουν με την υπαρξη ενος τοπικ για την αγαπημενη τους ομαδα.Ενος τοπικ το οποιο δεν προσβαλλει το φορουμ αλλα ,αν το ειχες κοιταξει 2 λεπτα θα ειχες καταλαβει οτι, ενημερωνει και αφυπνιζει.
Καταλαβαινω οτι αυτον τον καιρο υπαρχουν πραγματα στο προσκηνιο μεγαλυτερης ισως σημασιας απο τον Παναθηναϊκο.Το τοπικ ομως αυτο δεν απετρεψε σε κανενα να ασχοληθει με αυτα,σε αντιθεση με σενα που απ'οτι διαβαζω προσπαθεις να προτρεψεις και να κατευθυνεις.
Δεχτηκα να σου απαντησω για να σου δειξω οτι δεν σκεφτομαι σαν εσενα.Πιστευω οτι δεν ειναι επιβαρυνση για το φορουμ να φιλοξενει ενα τοπικ το οποιο στις 3 πρωτες μερες λειτουργιας του εχει 1000 επισκεψεις.Kατι ακομα: διαβασε λιγακι και μαθε για το <<:thumbdown:>> που τοσο ευκολα χρησιμοποιησες.Και λιγος σεβασμος δεν βλαπτει(ισως να ειχες καταφερει να κερδισεις και τον δικο μου).