Η κατάσταση το τελευταίο καιρό είναι επιεικώς έκρυθμη, και ο πλήρης αποκλεισμός δε νομίζω οτι θα βοηθήσει ιδιαίτερα

Ramrod έγραψε:Είναι ο ρημάδης ο παράγοντας χρόνος που διαφεντεύει την κανονικότητα της ζωής. Προγράμματα, προγραμματισμοί, προθεσμίες, προβλέψεις, συμβόλαια, όλα έχουν σαν βασικό παράγοντα τον χρόνο. Και ο χρόνος είναι σαν να έχει παγώσει γύρω μας (αυτό είναι το αποτέλεσμα του να παγώσουν οι άνθρωποι σπίτια τους ξαφνικά). Και προσπαθούν όλοι να συνεχιστούν όλα ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έχει παγώσει ο χρόνος. Είναι ενδιαφέρον κοινωνιολογικά
Ramrod έγραψε:Είναι ο ρημάδης ο παράγοντας χρόνος που διαφεντεύει την κανονικότητα της ζωής. Προγράμματα, προγραμματισμοί, προθεσμίες, προβλέψεις, συμβόλαια, όλα έχουν σαν βασικό παράγοντα τον χρόνο. Και ο χρόνος είναι σαν να έχει παγώσει γύρω μας (αυτό είναι το αποτέλεσμα του να παγώσουν οι άνθρωποι σπίτια τους ξαφνικά). Και προσπαθούν όλοι να συνεχιστούν όλα ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έχει παγώσει ο χρόνος. Είναι ενδιαφέρον κοινωνιολογικά
TheMaster έγραψε:Nicely put .. Και νόμιζα εγώ είμαι ο μαλάκας που βρίζω αυτούς που θα μας βάλλουν να δώσουμε εξετάσεις σε μια βδομάδα
Spoiler: show
vee έγραψε:Παιδια για την εξτρα δηλωση μαθηματων ξερετε τι θα γινει; Απο την στιγμη που γινεται ηλεκτρονικα δεν θα επρεπε να ειχε ανακοινωθεί; Η γραμματεία δεν δουλεύει απο το σπιτακι της ; Οχι;;;
Ramrod έγραψε:Τί να ξέρουμε, τίποτα δεν ξέρουμε. Η φάση είναι limbo. Είμαστε μεταξύ του "ρίξε διαγραφή στο πρώτο μισό του '20 και έστω οτι δεν υπήρξε" και του "όχι όλα συνεχίζουν κανονικά"
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες