Χακαρισμένος σχολικός λογαριασμός

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Χακαρισμένος σχολικός λογαριασμός

Δημοσίευσηαπό merkost » Τρί, 23 Μαρ 2021 3:48 pm

Καλησπέρα!

Αντιμετώπισα σήμερα κάτι απρόσμενο κατά τη διάρκεια παρακολούθησης στατικής 3. Διαμαρτυρήθηκαν ορισμένοι συμφοιτητές μου ότι τους απευθύνθηκα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο προσωπικό τσατ του webex που είχε και ως αποτέλεσμα να εκδιωχθώ από τη διάλεξη. Το μικρόφωνο μου επίσης δεν είχε καμία απόκριση. Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη από τον καθηγητή και τους συμφοιτητές για την αναστάτωση ωστόσο δεν φέρω καμία ευθύνη για το γεγονός. Εκτιμώ ότι μου έχουν χακάρει το λογαριασμό. Στη διαχείριση του λογαριασμού ωστόσο δε μου επιτρέπει να αλλάξω κωδικό πρόσβασης και με παραπέμπει σε επικοινωνία με τον αρμόδιο φορέα, στα τηλέφωνα που καλώ όμως δεν απαντούν. Αν αντιμετώπισε κάποιος άλλος στο παρελθόν αντίστοιχο πρόβλημα να μου δώσει ιδέες πως να το διαχειριστώ, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Ευχαριστώ!
merkost

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Χακαρισμένος σχολικός λογαριασμός

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Τρί, 23 Μαρ 2021 4:04 pm

Μπερδεύτηκα...
Ως guest δεν μπαινουμε στο webex?
Δεν θυμαμαι... Μας ζητούσε να κανουμε λογαριασμό?
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό merkost » Τρί, 23 Μαρ 2021 4:15 pm

Μίλησα και με άλλα άτομα και μου είπαν το ίδιο, ότι συνδέεσαι μόνο με email. Λάθος θυμόμουν εγώ... εκτιμώ λοιπόν ότι κάποιος με στοχοποίησε, θα μπήκε απλά με τα ίδια στοιχεία και άρχισε να βρίζει κόσμο.
merkost

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Τρί, 23 Μαρ 2021 5:35 pm

Πάντως μετά που σε κίκαρε ο καθηγητής, υπήρχε και άλλο άτομο που έκανε χειρότερα. Έκανε share screen ''ανήλικο περιεχόμενο'' να το πω κομψά. Έπειτα κόπηκε η κλήση και μας είπε ο καθηγητής να ξαναμπούμε και είχε απενεργοποιήσει τσατ και δυνατότητα share screen. Δε ξέρω τι συμβαίνει.

Ξέρουμε και ονοματεπώνυμο του παιδιού αλλά δε ξέρω αν έχει τωρα χακαριστεί ή όχι.
“No one gets left behind, remember?”
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό t » Τρί, 23 Μαρ 2021 5:50 pm

Τα ίδια άτομα (και οχι συμφοιτητες) που έλεγαν πως και καλα τους έστειλες βρισιές σε PM στο webex, καναν οτι ειπε ο kcr παραπανω. Για την ιστορια μετα κατηγορουσαν εναν αλλον συμφοιτητη πως εκανε share το βιντεο.
Πιστευω πως δεν σε εχουν χακαρει, απλα βρηκαν το ονομα σου τυχαια στην λιστα και κατηγορησαν εσένα (και τον αλλον συμφοιτητη αργοτερα) για να τρολλαρουν και να δειξουν ποσο υψηλο νοητικο επιπεδο εχουν.
t

Δημοσίευσηαπό sub_Hero » Τρί, 23 Μαρ 2021 6:14 pm

Kcr565 έγραψε: Έκανε share screen ''ανήλικο περιεχόμενο'' να το πω κομψά.

Περιεχόμενο για ανηλίκους, εννοεις πχ μικιμαο ή υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για στοιχειοθέτηση δικογραφίας σαν αυτή γνωστού σκηνοθέτη? Εκτός αν εννοείς περιεχόμενο αυστηρά για ενηλίκους, οπότε θεωρω not the end of the world, δεδομένου οτι ολοι στο κολ ηταν ανω των 18.
με τη μανασ την εκη
Άβαταρ μέλους
sub_Hero

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Τρί, 23 Μαρ 2021 6:56 pm

Ναι συγγνώμη απο τη βιασύνη μου. Ενήλικο εννοώ. Συγκεκριμένο γνωστό site πορνογραφίας.

Επίσης συνάδελφε δε καταλαβαίνω τι εννοείς (t). Kανένα άτομο δε μπόρεσε απο τα δύο να διαμαρτυρηθεί στο προσωπικό τσάτ του καθηγητή? Επίσης φαίνεται ότι εφόσον δεν μπορεί να μπεί ο συνάδελφος στον λογαριασμό τον έχουν χακάρει.
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Τρί, 23 Μαρ 2021 6:59 pm

Μισό λεπτάκι. Εϊναι τόσο απλό να μπω εγώ στο μάθημα και να παριστάνω τον sub_hero;

Και αυτά έγιναν μόνο στη Στατ 3;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Δημοσίευσηαπό Kcr565 » Τρί, 23 Μαρ 2021 7:02 pm

Ναί, και επίσης και εγώ μπαίνω μέσω του λογαριασμού της σχολής. Επίσης αν μπορεί να μας διευκρινίσει ο συνάδελφος αν εννοεί ότι δεν είχε γενικά μικρόφωνο ή του είχαν μπλοκάρει το δικό του.

Το θέμα είναι ότι και με το λογαριασμό που θα μπείς, μπορείς να βάλεις ότι όνομα θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Kcr565

Δημοσίευσηαπό xeirourgos » Τρί, 23 Μαρ 2021 7:09 pm

Ramrod έγραψε:Μισό λεπτάκι. Εϊναι τόσο απλό να μπω εγώ στο μάθημα και να παριστάνω τον sub_hero;

Και αυτά έγιναν μόνο στη Στατ 3;

ναι πανευκολο ειναι να παραστησεις οποιονδηποτε.
xeirourgos

Έτος εισαγωγής: 1950

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες